2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 22:45

Külföld

Az orosz vezető megadta rakétatámadásaik három fő célpontját: Washingtont, Párizst és Londont

Medvegyev megnevezte a három nyugati fővárost, amelyet Oroszország bombázni fog. A volt orosz elnök „gazembereknek” nevezte a nyugati politikusokat, Ukrajnát pedig „nem létező országnak”.

  • Az orosz vezető megadta rakétatámadásaik három fő célpontját: Washingtont, Párizst és Londont

Hétfőn nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el Vlagyimir Putyin, amelynek kapcsán Dmitrij Medvegyev, Oroszország korábbi elnöke is megosztotta gondolatait. Az Index hétfői cikkében azt írja: Medvegyev a hadgyakorlatot egyes nyugati vezetők azon kijelentéseivel hozta összefüggésbe, amelyek szerint csapatokat kívánnak vezényelni Ukrajnába. 

A fellépést „a nyugati uralkodó osztály teljes degradációjának” nevezte.

A volt orosz elnök „gazembereknek” nevezte a nyugati politikusokat, Ukrajnát pedig „nem létező országnak”.

Az orosz tisztségviselő megígérte, hogy hazája lebombázza a világ három leghatalmasabb országának fővárosát.

Kijelentette, hogy Oroszország nem fog atomfegyverrel csapást mérni Ukrajnára, az oroszok célpontjai ellenségeik fővárosai és kormányzati negyedei lesznek – a Capitol Hill (Washington), az Élysée-palota (Párizs) és a Downing street 10 (London) mentén.

Forrás: Mandiner

Fotó: AFP

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Robert Fico állapota lassan, de továbbra is javul

Robert Fico állapota lassan, de továbbra is javul

Közben a TASR közszolgálati hírügynökség jelentése szerint Juraj Blanár külügyminiszter megerősítette, hogy ő fogja helyettesíteni Robert Ficót az ukrajnai helyzettel kapcsolatban júniusban, Svájcban rendezendő konferencián.
Nem akar meleg szeminaristákat felvenni Ferenc pápa

Nem akar meleg szeminaristákat felvenni Ferenc pápa

Elég lesz, túl sok a „buzulás” – hangzott el a pápa szájából az olasz püspöki kar zárt ülésén a minap, utalva arra, hogy ne engedélyezzék a homoszexuális szeminaristák felvételét. Erről írt a The Guardian brit napilap. Ferenc pápa oldott beszélgetésen mondta ezt az olasz püspökök társaságában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!