2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Hollik István: Brüsszel átvert bennünket

Brüsszel veszélyezteti a magyarok biztonságát és átvert bennünket - jelentette ki Hollik István országgyűlési képviselő Örkény községének lakossági fórumán.

  • Hollik István: Brüsszel átvert bennünket

A képviselő azt mondta: a brüsszeli vezetők a szankciókkal és az ukrajnai fegyverszállítmányokkal a háború végét ígérték, azonban ennek az ellenkezője történt. Az intézkedések nem hozták közelebb a háború végét, hanem éppen hogy eltávolították tőlünk.

Emellett romba döntötték az európai gazdaságot, és a biztonságot - tette hozzá Hollik István.

Tehát, Brüsszel átvert bennünket, az európai gazdaság romokban, az európai biztonság pedig végveszélyben. Ezen kell változtatni. Mi arra kérjük az örkényieket is itt ma este, hogy ezek alapján támogassák a békét a háborúval, Brüsszellel és a dollárbaloldallal szemben, ezért szavazzanak a Fidesz-KDNP-re. Úgy is mondhatnám Robert Schumann után, aki azt mondta, hogy Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz, hogy Európa vagy békés lesz, vagy nem lesz. Ezért mi arra buzdítunk minden magyart, hogy válasszák a békét

- nyomatékosította.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!