2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A Sajdik 11:00

Adás

Napindító

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Szijjártó Péter részvétét fejezte ki az iráni elnök és külügyminiszter halála miatt

A tárcavezető kifejezte a legmélyebb együttérzését a hozzátartozóknak és az iráni népnek.

Külföld

A nap kérdése

A sorkatonaság európai szintű bevezetése közelebb visz a békéhez?
Külföld

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Több ember meghalt és legalább egy tucatnyian megsérültek kedden az Iowa állambeli Greenfieldben egy tornádó miatt, s ezzel tovább emelkedett az Egyesült Államok déli és középső részén a májusban már nyolc emberéletet követelő forgószelek és heves viharok halálos áldozatainak száma - közölték a hatóságok.
Külföld

Fico-merénylet: A Meta törölte a feltételezett elkövető Facebook-fiókját

A Meta törölte Robert Fico szlovák kormányfő feltételezett merénylőjének Facebook-fiókját – közölte a vállalat helyi idő szerint kedd este.
Külföld

Norvégia elismeri a palesztin államot

Norvégia hivatalosan is önálló államként fogja elismerni Palesztinát - jelentette be a norvég miniszterelnök, Jonas Gahr Store szerdán.
Sport

Világcsúcs Izraelben, 56 lövésig tartott a 11-es párbaj + videó

Megdőlt a leghosszabb 11-es párbaj világcsúcsa Izraelben, ahol csak 56 lövés után dőlt el egy labdarúgó-mérkőzés.
Belföld

Tétlenségben tartják Budapestet négy és fél éve

Szentkirályi Alexandra a Magyar Nemzetnek adott interjút, melyben a június 9-én tartandó választsok tétjét hangsúlyozta.
Belföld

Ezért nem igazak Magyar Péter állításai

A Magyar Nemzet összeszedte a baloldal meghatározó politikusainak legerőteljesebb háborúpárti kijelentéseit.
Külföld

Megosztott a szlovák társadalom + videó

A politikai erőszakot elítélő határozatot szavazott meg egyhangúlag a szlovák parlament.
Külföld

A Biden-kormányzat pert indított Oklahoma állam ellen a bevándorlókra vonatkozó törvény miatt

Az amerikai kormányzat beperelte kedden Oklahoma államot, amivel a szövetségi állam által az illegális bevándorlók ellen hozott törvényt támadta meg.
Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Lejárt a mandátuma, mégis legitim elnök marad Zelenszkij + videó

Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, Bidló Gábor, a BudaGabona ügyvezető igazgatója és Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója élőben elemezték a legfrissebb híreket.
Belföld

Jelentős késések a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

A Budapest fölé érkezett zivatarlánc miatt jelentős késések várhatók a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - közölte az MTI-vel kedd este a Budapest Airport Zrt..
Vezércikk

Vezércikk - Áldozati pózt vett fel a főpolgármester + videó

Karácsony Gergely önmagát tartja a leginkább támadott magyar politikusnak. A főpolgármester sajnálkozásáról a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
Napi aktuális

Háborús veszélyforrás lehet az iráni elnök halála + videó

Ebrahim Raiszi iráni elnök és Hoszein Amirabdollahián külügyminiszter meghalt az őket szállító helikoptert ért balesetben vasárnap. A téma kapcsán vendégünk volt Kovács Tamás, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanszékvezető egyetemi docense.
Napi aktuális

Valószínűleg nagyon nagy volt az ütközés + videó

Verőcei hajósbaleset. Ketten biztossan életüket vesztették, amikor egy motorcsónak egy szállodahajóval ütközött. Mi vezethetett a tragédiához? Tóth Mihály, a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője úgy fogalmazott a HírTV stúdiójában, hogy a motorcsónak nagyon nagy sebességgel ütközhetett neki valaminek. 
Napi aktuális

Nádas Péter rasszista megfontolások miatt nem kerülhetett az irodalmi díj jelöltjei közé + videó

Az eltörlés kultúrája! Nádas Péter író csak azért nem kapott meg egy irodalmi díjat, mert a zsűri döntése értelmében fehér bőrű alkotóról van szó. A témában Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Kovács András, az Origo főmunkatársa volt vendégünk. 
Napi aktuális

Pindroch Tamás: A jobboldal minden országban nemzeti + videó

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban vasárnap. Pindroch Tamás, az Alapjogokért Központ vezető elemzője volt a Napi aktuális vendége. 
Napi aktuális

Ez inkább egy rossz kompromisszum, mint jó megoldás + videó

Brüsszel szerint az új szabályok elősegítik a migrációs beáramlás rendezett kezelését. A témában a HírTV Napi aktuális című műsorának vendége volt kedd este Vargha Márk, a Migrációkutató Intézet vezető elemzője.
Napi aktuális

Hölvényi György: Meg kell akadályozni az Európai Néppárt további balra tolódását + videó

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) tíz pontos kiáltványt tett közzé Európa békés jövőjéért. A téma kapcsán Hölvényi Györgyöt, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőjét kérdezte M. Dobos Marianne a kedd este Napi aktuálisban. 
Belföld

Lesújtó: Karácsony Gergely ígéreteinek eddig egynegyede teljesült + videó

Karácsony Gergely 10-ből 7 pontot adna az elmúlt öt évére és úgy véli, győznie kell, mert állítása szerint B terve nincs!
Sport

Orbán Viktor: Múlt nélkül nem lehet jövőt építeni + videó

Hogyha nincs a futballnak jövője, akkor elvész a múltja is – így összegezte Orbán Viktor, a Szerelemfoci című kötet eszenciáját. A miniszterelnök a könyv bemutatóján azt mondta: a magyar futball megszakítottsága ellenére mindig képes volt arra, hogy helyreállítsa a folytonosságot.
Külföld

Már nyáron tárgyalhatja a kötelező sorkatonaság kérdését az Európai Parlament + videó

Egyes tagállamokban jelenleg is soroznak, egységes szabályozás azonban eddig nem volt. A részletekről Bugnyár Zoltán számolt be Brüsszelből.
Komment

Komment - Orbán Ursula von der Leyen helyett - ezt javasolja az Osztrák Szabadságpárt EP-lista-vezetője + videó

Erról is kifejtette véleményét Mesterházy Attila, a Szocialisták és Demokraták párt alapítója, Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője, Tarnay Kristof Ábel újságíró és Ábrahám Róbert média személyiség Komment című műsorunkban. 

Legfrissebb híreink

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Egy bőrövvel hozta a ki a sodrából Magyar Pétert egy nő Szentendrén. A baloldali politikus mögé állt, majd magasba tartott egy bőrövet, hogy az eseményt rögzítő kamera is jól lássa.

Radar

Belföld

Ellepték a NAV-osok Gyurcsány emberének házát

A Magyar Nemzet úgy tudja, az adónyomozók Trippon Norbert újpesti DK-s alpolgármester gyanús házfelújításával kapcsolatban kerestek iratokat.
Belföld

Szentkirályi Alexandra: Karácsony végleg lezárná a Pesti alsó rakpartot az autók elől

A baloldali városvezetés bevinné a kegyelemdöfést a budapesti közlekedésnek - fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.
Radar

Radar – A pattanásig feszült közel-keleti helyzetben kiemelt téma az iráni elnök halálhíre + videó

Azóta tudjuk, hogy a gép egy sziklának csapódott. A tragédiát senki sem élte túl. Ebrahim Raiszi halála számos kérdést vet fel a perzsa államon belül és nemzetközi szinten egyaránt.
Radar

„Az arca olyan, mintha csak aludna” - megrázó interjú a verőcei hajóbalesetben elhunyt lány édesanyjával + videó

Radar című műsorunk stábja utolérte a verőcei tragédia egyik áldozatának, Berki Boglárkának az édesanyját. A nő ma reggel azonosította gyermekét, akit a Megyeri-híd lábánál találtak meg.
Paláver

Paláver – Németország tovább fokozza az európai háborús pszichózist + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Belföld

Kispesten kissé félreértelmezik "a család az első" szlogent

A kerületben nagyjából mindenki tisztában van vele, hogy a látványberuházások sora csupán a korteskedés velejárója és június 9-e után visszatérnek a hányatott sorsú hétköznapok.
Külföld

Friss híreket közöltek Robert Fico állapotáról

A kormányhivatal legfrissebb tájékoztatása szerint Robert Fico szlovák miniszterelnök kedd reggel egy CT-vizsgálaton esett át – számolt be róla az Új Szó.
A tragédia előtt nem sokkal kérték meg az egyik áldozat kezét

A tragédia előtt nem sokkal kérték meg az egyik áldozat kezét

A Tényeknek a 20 éves Boglárka egyik barátnője azt mondta: a lány telefonon hívta fel őt a katasztrófa előtt nagyjából fél órával azzal, hogy soha nem volt még ilyen boldog. Az RTL információja szerint a kishajóval utazó társaság egy buliból tartott hazafelé Nagymaros irányából.
Elhunyt Varga Szilvia

Elhunyt Varga Szilvia

Varga Szilvia 1998-tól a Miniszterelnöki Hivatalban előbb a Kommunikációs Központban dolgozott állami rendezvények rendezvényszervezési vezetőjeként, majd az Országimázs Központ állami rendezvények rendezvényszervezési vezetője és tanácsadója volt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!