2024. 05. 15. Szerda Zsófia, Szonja napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szolgának születtek 11:10

Színes

Elon Musk a Brassó megyei Törcsvár kastélyában ünnepel

Elon Musk, a világ egyik leggazdagabb embere számos más dúsgazdag üzletember és világsztár társaságában a Brassó megyei Törcsvár kastélyában szervez halloweeni bulit vasárnap este – írja a Főtér.ro.

  • Elon Musk a Brassó megyei Törcsvár kastélyában ünnepel

Musk úr egy hatalmas halloweenbuli erejéig bérelte ki a nevezetes (és a hazai bulvármitológiában a Drakula grófhoz kötődő) várkastélyt.

A hírek szerint a vasárnap esti bulira körülbelül kétszáz ember hivatalos, köztük olyan megamágnások, mint Larry Page és Sergey Brin (Google-alapítók), Peter Thiel (a PayPal alapítója), Luke Nosek (Hotmail-alapító), de egyes források Angelina Jolie nevét is rebesgetik.

A hírek szerint az illusztris meghívottak vasárnap este érkeznek meg a kastélyba, mert szeretnék kerülni a feltűnést. A buli hétfő reggelig tart, Musk úr ugyanis egy napra bérelte ki a kastélyt – teszi hozzá a Főtér.ro.

A vendégek egy része már szombaton megérkezett, és egy turisták kiszolgálására átalakított esztenán hagyományos erdélyi vacsorát költhettek el, majd helyi népszokásokat felelevenítő előadást láthattak, és tábortűz is volt, annak rendje és módja szerint. A buli a beszámolók szerint hajnali háromig tartott.

Az ünnepi menüsor várhatóan nem akármilyen lesz, Musk ugyanis Románia legjobb séfjei közül tizenkettőt kért fel arra, hogy gondoskodjanak a vendégsereg ellátásáról.

Emellett a halloweeni parti is eseményszámba megy majd, annak elnevezése ugyanis – ha már Erdély – Dracula’s Experience, és egy rendezőt kértek fel a megszervezésére.

A meghívottakat Brassó-közeli luxusvillákban szállásolták el, és természetesen szigorúan őrzik őket.

A buli amúgy nem csupán egyszeri nyereséget hozhat a környéknek és akár egész Erdélynek: turisztikai szakemberek szerint Musk vagy a többi ismert résztvevő közösségi oldalaikon megjelenő posztjai világszerte még inkább felkeltheti az érdeklődést a régió iránt – olvasható a Főtér.ro oldalán.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Forrás: Foter.ro

Fotó: MTI/EPA/Justin Lane

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Naposan indul a jövő hét

Naposan indul a jövő hét

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre van kilátás, ám a délnyugati, nyugati tájak fölé vastagabb felhők is sodródhatnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!