2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Külföld

Szlovákia és Szlovénia enyhít, Horvátország viszont fenntartja a szigort

Véget ért a koronavírus járvány miatt tavaly októberben bevezetett vészhelyzet Szlovákiában. Feloldották a kijárási tilalmat és megszüntetették a gyülekezési szabadságra vonatkozó korlátozásokat. Északi szomszédunknál 2 hónapja folyamatosan javulnak a járványügyi adatok. Szlovénia szintén enyhít a járvány terjedésének megfékezésére hozott korlátozásokon. Jövő hét hétfőtől a középiskolák és az egyetemek teljesen jelenléti oktatásra állnak át. Horvátországban ugyanakkor május 31-éig meghosszabbította a kormány az érvényben lévő intézkedéseket, ami komoly érvágás a vendéglátósoknak.

  • Szlovákia és Szlovénia enyhít, Horvátország viszont fenntartja a szigort

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!