2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Háború Ukrajnában

Napindító: Dunda György - Polgárok támadták a nagyszőlősi hadkiegészítő irodát + videó

Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be a legfrissebb ukrán eseményekről.

  • Napindító: Dunda György - Polgárok támadták a nagyszőlősi hadkiegészítő irodát + videó

Az ortodox hívők az orosz-ukrán háború árnyékában őrzik szent ünnepük méltóságát. Jobbára most csak anyák és gyerekeik emlékeznek meg vallásuk kiemelkedő napjáról.

"A hatóságok figyelmeztetése ellenére kifejezetten nagy számban tömegesen látogatták és keresték fel a templomokat" - mondta Dunda György.

A HírTV kárpátaljai tudósítója elmondta, hogy Nagyszőlősön dacára az ünnepnek ostrom alá vették a hadkiegészítő irodát.

"Előállították azokat, akik ezt a balhét indították és tettükért garázdaság vétsége miatt akár hét éves börtönbüntetést is kockáztathatnak. Hozzáteszi a jelentés, hogy a hadkiegészítő munkatársai teljes mértékben törvényesen jártak el, amikor a fegyverükkel figyelmezető lövéseket adtak le."

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!