2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Bayer Zsolt: Pulai Bandit nem fogja se kard, se golyó, se józan ész

Pulai Bandin nehéz fogást találni. Nem fogja se kard, se golyó, se józan ész. Ő egyszerűen létezik, és mindent tud – írja friss bejegyzésében Bayer Zsolt.

  • Bayer Zsolt: Pulai Bandit nem fogja se kard, se golyó, se józan ész

„2022-ben, egy nappal a választás előtt kihozta legfrissebb eredményeit, melyek szerint egyformán 47-47 százalékon áll a Fidesz-KDNP és az összefogás. Nem így lett. Másképpen lett. De Pulai Bandit ez nem zavarta meg. Mért tovább. Mér, rendíthetetlenül.

S mára elért karrierje csúcsára, ugyanis legfrissebb mérése szerint a hazai népesség 115%-on áll. Nem fenyeget többé az, hogy elfogyunk. S remélem, senki sem lesz meglepve, ha Pulai Bandi ehhez hamarosan hozzáméri,

miszerint Magyar Peti – akire kétezer ügynököt állított a zorbán – 100 százalékon áll. (A maradék 15-ön osztozik a Fidesz-KdNP (9), a Kétfarkú (3), DK (3), Mihasznák (2), Momentum (1), Jobbik (0), Jakabka (-1)... Ja! Ez összesen 18... Sebaj. Így is jó.

Fő, hogy a Pulai Bandi mérjen. Hamarosan meglesz neki a bölcsek köve is, melynek segítségével a kaksiból győzedelmes ellenzéket lehet csinálni.”

A teljes cikket ITT olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!