2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Adás

Paláver

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Btk-szintű bűnlajstrommal vádolja egy régi üzlettársa Magyar Péter családját + videó

A Magyar család egy dologban egységes: agresszívek és hataloméhesek – fogalmazott Molnár Miklós.

Külföld

Nem akar meleg szeminaristákat felvenni Ferenc pápa

Elég lesz, túl sok a „buzulás” – hangzott el a pápa szájából az olasz püspöki kar zárt ülésén a minap, utalva arra, hogy ne engedélyezzék a homoszexuális szeminaristák felvételét. Erről írt a The Guardian brit napilap. Ferenc pápa oldott beszélgetésen mondta ezt az olasz püspökök társaságában.
Külföld

Donald Trump: Orbán Viktor nem akar háborút, és én sem akarok háborút + videó

"Ha megnézik Orbán Viktort, ő nem akar háborút, és én sem akarok háborút" - mondta Donald Trump a Timcastnek adott interjújában, amelyet Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója tett közzé a Facebook-oldalán kedden.
Belföld

Indoklás nélkül törölte a Facebook Köves Slomó közösségi oldalát

Törölte a Facebook Köves Slomó, valamint a Neokohn.hu közösségi oldalát – közölte a saját honlapján a portál. A ma esti Napi Aktuálisban erről is kérdezzük az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbiját.
Belföld

Heizler Norbert: Az egész világnak békére van szüksége + videó

A HírTV-t Márkus Hanna tudósította.
Belföld

Az újbudai baloldal prominense valódi munkavégzés helyett rollerezgetve dolgozgat + videó

Hihetetlen: taxi helyett ezúttal rollerrel érkezett Barabás Richárd alpolgármester, az újbudai pedofilbotrány viszont továbbra sem érdekli a baloldalt – számolt be cikkében a Magyar Nemzet. A lap arról ír többek között, hogy a képviselő-testület rendkívüli ülését és a szülők tájékoztatását még a polgármester sem tartotta fontosnak.
Belföld

Latorcai Csaba: Magyarország ellenáll az eltörlés kultúrájának, a genderideológiának és a migrációs nyomásnak

Latorcai Csaba a Várkapu - Szolnoki Vártörténeti Látogatóközpont ünnepélyes megnyitóján rámutatott: a szolnoki vár nem véletlenül kiemelt jelentőségű a nemzet emlékezetében.
Láncreakció

Láncreakció: A Hamász nem vesz részt az izraeli túszok szabadon bocsátásáról szóló tárgyalásokon + videó

Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Sayfo Omar, a Migrációkutató Intézet kutatási vezetője voltak a vendégeink.
Belföld

Gulyás Gergely: még a francia elnöknek is érdemes tisztelni a tényeket

Magyarországnak még Brüsszelből is pecsétje van arról, hogy az igazságszolgáltatása teljesen független, ezt a tényt a francia elnöknek is tiszteletben kell tartania – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.
Kék hírek

Nagyon durva csalási trükkre hívja fel a hatóság a figyelmet

Az NVSZ többek között arra hívta fel a facebookos posztjában a figyelmet, hogy internetes bűnözők Viberen keresztül próbálják lépre csalni áldozataikat.
Külföld

Továbbra is nagy erőkkel támogatják Ukrajnát a nyugati országok + videó

Kétoldalú biztonsági megállapodást írt alá a spanyol miniszterelnök és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, több mint egymilliárd euró értékű katonai támogatásról.
Kék hírek

Bűnismétlés és tanúk befolyásolása miatt marad bezárva a bőnyi késelő gyerek

A bíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően indokoltnak látta a legsúlyosabb, személyi szabadság elvonásával járó bírói engedélyes kényszerintézkedés meghosszabbítását.
Külföld

Marine Le Pen kész együttműködni Giorgia Melonival + videó

Minden korábban mértnél nagyobb arányban, már 17 százalékkal vezet a Marine Le Pen nevével fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés Emmauel Macron elnök liberális pártja előtt Franciaországban. A Híradóban Lille-ből kapcsoltuk tudósítónkat, Zöldhegyi Katalint.
Külföld

Reagáltak az oroszok a NATO-tagállam Észtország fenyegetésére + videó

Mint ismeretes Kaja Kallas észt miniszterelnök kijelentette, hogy a NATO mindaddig harcolni fog, amíg Oroszország teljes vereséget nem szenved. Mint fogalmazott, nincs más terv és nincs szükség béketárgyalásokra sem.
Külföld

Meloni: meg tudjuk változtatni Európát

Giorgia Meloni hétfőn azt mondta, hogy az esedékes EU-s választások után jobboldali többséget kíván kialakítani Olaszországgal az élen – írja a Politico.
Külföld

A világ több pontján pusztít az ítéletidő + videó

Emelkedett a viharok és tornádók halálos áldozatainak száma az Egyesült Államokban. A kedvezőtlen időjárás 13 államban mintegy 600 ezer embert érint.
Belföld

Balatoni Katalin: a kormány vonzóvá teszi a pedagóguspályát

A kormány minden intézkedést megtesz, amivel vonzóbbá tudja tenni a pedagóguspályát – hangsúlyozta Balatoni Katalin, a Belügyminisztérium köznevelési helyettes államtitkára a tanári pálya népszerűsítésére indított rendezvénysorozat budapesti állomásán elmondott köszöntőjében.
Belföld

Pénteken helyezik örök nyugalomra a verőcei hajóbalesetben elhunyt testvérpárt

Adriánt még a tragédia éjjelén megtalálták, Dia holttestét csütörtökön adta vissza a Duna. A verőcei hajóbaleset 7 áldozatot követelt.
Belföld

Törvénysértés gyanúja miatt indított eljárást a Közbeszerzési Hatóság Pécs balliberális vezetése ellen + videó

Törvénysértés gyanúja miatt indított eljárást a Közbeszerzési Hatóság Pécs balliberális vezetése ellen. Ez már a sokadik olyan ügy, amely Péterffy Attila és csapata 5 éves tevékenységét vizsgálja.
Külföld

Prágában üléseznek pénteken a NATO külügyminiszterei + videó

Prágában találkoznak pénteken a NATO külügyminiszterei azért, hogy előkészítsék a júliusi washingtoni csúcsot. Feltehetően a 100 milliárd eurós ukrajnai alap kérdése, illetve Ukrajna csatlakozása is téma lesz. A Híradóban, a NATO brüsszeli központjából kapcsoltuk Bugnyár Zoltánt.
Napindító

Az európai parlamenti választások után van lehetőség változtatni a menekültügyi egyezményen + videó

Amíg Magyarországnak nem nyújtott anyagi támogatást az Európai Unió a déli határzár megépítéséhez, addig más tagállamoknak segített. Ezt mondta Gönczi Róbert Napindító című műsorunkban.
Belföld

Csak egészség legyen! címmel rendezett konferenciát a Figyelő és a Világgazdaság + videó

A rendezvény fókuszában a testi-lelki egészség, a szűrés és a megelőzés módszerei vannak.
Külföld

Szijjártó Péter: Az Ukrajnának szánt pénz és fegyver egyre nagyobb pusztítást eredményez + videó

Tovább fokozódik a háborús helyzet Európában, mert Ukrajna még több fegyvert és pénzt kér az Uniótól - mondta a külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar - Női energiákkal telt meg a Millenáris Park + videó

Radar - Női energiákkal telt meg a Millenáris Park + videó

A hazai ínyencek legnagyobb seregszemléjét idén is a Millenáris Parkban tartották. Olyan női séfek, cukrászok, pékek, kistermelők kaptak fő szerepet az ikonikus fesztiválon, akik talán kevésbé kerülnek előtérbe a hagyományosan inkább férfiak által dominált szakmákban.
Belföld

Zsigó Róbert: Egy év alatt ötezer új bölcsődei férőhelyet teremtettünk

Kétszer annyi bölcsődei férőhely van ma, mint 2010-ben volt.
Külföld

Orosz szakértők: Ukrajna a gazdái piszkos munkáját végzi el

Az MK.ru arról ír, hogy Ukrajna és nyugati partnerei újabb „vörös vonalat” léptek át azzal, hogy Ukrajna egy nagy hatótávolságú drónnal május 26-án, vasárnap csapást mért a Voronyezs M radarra, orenburgi területen.
Külföld

Szijjártó Péter: rendkívül veszélyes a nemzetközi szervezetek munkájának átpolitizálása

Szijjártó Péter felszólalásában hangsúlyozta, hogy az egyik legfőbb tanulság, ami levonható a pandémia éveiből, hogy az emberek egészségét és a járványok elleni fellépést nem szabad politikai vagy ideológiai természetű kérdésnek tekinteni.
Belföld

Simicskó István: Brüsszelben békepárti fordulatra van szükség + videó

Békepárti fordulatot sürgetett az Európai Unióban (EU) a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti frakcióvezetője a Facebook-oldalán kedden.
Belföld

Az Európai Néppárthoz csatlakozna a Tisza Párt

A Néppárt elnöke, az atomfegyverkezést és kötelező uniós sorkatonaságot tervező Manfred Weber már április végén megüzente Magyarnak, hogy a csatlakozási feltétel az ukránpártiság.
Belföld

Pár nap múlva részt vehetünk a világ legnagyobb békepárti megmozdulásán

Interjút adott az Origo.hu-nak Csizmadia László. A CÖF alapítója hangsúlyozta, hogy a Békemenetre párthovatartozás nélkül várnak mindenkit, és nemcsak Magyarországról, hanem Európa más országaiból is érkeznek résztvevők, akik mind a békéért vonulnak majd.
Sport

Halász Bence: az Eb fontos állomás, de a fókusz az olimpián van

A kalapácsvető Halász Bence számára fontos állomásnak számít a jövő pénteken kezdődő atlétikai Európa-bajnokság, de kiemelte, a fókusz a párizsi olimpián van.
A nap kérdése

A nap kérdése

A francia nagyszülők örömmel küldenék az unokáikat harcolni Ukrajnába?
Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Bevezényelnék a magyar fiatalokat a kötelező EU-s hadseregbe, aztán eldöntenék, hová küldjék őket bevetésre – Orbán Viktor nem hagyta szó nélkül Manfred Weber döbbenetes javaslatát, de a témáról a Vezércikk vendégei is elmondták a véleményüket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!