2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 11:05

Adás

Globál

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Lelepleződött Magyar Péter

Magyar Péter hazudott – írja az Origo. Nem a párt neve miatt választotta a Tisza Pártot, hanem mert pontosan ismerte őket. Az összekötőkapocs pedig a piramisjátékért 4 évig börtönben ült anyós jelölt volt. S. Máriának ugyanis ugyanebben a piramisjátékban bűntársa volt a Tisza Párt alapítója.

Színes

Kiderült, milyen csínytevései voltak Orbán Viktornak az iskolában + videó

Május utolsó vasárnapján tartjuk a gyermeknapot. Ennek apropóján kérdezték gyerekek a miniszterelnököt.
Külföld

Német titkosszolgálat: Ukrajna helyzete egyre reménytelenebb

A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung birtokába jutott titkosszolgálati jelentések értékelése szerint az orosz harctéri dominancia alapján Ukrajna helyzete egyre reménytelenebb – foglalta össze a Die Welt.
Külföld

Matteo Salvini: a NATO főtitkára kérjen bocsánatot vagy mondjon le

Jens Stoltenberg kérjen bocsánatot vagy mondjon le, ha Ukrajnába akarnak menni harcolni menjen ő vagy Emmanuel Macron – mondta vasárnap Matteo Salvini olasz helyettes miniszterelnök.
Globál

Globál: A vas árát sem kérték el Magyarország cukorgyáraiért + videó

Hogyan és miért isszuk a mai napig a levét a privatizációnak? És kimászunk-e belőle valaha? Újabb minisorozatunk második részében a privatizációról beszélgettünk Boros Imrével és Bogár Lászlóval.
Színes

Miklósa Erika kritikájára gőgös választ adott Rost Andrea + videó

Interjút adott a Kontextusnak a világhírű operaénekesnő, Miklósa Erika. Hihetetlen őszinteséggel beszél többek között politikáról is.
Belföld

Lomnici Zoltán: a békemenet bizonyságtétel, tanúságtétel is lesz

Minden idők legnagyobb békemenetére készül a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA), ami "bizonyságtétel, tanúságtétel is lesz" – közölte ifj. Lomnici Zoltán.
Belföld

A Római-partot nem védené meg, de a macskamentát szereti Karácsony Gergely + videó

Egészségügyi kockázatnak tenné ki Budapestet Karácsony Gergely.
Európai híradó

Európai híradó – Robbanásszerűen megnőtt az antiszemita incidensek száma Hollandiában + videó

Évente százezernél is több bevándorló érkezik hollandiába, ahol az európai parlamenti választás egyik legfőbb kampánytémája a migráció. a hollandiába érkezők többsége nem beszéli az ország nyelvét, ami megnehezíti a beilleszkedést és a munkavállalást.
Belföld

Magyar Péter beszéde Tatabányán erőszakba torkollott + videó

A kampányrendezvény után a szimpatizánsok körbevették a kávézót és többen elkezdték ütni az üveget, ami végül megadta magát és megrepedt.
Belföld

Sulyok Tamás: A magyarokat és a bolgárokat történelmi sorsközösség köti össze + videó

A magyarokat és a bolgárokat történelmi sorsközösség, és barátság köti össze – hangsúlyozta Sulyok Tamás köztársasági elnök, miután megbeszélést folytatott a közös célokról Rumen Radev bolgár elnökkel a Sándor-palotában.
Politikai hobbista

Politikai hobbista - Szentkirályi Alexandra: Karácsonynak az is bele van írva a zoknijába, melyik a jobb és melyik a bal + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Szentkirályi Alexandrával, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjével beszélgetett.
Belföld

Karácsony Gergely pártja egy Magyar Pétertől vett idézettel támadja Vitézy Dávidot

A lap megállapítja: fizetett hirdetésben reklámozza Karácsony pártja Magyar Péter mondatait.
Kultúra

A Cannes-i Filmfesztivál eredményhirdetését is a woke ideológiának rendelték alá

Az Origo beszámol róla, hogy véget ért a 77. cannes-i filmfesztivál, ahol a fődíjat az Anora című film kapta, ami egy sztriptíztáncosnőről szól.
Ottó

Ottó – Hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi? + videó

Az Ottó közéleti riportműsor mai témája, a háború, azon belül pedig, hogy hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi. Erről Horváth Józsefet, az Alapjogokáért Központ biztonságpolitikai tanácsadóját kérdeztük. Második riportunkban a hajléktalan kérdést vesszük górcső alá, és ellátogatunk a Rákóczi térre is.
Belföld

Orbán Viktor Bohár Dániel műsorának vendége lesz

A miniszterelnök vasárnap este 18:30-kor a Patriótában ad interjút.
Svenk

Svenk: Egész estés film készül az 55 éves Kaláka együttesről + videó

Vasárnap debütál egy új magyar film a Duna Televízión. Hamarosan itt a Magyar Mozgókép Fesztivál, ahol többek között bemutatkozik a Kaláka együttes történetét feldolgozó film. Ezekkel a témákkal foglalkozott a Svenk stábja. Műsorvezető: Zavaros Eszter.
Szélesvásznú történelem

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.
Sport

Jó formában győztek Luxemburgban női röplabdásaink

A magyar röplabdás lányok 3-0-ra győzték le az ellenfelet.
Belföld

Menczer Tamás: Magyar Péter egy háborúpártiak által kitartott ember + videó

A Fidesz kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: "Azok döntenek, akik a pénzt adják és irányítanak. Ők pedig mind háborúpártiak, tudjuk jól. Ezért kell őket legyőznünk és le is fogjuk."
Belföld

Egy étteremben rongálhattak Magyar Péter hívei + videó

A tatabányai étteremtulajdonos hozzátette: "Körbevették az éttermet. Ugye a konyha ajtó az oldalra nyílik, azokat be kellett zárni, de ott annyira ütötték-verték."
Belföld

Hankó Balázs: A megújult struktúrában működő felsőoktatás kulcsa az autonómia, rugalmasság és a versenyképesség

Hankó Balázs kiemelte, hogy e cél elérése érdekében indult el a Neumann János Program 340 milliárd forint keretösszeggel.
Sport

Harmadik lett Calgariban a magyar triatlonos

A magyar sportoló Tokióban jobban teljesített, de ez a mostani eredmény is feljuttatta a dobogóra.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar – Így készülnek sportolóink a párizsi olimpiára + videó

Radar – Így készülnek sportolóink a párizsi olimpiára + videó

Folyatjuk IRÁNY PÁRIZS! című rovatunkat, amelyben a párizsi olimpiára készülő magyar sportolókat igyekszünk bemutatni. Pici sérüléssel bajlódik, de ez sem zavarja abban, hogy Párizsból is aranyéremmel jöjjön haza. Szilágyi Áronnal a korábbi és leendő sikerekről is beszélgetett Rizmayer Mihály.
Belföld

A Bolgár Oktatási és Kulturális Központ átadásával folytatódott a bolgár delegáció magyarországi látogatása

A bolgár Oktatási és Kulturális Központ avatása a magyarországi bolgárság életerejéről, élni akarásáról szól- hangsúlyozta Sulyok Tamás köztársasági elnök ünnepi beszédében.
Paláver

Paláver – Rendbontás, rongálás Magyar Péter tatabányai fellépésén + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. Az adásban megszólalt Boczonádi János, a tatabányai Turul étterem tulajdonosa.
Külföld

Az állítólagos svájci békekonferencián orosz területre szóló támadásokról volt szó

A Magyar Nemzet hozzátette: "Úgy tűnik, megint közelebb kerültünk a közvetlen NATO–Oroszország konfliktushoz."
Belföld

13 éve segíti a beteg gyerekek gyógyulását a Ments Életet Közhasznú Alapítvány + videó

Mikola József hangsúlyozta: az Alapítvány immár 13 éve segíti a a súlyos betegségben szenvedő, vagy ezekből gyógyuló gyermekeket és családjaikat.
Belföld

Ma ünneplik a honvédelem napját + videó

Czermann János, Stratégiáért és Humánpolitikáért felelős államtitkár, Honvédelmi Minisztérium: "2016 óta a magyar honvédség fennállásának legnagyobb, példátlan mértékű és összetettségű haderő fejlesztése zajlik, ami nem csak a hadfelszerelésre, hanem a védelemiparra , az infrastruktúrára és humánerőforrásra is kiterjed."
Külföld

Izrael azt állítja, hogy a rafahi hadművelet nem vezet a palesztin lakosság elpusztításához + videó

"Akik azt követelik, hogy Izrael állítsa le a háborút, azt követelik, hogy a léte megszűnéséről döntsön. Izrael ebbe nem fog beleegyezni” - jelentette ki a zsidó állam pénzügyminisztere.
Külföld

Újabb katonai segélyt jelentett be Ukrajnának az USA + videó

Péntek esti videóbeszédében közölte, hogy az ukrán csapatoknak sikerült átvenniük a harci ellenőrzést a határvidék felett, ahová az oroszok behatoltak.
Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

Jelenleg Orbán Viktor személyében csak Magyarországnak van egy akcióképes békepárti miniszterelnöke, aki mindig megvédte a magyar érdeket, "nekünk egy válságálló miniszterelnökünk van" - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött szombati videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!