2024. 10. 15. Kedd Teréz napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Sport

Óriási tragédia rázta meg a testépítővilágot: elhunyt Jenei István

48 éves korában elhunyt a debreceni legenda, Jenei István világbajnok és háromszoros Superbody bronzérmes testépítő, mesteredző, akinek keze alá számos magyar testépítő tartozott – számolt be a tragikus hírről a haon.hu.

  • Óriási tragédia rázta meg a testépítővilágot: elhunyt Jenei István

A portál a shopbuilder.hu-ra hivatkozva felidézi, Jenei István 1994-ben kezdett el versenyezni, 19 évesen, többször nyert Bodysport kupát, öt világszövetségnél ért el dobogós helyezéseket.

A Superbody-n 2007-ben, 2010-ben és 2012-ben bronzérmet szerzett, olyan óriási nevek mögött, mint Kathi Béla vagy Dudás Ádám. Jenei István az egész életét a testépítésnek szentelte, tavaly vesedialízisessel is nyert versenyt Szerbiában, a XXVII. Velikogospojinski Kupán. Orvosai azt mondták neki, eddzen nyugodtan tovább.

Igazi fanatikus volt

A Chili Fitness edzőjének, versenyzőjének tragikus esetéről egy közeli jó barátja, Kovács Zsolt, a magyar testépítő körökben jól ismert Drugs Bunny is beszámolt:

Emlékszem, egyszer azt mondta, szeretne egyszer majd a Superbody-n pontozni - azonnal meg is hívtam.  Akkor még járókerettel járt, de mindig optimista volt és onnan is felállt. Nem hittem el, amikor küldte a videókat, hogy már guggol is. Sőt, mivel igazi testépítés őrült volt, még képes volt újra versenyezni! Fogtuk a fejünket - igen, Pisti fanatikus testépítés őrült volt!

– olvasható Bunny weboldalán.

Az írásból az is kiderült, hogy mi okozhatta István halálát:

Sajnos gyakorlatilag egy banális roller balesettel a sors a legrosszabbat hozta. Azt, amire aztán végképp nem számítottunk.  Pláne, hogy a következő forgatásunk most pénteken lett volna.

– írja.

Az elhunyt kiváló sportoló emlékoldallá átalakított közösségimédia felületén ovasható bejegyzésekből kiderült, sokakat megrázott Jenei István halálhíre.

Fotó: Képernyőfotó (YouTube)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Öt konzul lesz jelen a magyar-boszniai futballmeccs helyszínén + videó

Öt konzul lesz jelen a magyar-boszniai futballmeccs helyszínén + videó

Öt magyar konzul is szolgálatot teljesít a hétfői zenicai Magyarország-Bosznia-Hercegovina labdarúgó-mérkőzéshez kapcsolódóan, akik szükség esetén segítséget nyújthatnak a szurkolóknak - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a meccs reggelén Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!