2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Kék hírek

Újra lebukott az a banda, aki 4 évvel ezelőtt betörési bűncselekményt követett el + videó

Ismét lebukott az a banda, amelyet 2020-ban 42 betörés miatt egyszer már lefüleltek a rendőrök.

  • Újra lebukott az a banda, aki 4 évvel ezelőtt betörési bűncselekményt követett el + videó

Először 2020 szeptemberében fogták el a betörésekre szakosodott csoport tagjait. Az elsősorban páncélszekrényekben utazó banda Pest, illetve Bács-Kiskun vármegyében ténykedett.

Adorján Kira - tudósító, Hír TV: "Hét gyanúsított, negyvenkét betörésből álló sorozat, negyvenöt millió forintos kárérték, ami ellen 2022-ben fejezte be vádemelési javaslatát a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság."

Tavaly őszre kiderült, a csapat újraszerveződött – azóta szabadlábra került régi, és új tagok folytatták ott, ahol korábban abbahagyták. Mindent vittek, amiből pénzt csinálhattak: milliós értékű napelemeket, autót, illetve betonkeverőt.

Pusztay Roland életvédelmi alosztály vezető, Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság: "Dohányboltok, telephelyeknek a betörésével, feltörésével foglalkoztak, onnan vittek el minden olyan tárgyat, amit éppen értek, és értékesíteni tudtak."

A Pest vármegyei főkapitányság Pest, Baranya, illetve Borsod vármegyében fogta el az elkövetőket április 17-én.

Pusztay Roland - életvédelmi alosztály vezető, Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság: "Nyolc embernek az elfogását terveztük erre a napra, hét embert sikerült elfognunk, és egy embert pedig nem találtunk se a tartózkodási helyén, se a lakóhelyén, ezért ellene elfogadó parancsot adtunk ki, majd őt négy nappal az elfogadó parancs kiadását követően szintén elfogtuk."

Az ügyben összesen 12 emberrel szemben zajlik eljárás. Nyolcat lopással, négyet pedig pénzmosással gyanúsítanak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!