2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Rózsa Miklós a filmzenekirály

Következik:

Híradó 12:05

Adás

Televíziós vásárlási műsorablak

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Orbán Viktor: Elegünk van a migrációból! Elegünk van a háborúból! Elegünk van a genderpropagandából! + videó

A miniszterelnök a közösségi oldalára feltöltött egy rövid videót az Európai Parlamentben elmondott keddi nyilvános beszélgetésből.

Külföld

A nap kérdése

Létezik-e még szólásszabadság Nyugat-Európában?
Belföld

Alapjogokért Központ: A magyar közvélemény békepárti

A választókorú magyarok túlnyomó többsége, 83 százaléka elutasítja azt, hogy európai katonákat küldjenek egyes nyugati és magyarországi ellenzéki politikusok Ukrajnába – derül ki az Alapjogokért Központ aktuális közvélemény-kutatásából.
Gazdaság

Álhírre figyelmeztet a Pénzügyminisztérium!

Erős csúsztatások jelentek meg a Népszavában ma reggel a szolidaritási hozzájárulás kapcsán – írja a Pénzügymisztérium a Facebook-oldalán.
Háború Ukrajnában

Napindító: Dunda György – Hatalmas visszaélésekre derült fény a Védelmi Minisztérium berkeiben Ukrajnában + videó

A legfrissebb ukrán eseményekről Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be.
Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: A közelgő végveszély képével próbálja Ukrajna felsrófolni a támogatásokat + videó

Somkuti Bálint, Bidló Gábor és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.
Belföld

Sára Botond: Józsefvárosban a hajléktalanhelyzet tarthatatlanná vált

Újra Sára Botondot, a korábbi polgármestert indítja a Fidesz Józsefvárosban. A jelenlegi budapesti főispán a Magyar Nemzetnek adott interjúban beszélt terveiről.
Külföld

Döntött a belga bíróság: szerdán folytatódhat a NatCon konferencia

A neves izraeli történész, Yoram Hazony a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint a belga bíróság hivatalosan is megsemmisítette a konferencia leállításáról szóló végzést.
Belföld

Németh Szilárd: Európában a magyar családok kapták legolcsóbban az áramot és földgázt

A rezsicsökkentésnek köszönhetően 2024 márciusában Európában a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási villamos energiát és földgázt – tette közzé a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos szerdán közösségi oldalán.
Külföld

Orbán Viktor szerint a liberálisok és a kommunisták egyformán viselkednek + videó

A progresszív liberálisok és a kommunisták ugyanúgy viselkednek – így reagált a NatCon konferencia kapcsán kialakult helyzetre Orbán Viktor az Európai Parlamentben.
Belföld

Ma hirdethetnek ítéletet Gyárfás barátja, Ihász Sándor sorsáról

Szerdán hirdethet jogerős ítéletet a Fővárosi Törvényszék Ihász Sándor volt fellebbviteli főügyész perében.
Belföld

Czomba Sándor: a tartósan munkában állók vendégmunkásokra való lecserélése jogszabályilag tiltott Magyarországon

Magyarország a magyaroké, hazánkban csak a magyar állam által meghatározott célból, jogcímen, és feltételek teljesülése, valamint az állam ilyen döntése esetén lehet átmenetileg tartózkodni és munkát vállalni – emelte ki szerdai közleményében Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
Külföld

A rendőrség félbeszakította, majd bezáratta a brüsszeli Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát + videó

Kedd este még mindig rendőrök vették korul a brüsszeli polgármester által betiltott Nemzeti Konzervativizmus Konferencia helyszínét, annak ellenére, hogy a belga miniszterelnök alkotmányellenesnek, a szólásszabadság durva megsértésének nevezte a városvezető lépését.
Napi aktuális

Brüsszelben az Örömóda helyett a Bunkócskát kellene énekelni + videó

Abszurdisztánnak nevezte Bugnyár Zoltán, a HírTV tudósítója a Napi aktuálisban azt, hogy blokád alá vette a belga rendőrség a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciának helyt adó brüsszeli épületet. Kollégánk szerint, ha nem a saját szemével látja, akkor el sem hitte volna, hogy ilyen Nyugaton megtörténhet
Vezércikk

Vezércikk - Tombol az ideológiai alapú diktatúra az Európai Unió központjában + videó

Brüsszel meg akarta akadályozni a konzervatívok nemzetközi konferenciáját, de a szólásszabadság győzött! A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket.
Napi aktuális

Szanyi Tibor: Hosszasan tudnék arról beszélni, hogy Magyar Pétert ki és miért „csinálta” fel + videó

A liberális média így még nem hype-olt politikust, ahogy azt Magyar Péterrel tette - jelentette ki Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom alapítója kedd este a Napi aktuálisban.
Belföld

Így riogat Pikó András + videó

A VIII. kerületi baloldali polgármester valótlanságokat állít az Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztésével kapcsolatban - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté kiemelte: Pikó András a 2019-es kampányát is hazugságokra alapozta, ezt ismételné meg idén is.
Belföld

Vesztegetés miatt tett feljelentést a hídpénzbotrányban Budai Gyula

Budai olyan információkhoz jutott, hogy a hídpénzből jelentős összegek áramlottak a fővároshoz.
Napi aktuális

Nemre és korra való tekintet nélkül gyűjtötték össze a zsidókat + videó

1944-ben ezen a napon kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. Ma, arra a több százezer zsidó honfitársunkra emlékezünk, akiket kiszakítottak közülünk. A a magyarországi holokauszt emléknapján a Napi aktuális vendége volt Máthé Áron történész, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának elnökhelyettese.
Sport

Nem akárki vett röplabdapályát a Balassi Bálint Gimnázium tanulóinak

Párját ritkító, a magyar és a nemzetközi szabványoknak megfelelő strandröplabda pályát adtak át Budapest XVII. kerületében. A megvalósításhoz kellett egy volt diák, Süllős Gyula, aki négymillió forintot adományozott az iskolát fenntartó Kelet-Pesti Tankerületi Központnak.
Napi aktuális

„A mostani megváltó erkölcsileg elfogadhatatlan” + videó

Mi Magyar Péter küldetése? A jogász megjelenésével ellenzékváltó hangulat alakult ki az országban, de szó esett a keddi brüsszeli eseményekről is. A témák kapcsán vendégünk Kondor Katalin újságíró és Németh Alajos zenész.
Napi aktuális

Köves Slomó: A zsidóság a túlélés történetével tud mintát mutatni + videó

Újra élünk 80 - ez az idei évre a mottónk - közölte Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján. 
Napi aktuális

Hidvéghi Balázs: Félnek Orbán Viktoréktól + videó

Minden határon túlmegy, ami Brüsszelben történt - így reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke a HírTV stúdiójában arra, hogy a kerületi polgármester a belga rendőrséggel akarta a bezárattatni a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciát.
Belföld

Emlékük legyen áldott + videó

A Parlamentben is megemlékeztek a holokauszt magyarországi áldozatairól. 1944-ben ezen a napon, április 16.-án kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. A Mazsihisz elnöke emlékeztetett, a zsidókat ma Izraelben érő véres támadások után ismét magasra csapott az antiszemitizmus lángja a világban.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar

Radar – A szűrővizsgálatokkal megelőzhető az előzmények nélküli rosszullét + videó

A DEAC válogatott röplabdázójának egy edzésen leállt a légzése és keringése, így csapattársa, az orvosként dolgozó Árvai Péter megkezdte az újraélesztést. A pontos és gyors beavatkozás pedig megmentette a kétszeres magyar bajnok életét.
Gazdaság

Több állattartó telepen is megjelent a madárinfluenza

Kimutatta a madárinfluenza-vírus jelenlétét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye több állattartó telepén. Az érintett állományok felszámolása, valamint a járványügyi nyomozás folyamatban van - közölte a hivatal kedden közleményben az MTI-vel.
Külföld

Orbán Viktor: Utoljára akkor akartak elhallgattatni a rendőrséggel, amikor a kommunisták '88-ban rám uszították őket

Orbán Viktor miniszterelnök az X-en reagált arra, hogy bezáratta a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciát Brüsszelben a belga rendőrség. 
Külföld

Betiltotta és elképesztő vádakat fogalmazott meg a kerületi polgármester Orbánék konferenciájáról + videó

A Nemzeti Konzervativizmus Konferenciának (NatCon) otthont adó brüsszeli kerület polgármestere, Emir Kir kedden végzést adott ki a kétnaposra tervezett rendezvény betiltására, és azt írta: nem látják szívesen a szélsőjobboldalt.
Külföld

Olaszországban a legmagasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget a nemzetbiztonsági szervek + videó

Az olasz belügyminiszter megítélése szerint a magányos rejtőzködő terroristák jelentik a legnagyobb veszélyt. Részletek Rómából Jánosi Dalmától.
Külföld

Orbán Balázs: A fenyegetések ellenére is győzni fog a szólásszabadság + videó

Orbán Viktor és Orbán Balázs is reagált a brüsszeli rendőrség intézkedésére. Brüsszelből, a helyszínről Bugnyár Zoltán tudósította a HírTV-t.
Kék hírek

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt folytat eljárást a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy nő ellen, aki a gyanú szerint bántalmazta csecsemőjét - közölte az MTI-vel kedden a főkapitányság sajtóreferense.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!