2024. 10. 14. Hétfő Helén napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Kék hírek

Emlékezés a megölt fiúra

Az emlékezés mécsesei gyúltak az elhunyt fiú emlékére október 14-én, hétfőn a kora délutáni órákban a tragédia helyszínén.

  • Emlékezés a megölt fiúra

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a hétvégén emberölés áldozata lett egy 16 éves arnóti fiú Miskolcon. 

A boon.hu emlékeztetett, a 20 éves gyanúsított 2024. október 13-án 1 óra 40 perc körüli időben egy miskolci szórakozóhely előtt előzetes szóváltást követően megszúrta a kamaszt. A Tények információi szerint a késelő és barátja hívatlanul jelentek meg a buliban, ahol zaklatták az áldozat egyik barátjának lánytestvérét. Őt akarta megvédeni, amikor leszúrták. A sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy az újraélesztés ellenére a helyszínen meghalt. A rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert.

Hétfő délután folyamatosan érkeztek a középiskolás fiatalok mécsesekkel és fehér virágokkal a kezükben, hogy megemlékezzenek az áldozatról.

A máskor olyan vidám és élettel teli tinédzserek, most néma csendben várakoztak, arcukon döbbenet és mély fájdalom ült. Gyászolták társukat. Volt aki még talán fel sem tudta fogni mi történt, az elhunythoz közelebb állók azonban kimutatták fájdalmukat: sírtak a lányok és a fiúk is. Nincsenek szavak a történtekre. A helyszínen jelen voltak és megemlékezés mécseseit és virágait elhelyezték Miskolc város vezetői: Tóth-Szántai József polgármester, Matiscsák Éva és Hollósy András alpolgármester.

Fotó: Vajda János

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bauer Bence: Sztárvendég volt Orbán Viktor Berlinben + videó

Bauer Bence: Sztárvendég volt Orbán Viktor Berlinben + videó

Nem igaz, hogy Magyarországgal senki sem áll szóba - egyebek között erről is beszélt Bauer Bence, az MCC Magyar-Német Intézetének vezetője hétfőn a HírTV Napi aktuális című műsorában annak kapcsán, hogy Orbán Viktor miniszterelnök részt vett a nyugat-balkáni országok uniós csatlakozásának előkészítéséról szóló berlini találkozóján.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Két ember halt meg lakástűzben Tiszaderzsen

Két ember halt meg lakástűzben Tiszaderzsen

Két ember, egy idős házaspár halt meg lakástűzben a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Tiszaderzsen - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn az MTI-t.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!