2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 12:00

Adás

Globál

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délutánra összehívta a Védelmi Tanácsot a Karmelita kolostorba az Izraelt ért iráni légitámadások következményeinek értékelésére - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Külföld

A Hamász elutasította a fogolycsere és fegyverszüneti javaslatot

Az iszlamista Hamász szélsőséges szervezet elutasította Izrael október 7-én a Gázai övezetbe hurcolt túszokat palesztin biztonsági foglyokra kicserélő és fegyverszüneti javaslatát - jelentette a külföldi biztonsági szolgálat, a Moszad vasárnap.
Belföld

Magyarország határozottan elítéli az Izrael ellen indított rakétatámadást

Az iráni légitámadás a közel-keleti konfliktus eszkalációjának veszélyét hozza magával, mely súlyos fenyegetést jelent a globális biztonságra - írta a Facebook-oldalán Szíjjártó Péter.
Európai híradó

Európai híradó - A migrációs paktum támadás Európa szuverenitása ellen + videó

Többórás éles vita után az európai parlament balliberális oldala - néppárti képviselők támogatásával - elfogadta az migrációs és menekültügyi paktumot. Ez az Európába érkezettek kötelező befogadását írja elő.
Globál

Globál – Megvan, mit akar a Nyugat Oroszországtól + videó

Oroszország javát – vagy inkább javait akarja a pénzügyi háttérhatalom, és úgy tűnik kitart emellett az elhatározása mellett még akkor is, ha ezzel az atomháború szélére sodorja a A részletekről beszélt Boros Imre, közgazdász és Bogár László közgazdász a Globalban. Vigyázat a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.
Külföld

A szomáliai kalózok a váltságdíj ellenében szabadon engedtek egy teherhajót

Szomáliai kalózok vasárnap szabadon engedtek egy bangladesi zászló alatt közlekedő teherhajót és annak 23 fős legénységét, miután a hajó tulajdonosai váltságdíjat fizettek - közölte vasárnap az érintett hajózási társaság.
Külföld

Videokonferenciát tartanak a G7 vezetői az Izraelt ért támadás miatt

A hét legfejlettebb ipari ország (G7) állam- és kormányfői vasárnap kora délután videokonferenciát tartanak "az Izrael elleni iráni támadás megvitatására" - jelentette be az olasz kormány, amely jelenleg az ipari országok e csoportjának elnöke.
Külföld

Izrael megnyitotta légterét az iráni légitámadás után

Izrael vasárnap reggel megnyitotta légterét az éjszakai, sikeresen kivédett légitámadás után - jelentette a reptéri hatóság.
Sport

Kós Hubert országos csúcsot úszott 100 méter háton

Kós Hubert 100 méter háton saját országos csúcsát megjavítva győzött a Pro Swim-sorozat San Antonióban zajló állomásán.
Gazdaság

Egyszerűsödnek az adózói adminisztrációs terhek

Uniós szinten is példaértékű változásokat hajtott végre az adóadminisztráció csökkentése terén Magyarország az elmúlt években, ezt folytatta a kormányzat az Eseményalapú Adatszolgáltatási Platform (EMAP) projekttel, amelynek célja a vállalkozások foglalkoztatással összefüggő adminisztrációs terheinek csökkentése - mondta Izer Norbert az MTI-nek.
Külföld

Llyoyd Austin: Az Egyesült Államok nem törekszik konfliktusra Iránnal

Az Egyesült Államok nem törekszik konfliktusra Iránnal, de nem habozik megvédeni csapatait a Közel-Keleten és támogatni fogja Izraelt - jelentette ki szombaton késő este Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter.
Külföld

Elfogták az Izraelre lőtt ballisztikus rakétákat

A légvédelem ellenrakétái elfogták az Izraelre kilőtt több tucat iráni ballisztikus rakétát - jelentette az izraeli 12-es televízió magas rangú izraeli tisztségviselőkre hivatkozva.
Globál

Globál extra – Mit tesz a lengyel kormány a háborúval? + videó

Üzentek a választásokon a lengyel gazdák a kormánynak azzal, hogy az ellenzéki PIS mellé álltak. Erről beszélt a Globál Extrában Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász Virághalmy Saroltával.
Svenk

Svenk – Fiatal színészek mesélnek a Most vagy soha! kulisszatitkairól + videó

A Svenk legfrissebb adásában a Most vagy soha! film főbb szereplői, Mosolygó Sára, Fehér Tibor és Berettyán Nándor mesél a forgatáson átélt élményeikről, tapasztalataikról és persze néhány kulisszatitokról. Műsorvezető: Zavaros Eszter.
Politikai hobbista

Politikai hobbista – Magyar Péter nem a Fideszt gyengíti + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgató kérdezte.
Külföld

Az ukrán katonai legfelső parancsnok is kételkedik a saját győzelmükben

Jelentősen romlott a katonai helyzet a keleti fronton a több mint két éve orosz támadás alatt álló Ukrajnában – közölte szombaton Olekszandr Szirszkij, az ukrán hadsereg parancsnoka.
Külföld

Szili Katalin: "Nekünk a béke és nemzettársaink biztonsága az elsődleges"

A KMKSZ közgyűlése nyilatkozatában köszönetet mondott "az anyaország kormányának és társadalmának, valamint a határon túli magyar közösségeknek a szolidaritásért, támogatásért, amellyel nagyban hozzájárultak a háborús Ukrajna, a menekültek és a kárpátaljai magyarok túléléséhez".
Külföld

Agresszív antifa fenyegetés volt a konzervatív konferencia hírére a válasz

Antifasiszta csoportok felszólították a helyszínt, hogy gondolják át a döntést, egyúttal bejelentették, hogy tiltakozást is terveznek a rendezvény ellen.
Belföld

Hiába van pénz kártérítést fizetni, vészesen húzódik a Hableány hajókatasztrófa-per lezárása

A hozzátartozóknak járó összegek között nagy a szórás: van, aki ötmilliót, van, aki 80 millió forintot kap – majd egyszer.
Színes

Gyerekvasutasnak lenni hivatás + videó

A hűvösvölgyi járműtelepen és a Széchenyi-hegyi végállomáson színes programokkal várták a családokat és a kisvasút-barátokat.
Külföld

Magyarország továbbra sem akar háborús konfliktust + videó

A szakértő hozzátette: "Mégegyszer felhívnám a figyelmét mindenkinek a háború nem arról dönt, hogy kinek van igaza, hanem hogy ki marad életben? Az a kérdés, hogy ki marad életben? És a mi megfogalmazásunk szerint mi nem szeretnénk még egyszer háborús pusztítást elszenvedni."
Belföld

Április 17-én kampányindítót rendez Szentkirályi Alexandra a Bálna rendezvényközpontban + videó

Az önkormányzati választásra készülve a kormány-pártok főpolgármester jelöltje április 17-ére hirdette meg az eseményt, amelyen beszédet mond mások mellett a Fidesz frakció-vezetője és Tarlós István, volt fő-polgármester is.
Szélesvásznú történelem

Szélesvásznú történelem – Szerelmes biciklisták + videó

Az adásban az 1965-ben készült, Bacsó Péter által rendezett Szerelmes biciklisták című magyar filmről, a 60-as évekről, a 60-as évekbeli Balatonról, az akkor fiatal színésznemzedékről volt szó többek között. Az adás vendége a film egyik szereplője, Szerednyey Béla színművész volt. A műsor vezette: Zavaros Eszter és Csatári Bence.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar - Jövőnk emlékei + videó

Radar - Jövőnk emlékei + videó

A jazz-rock élő legendája, Leslei Mandoki ismét összeült stúdiójában a világ legjobb zenészeivel és olyat alkottak, amely minden eddigin túlmutat.
Belföld

Rétvári Bence: A honvédség elég erős ahhoz, hogy megőrizze a békét Magyarországon + videó

Rétvári Bence a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára rámutatott: "Magyarország a béke pártján áll, a békét szeretnénk megőrizni, a békéhez viszont erő kell. Az erőhöz viszont egy olyan hadseregre van szükség, amelynek elrettentő ereje van."
Külföld

Hat halálos áldozata van az ausztrál bevásárlóközpontban elkövetett késes merényletnek + videó

Az elkövető indítéka ismeretlen, a férfit a helyszínen egy rendőr lelőtte.
Belföld

Kobza Miklós: Törvényszerű, hogy Magyart a kormány iránt érzett gyűlölete szélhámosok és bolondok karjaiba kergeti + videó

Kapásból kétes figurákba botlott bele Magyar Péter politikai vállalkozó, amikor kilépett a pástra – kommentálta Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Kobza Miklós, az AK kreatív vezetője Varga Judit volt férjének új pártját.
Paláver

Paláver – Magyar Péter bement abba a rádióba, amelyikben megsértették volt feleségét + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
Külföld

Orbán Viktor a jövő heti Nemzeti Konzervativizmus Konferencián szólal fel

Nem ez az első alkalom, hogy Európa így figyel, sőt, néhány héttel ezelőtt a nemzeti konzervativizmus növekvő szerepe került a fókuszba a világ egyik legelismertebb hetilapja, a The Economist címlapján is. A rendezvényt április 16-án és 17-én tartják Brüsszelben.
Belföld

Gyopáros Alpár elmondta, hogy ki és mi segítette a magyarokat ezer éven át

Gyopáros Alpár szerint "olyan időszakban élünk, amikor a keresztény gyökereken nyugvó értékeinket mindennap szem előtt kell tartanunk, mert sajnálatos módon támadják Magyarországon és támadják a világban".
Kék hírek

ORFK: A biztonság öltöztet + videó

Az eseményről Rizmayer Mihály tudósította a HírTV-t.
Ilyen a baloldali háttér- és intézőemberek világa Budapesten

Ilyen a baloldali háttér- és intézőemberek világa Budapesten

A Központi Nyomozó Főügyészség szerint egy férfi a kft.-jén keresztül szolgáltatások nyújtására és eszközbeszerzésekre fiktív szerződéseket kötött a III. kerületi önkormányzattal, illetve az egyik gyanúsított-társa által kijelölt két gazdasági társasággal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!