2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Adás

Poltikai hobbista

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Vitályos Eszter: Tartjuk magunkat ahhoz, hogy nem kívánunk migránsokat beengedni + videó

Magyarország nem változtat a migrációs politikáján - így reagált Vitályos Eszter kormányszóvivő a HírTV stúdiójában arra, hogy kötelezettségszegési eljárással fenyegette meg az Európai Unió belügyi biztosa a migrációs paktumot megszegő tagállamokat. 

Vezércikk

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Napi aktuális

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 
Napi aktuális

Madagaszkár tradicionálisan a béke pártján áll + videó

A Madagaszkár és Magyarország közötti együttműködési lehetőségekről, a két ország viszonyáról és országának a háborúkhoz való álláspontjáról is beszélt Rasata Rafaravavitafika, a Madagaszkári Köztársaság külügyminisztere a Napi aktuálisban.
Napi aktuális

Tasnádi Péter is színre lép, fokozódik a hangulat Szigetszentmiklóson + videó

A DK beperli Nagy Jánost, Szigetszentmiklós polgármeserét Magyar Péter szombati tüntetésén tett kijelentései miatt. A témában vendégünk volt Vántsa Botond, a Fidesz-KDNP szigetszentmiklósi polgármesterjelöltje.
Napi aktuális

Így kapott sokmilliós jutalmat a „törvény őre”, aki Lamperth Mónikával érkezett a főváros I. kerületébe + videó

A jó ízlésnek is vannak határai - így reagált Böröcz László, a Fidesz I. kerületi polgármester-jelöltje arra, hogy kiderült V. Naszályi Márta budavári polgármester sokmilliós jutalmakkal ajándékozta meg a hozzá közel álló munkatársait.
Napi aktuális

Zila János: Azért kellett felvenni készpénzben a bődületes összeget, hogy ne lehessen követni az útját + videó

Miként is működött az osztogatás, valamint a fosztogatás? Hogy is jutott a pénz a baloldali politikusok zsebébe? Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője a Napi aktuálisban beszélt a hídpénzbotrányról, sőt kiderült, hogy a Blaha Lujza tér felújítása körül sincs minden rendben. 
Napi aktuális

Tetten érhető a centralizáció Brüsszelben + videó

Az európai egyesült államok gondolatáról rendezett konferenciát Mathias Corvinus Collegium. Vendégünk volt Gát Ákos Bence, az MCC brüsszeli irodájának európai uniós ügyekért felelős vezetője.
Sport

A svédek legyőzésével nagy lépést tett Párizs felé a magyar válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.
Belföld

Saját jelöltet indít a ferencvárosi baloldal Baranyi Krisztina ellen + videó

A főpolgármester Baranyi Krisztinát, míg pártja, a Párbeszéd a vele szemben álló baloldali összefogás jelöltjét támogatja Ferencvárosban.
Sport

Kapás aranyéremmel zárta utolsó országos bajnokságát

Győzelemmel fejezte be pályafutása utolsó országos bajnokságát az úszó Kapás Boglárka, aki a Duna Arénában pénteken 800 méter gyorson diadalmaskodott.
Kék hírek

A tilos jelzésen átrobogva okozott majdnem súlyos balesetet az 1-es villamos

Egy száguldó villamos okozott kis híján balesetet Budapest III. kerületében. A jármű a tilos jelzés ellenére haladt át a Flórián téri kereszteződésen, miközben a járművek már elindultak a szabad jelzésre.
Belföld

Karácsony állításával ellentétben, van Lánchíd-botrány + videó

Rácáfolt Karácsony Gergelyre a hídpénzbotrányról szóló Kehi-jelentés. A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal szerint ugyanis időbeli összefüggés van a Lánchíddal kapcsolatos közbeszerzés és a Vig Mór cégének történt gyanús utalások között.
Sport

Úszó ob - Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

A világ idei harmadik legjobb idejével nyert pénteken Milák Kristóf 100 méter pillangón a Duna Arénában rendezett úszó országos bajnokságon.
Radar

Radar - Jövőnk emlékei + videó

A jazz-rock élő legendája, Leslei Mandoki ismét összeült stúdiójában a világ legjobb zenészeivel és olyat alkottak, amely minden eddigin túlmutat.
Radar

Radar - Ígéretesnek tűnt, de mégsem találták meg a rák ellenszerét + videó

Döbbenetesen hatékonynak bizonyult a Zika-vírusos kezelés, a szenzációs felfedés azonban csak az egereknél működőképes - erről a Semmelweis Egyetem professzora beszélt műsorunknak.
Paláver

Paláver - Megfenyegette az Európai Bizottság azokat, akik nemet mondanak a migrációs paktumra + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Dezse Balázs, aki ezúttal Nánási-Kézdy Tamást, Biatorbágy önkormányzati képviselőjét látta vendégül a stúdióban.
Belföld

Felajánlja együttműködését Magyar Péternek Márki-Zay Péter pártja + videó

Márki-Zay Péter Híradónknak elmondta, már korábban is üzentek informálisan Magyar Péternek és továbbra is támogatásukról biztosítják őt, akkor is, ha Magyar ezt nem kéri.
Kultúra

Gálaesttel készül a Nemzeti Színház Bodrogi Gyula születésnapjára

Kilencvenedik születésnapja alkalmából nagyszabású gálaműsorral köszöntik Bodrogi Gyulát, a nemzet színészét, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művészt, a József Attila Színház, a Vidám Színpad és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját, a Nemzeti Színház társulatának tagját a teátrum nagyszínpadán hétfőn.
Belföld

Uniós elismerés a gyermekbarát magyar igazságszolgáltatásnak

Ez nagy elismerés és pozitív visszajelzése annak, hogy a magyar gyermekbarát politikát Európa-szerte követendő példának tartják.
Kék hírek

Fokozott ellenőrzésre készül a rendőrség az utakon

A rendőrség majd úgynevezett Speedmarathont tart, amelynek során valamennyi sebességmérő eszközt bevetve próbálják visszaszorítani a gyorshajtást.
Belföld

Szentendre baloldali polgármestere megtiltotta egy keresztény jelkép, a bárány használatát + videó

Idén márciusban alakult egy egyesület, amely szerette volna a Szentendre nevet és a bárányt használni a címerében. Fülöp Zsolt viszont ezt elutasította.
Belföld

Dömötör Csaba: Nem fogjuk feladni a határzárat

"A kormány álláspontja egyértelmű és változatlan: akármilyen döntést is fogadjanak el, mi nem fogjuk feladni sem a jogi, sem a fizikai határzárat" - mondta Dömötör Csaba a Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban.

Legfrissebb híreink

Radar

Belföld

Szijjártó Péter fogadta a madagaszkári külügyminisztert + videó

Magyarország és Madagaszkár kész a kétoldalú kapcsolat dinamikusabbá tételére, amit nagyban segít az is, hogy a két ország a közöttük lévő nagy földrajzi távolság ellenére is azonos álláspontot képvisel a világot feszítő legjelentősebb problémákat illetően - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
Külföld

Bejelentést tett a Vatikán Ferenc pápa őszi útjairól

Indonéziába, Pápua Új-Guineára, Kelet-Timorra és Szingapúrba látogat ősszel Ferenc pápa - jelentette be a Vatikán pénteken.
Belföld

Orbán Viktor: Brüsszel rákényszeríti migránsbarát politikáját a bevándorlást ellenző országokra

Az európai politikai helyzetet értékelte Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken a marokkói Marrákesben a Kereszténydemokrata Internacionálé (IDC-CDI) vezetőségi ülésén elhangzott felszólalásában, amelyben az európai "zöld átállás" valamint a gazdasági növekedés problémáit, a migráció és az ukrajnai háború témáját érintette.
Belföld

Menczer Tamás elmondta, hogy mi Magyar Péter „hőstette” + videó

Menczer Tamás megosztott Facebook-oldalán egy videót, amelyben Huth Gergely újságíróval folytatott beszélgetést. A rövid részletben sommás véleményt mond Magyar Péterről.
Belföld

Rétvári Bence: Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa

Magyarországon az emberek 83 százaléka biztonságban érzi magát, és egy évtized alatt 62 százalékkal csökkent a bűncselekmények száma – mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára.
Gazdaság

Online szavazás április 15-ig a zöldenergia.kormány.hu oldalon a zöldenergia felhasználásának fokozásáról + videó

Jövő hét hétfőig tölthető ki az az online kérdőív, melyben az Energetikai Minisztérium 13 kérdésből álló zöldenergiával kapcsolatos véleményekre kíváncsi – erről Koncz Zsófia a tárca miniszterhelyettese beszélt pécsi sajtótájékoztatóján.
Színes

2010 óta 2600 helyszínen több mint 700 ezren éltek a szűrővizsgálatok lehetőségével + videó

Siófoki állomására érkezett Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!