2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Adás

Poltikai hobbista

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Ez az új trend: szivárognak át a Jobbikból a Tisza Pártba

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy korábban a Tisza párt elnökének testvére segítette Brenner Kolomant.

Belföld

Hankó Balázs: A megújult struktúrában működő felsőoktatás kulcsa az autonómia, rugalmasság és a versenyképesség

Hankó Balázs kiemelte, hogy e cél elérése érdekében indult el a Neumann János Program 340 milliárd forint keretösszeggel.
Paláver

Paláver – Rendbontás, rongálás Magyar Péter tatabányai fellépésén + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. Az adásban megszólalt Boczonádi János, a tatabányai Turul étterem tulajdonosa.
Belföld

Exkuzálta magát az amerikai elemző, aki korábban Orbán Viktort bírálta

„Tévedtem, amit erkölcsi kötelességem beismerni” – fogalmazott George Friedman amerikai elemző, a Geopolitical Futures intézet elnöke.
Sport

Harmadik lett Calgariban a magyar triatlonos

A magyar sportoló Tokióban jobban teljesített, de ez a mostani eredmény is feljuttatta a dobogóra.
Belföld

Riporteri kérdésekre adott válasz helyett hirtelen nemkívánatos lett a sajtó Szerencsen + videó

Egy helyi beruházásról szerette volna a Magyar Nemzet kérdezni Nyiri Tibort, Szerencs polgármesterét, aki megpróbálta letagadni, hogy a beruházás elkészült volna, majd amikor bizonyítékokkal szembesítették, teljesen összezavarodott.
Külföld

A NATO főtitkára azt boncolgatta, hogy hogyan kezdődne el a harmadik világháború

Jens Stoltenberg figyelmeztette Oroszországot arra a lehetőségre, hogy az Észak-atlanti Szerződés ötödik cikkelye – a kollektív védelemről – vonatkozhat egy NATO-ország elleni „komoly” kibertámadásra is – írja az Economist.
Belföld

Gyakorlatilag a teljes belvárosban megnőne a forgalom, ha Karácsony Gergelyék lezárnák a rakpartot + videó

Szentkirályi Alexandra kijelentette: "Karácsony tudja, hogy mivel járna a lezárás, mégis képes ezt megtenni a budapestiekkel. Gyurcsánytól jár a buksisimi és a vállon veregetés, de tőlünk nem. Erre mondom én azt, hogy pofátlanság. Ezért kell változás Budapesten."
Belföld

A Bolgár Oktatási és Kulturális Központ átadásával folytatódott a bolgár delegáció magyarországi látogatása

A bolgár Oktatási és Kulturális Központ avatása a magyarországi bolgárság életerejéről, élni akarásáról szól- hangsúlyozta Sulyok Tamás köztársasági elnök ünnepi beszédében.
Belföld

Ma ünneplk a honvédelem napját + videó

Czermann János, Stratégiáért és Humánpolitikáért felelős államtitkár, Honvédelmi Minisztérium: "2016 óta a magyar honvédség fennállásának legnagyobb, példátlan mértékű és összetettségű haderő fejlesztése zajlik, ami nem csak a hadfelszerelésre, hanem a védelemiparra , az infrastruktúrára és humánerőforrásra is kiterjed."
Külföld

Újabb katonai segélyt jelentett be Ukrajnának az USA + videó

Péntek esti videóbeszédében közölte, hogy az ukrán csapatoknak sikerült átvenniük a harci ellenőrzést a határvidék felett, ahová az oroszok behatoltak.
Belföld

Piramisjáték és ügynökmúlt tarkítja a Tisza Párt hátterét + videó

A Tisza-Párt egykori alelnöke Deák Boldizsár akár bennfentesebb információkkal is rendelkezett a piramisjátékról – erről ír a Magyar Nemzet.
Külföld

Izrael azt állítja, hogy a rafahi hadművelet nem vezet a palesztin lakosság elpusztításához + videó

"Akik azt követelik, hogy Izrael állítsa le a háborút, azt követelik, hogy a léte megszűnéséről döntsön. Izrael ebbe nem fog beleegyezni” - jelentette ki a zsidó állam pénzügyminisztere.
Belföld

13 éve segíti a beteg gyerekek gyógyulását a Ments Életet Közhasznú Alapítvány + videó

Mikola József hangsúlyozta: az Alapítvány immár 13 éve segíti a a súlyos betegségben szenvedő, vagy ezekből gyógyuló gyermekeket és családjaikat.
Külföld

Az állítólagos svájci békekonferencián orosz területre szóló támadásokról volt szó

A Magyar Nemzet hozzátette: "Úgy tűnik, megint közelebb kerültünk a közvetlen NATO–Oroszország konfliktushoz."
Belföld

Fricz Tamás szerint is szükség van a BKK-rendészetre + videó

Ezúttal a fővárosi rendfenntartásról vitázik Karácsony Gergely és Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt. Vitézy ugyanis ígéretet tett arra, hogyha megválasztják, létrehozza a BKK-rendészetet.
Belföld

Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

Jelenleg Orbán Viktor személyében csak Magyarországnak van egy akcióképes békepárti miniszterelnöke, aki mindig megvédte a magyar érdeket, "nekünk egy válságálló miniszterelnökünk van" - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött szombati videóban.
Belföld

A NAV visszautasította Karácsony Gergely vádaskodásait + videó

Az adóhatóság visszautasította Karácsony Gergely vádaskodásait, amelyeket azután irt ki közösségi oldalára, hogy a napokban a NAV házkutatást tartott a főpolgármester 2019-es külföldi kampányfinanszírozása ügyében.
Belföld

Sulyok Tamás köztársasági elnök hivatalos látogatáson fogadta Rumen Radevet, a Bolgár Köztársaság elnökét + videó

A két fél részt vett egy négyszemközti megbeszélésén, majd közös aláírást tettek a Sándor-palota emlékkönyvébe, amit egy plenáris megbeszélés követett.
Belföld

Tüttő Kata azt állítja, a kampány miatt vizsgálódik a NAV + videó

Kampányfogásnak nevezte a Nemzeti Adó-és Vámhivatal házkutatásait Tüttő Kata.
Belföld

Szentkirályi Alexandra: Ne a rakpartot, hanem a Gyurcsány-korszakot zárjuk le Budapesten + videó

Ahelyett, hogy közlekedési fejlesztéseket hajtottak volna végre Karácsony Gergelyék, inkább lezárnák a rakpartot - fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.
Belföld

Orbán Viktor Bulgária elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Karmelita kolostorban fogadta Rumen Radev bolgár köztársasági elnököt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Külföld

Több mint 300 embert temetett maga alá a földcsuszamlás Pápua-Új-Guineán + videó

Több mint 300 embert és 1100 lakóházat temetett maga alá Pápua-Új-Guineán a péntek hajnali földcsuszamlás - jelentette a helyi sajtó szombaton.
Külföld

Korlátozta a bíró a Hunter Biden ellen felhasználható bizonyítékokat a kezdődő büntetőtárgyaláson

Korlátozta a bíró a Hunter Biden elleni büntetőügyben az ügyészség által felhasználható bizonyítékok körét a tárgyalást előkészítő utolsó meghallgatáson pénteken.
Kék hírek

Megtalálták a verőcei tragédia egy újabb áldozatát

A Duna bal partján, Göd magasságában a mai napon az Országos Katasztrófavédelem hajós kutatóegysége találta meg a 39 éves férfit - írta a BRFK a közösségi oldalán.
Politikai hobbista

Politikai hobbista - Szentkirályi Alexandra: Karácsonynak az is bele van írva a zoknijába, melyik a jobb és melyik a bal + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Szentkirályi Alexandrával, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjével beszélgetett.
Gazdaság

Szijjártó Péter: Magyarország Közép-Európában zászlós hajóvá vált + videó

Négy kiemelt gazdasági beruházást adott át a külgazdasági és külügyminiszter pénteken.
Külföld

Életfogytig tartó börtönbüntetést szabtak ki Párizsban a szíriai rezsim három egykori magas rangú vezetőjére

Életfogytig tartó börtönbüntetést szabott ki pénteken a párizsi esküdtbíróság a szíriai rezsim három egykori magas rangú vezetőjére, akinek köze volt emberiesség elleni bűncselekmények és háborús bűntettek elkövetéséhez.
Külföld

Chilében egy tűzoltó és egy erdészeti tisztségviselő okozhatta szándékosan a februári erdőtüzeket + videó

Egy tűzoltót és az erdészeti hatóságok egy tisztségviselőjét gyanúsítják azzal Chilében, hogy szándékosan idézhették elő a februárban az ország középső részén pusztító erdőtüzeket, amelyekben 137 ember életét vesztette.
Külföld

Az amerikai kormány újabb katonai segélyt jelentett be Ukrajnának

Ez már az ötödik ilyen katonai segélycsomag, amelyet Joe Biden amerikai elnök engedélyezett, mióta az amerikai kongresszus április végén jóváhagyta a kijevi vezetésnek szánt 61 milliárd dollárnyi forrást.
Vezércikk

Vezércikk - Magyar Péter egy kommunista besúgótól vásárolta meg a Tisza Pártot + videó

Előkerült a Magyar Péter-féle Tisza Párt alapítójának, Deák Boldizsárnak az ügynökaktája. A témáról a Vezércikk vendégei is kőkeményt véleményt mondtak.
Külföld

Németország az újonnan érkező ukrajnai menekültek uniós elosztását szorgalmazza

Berlin azon a véleményen van, hogy igény van a vitára és megoldásra, különös tekintettel az uniós tagállamokból érkező másodlagos migrációra.

Legfrissebb híreink

Vitáznak a vitáról + videó

Vitáznak a vitáról + videó

Vona Gábor egy tehergépkocsi platóján vitatná meg Magyar Péterrel az országot érintő kérdéseket. A téma kapcsán vendégünk volt Lampé Ágnes, a Szabad Európa újságírója és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. 
Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Bízni lehet abban, hogy erős befolyással rendelkező, konzervatív tábor alakulhat ki az Európai Parlamentben, amely fordulatot hozhat az európai biztonság érdekében és megváltoztathatja a migrációs paktum szabályait is - erről a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója beszélt pénteken Napi aktuális műsorunkban.

Radar

Radar – Így készülnek sportolóink a párizsi olimpiára + videó

Radar – Így készülnek sportolóink a párizsi olimpiára + videó

Folyatjuk IRÁNY PÁRIZS! című rovatunkat, amelyben a párizsi olimpiára készülő magyar sportolókat igyekszünk bemutatni. Pici sérüléssel bajlódik, de ez sem zavarja abban, hogy Párizsból is aranyéremmel jöjjön haza. Szilágyi Áronnal a korábbi és leendő sikerekről is beszélgetett Rizmayer Mihály.
Napi aktuális

Főpolgármester-váltó hangulatot tapasztal Vitézy Dávid + videó

Budapest külső kerületeiben óriási az elégedetlenség a városvezetés teljesítménye kapcsán - jelentette ki Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület által támogatott főpolgármester-jelölt péntek est a Napi aktuálisban.
Napi aktuális

Budai Gyula: Ennyire nem nézhetik hülyének Karácsonyék az embereket + videó

Érthetetlennek nevezte Karácsony Gergely „hisztijét” Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője a HírTV stúdiójában péntek este , annak kapcsán, hogy a főpolgármester politikai leszámolásról beszélt, amikor megtudta, hogy a NAV házkutatást tartott a városvezető jogi főtanácsadójánál és ügyvédjénél.
Napi aktuális

Hidvéghi Balázs: Nem lehet átgondolatlan intézkedésekkel büntetni a budapestieket + videó

A főpolgármester hazugságspirálba került annak kapcsán, hogy kitiltaná-e vagy sem az autókat a fővárosból - erről Hidvéghi Balázs, Fidesz európai parlamenti képviselője, aki egyben a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke is beszélt a Napi aktuálisban. A politikus úgy fogalmazott: nem a rakpartot, hanem a Gyurcsány–Karácsony-korszakot kell lezárni a fővárosban.
Színes

A BOTANIQ Collection izgalmas ízei az MBH Bank Gourmet Fesztiválon

A BOTANIQ Collection három gasztronómiai egysége is részt vesz az idei MBH Bank Gourmet Fesztiválon, hogy megosszák kulináris tudásukat és kreativitásukat a látogatókkal.
Külföld

Salvini lesújtó véleménnyel van Ursula von der Leyenről

Nem szavaztam és soha nem fogok szavazni egy olyan emberre, mint Ursula von der Leyen, aki az egyik legrosszabb Európai Bizottságot vezette, és több kárt okozott, mint a jégeső - hangoztatta Matteo Salvini, a Liga olasz párt vezetője egy pénteki sajtótájékoztatóján.
Belföld

Magyar Pétertől a felcsúti rendezvényén kértünk interjút + videó

Magyar Péter kapkod - erről pedig a Nemzeti Örökség Intézetének főigazgatója beszélt. Móczár Gábor szerint az sem tántorította el a párt alelnökét, hogy erkölcsileg megkérdőjelezhető személyekkel vegye körbe magát.
Külföld

Továbbra is heves harcok folynak a kelet-ukrajnai Harkiv régióban + videó

Miközben Kijev állítja, hogy Ukrajna harci sikereket ért el, Moszkva közlése szerint csapatai két ellentámadást is visszavertek a harkivi térségben és jobb pozíciókra nyomultak előre.
Célpont - Akkor most ki az úr a háznál? + videó

Célpont - Akkor most ki az úr a háznál? + videó

Ki az úr a háznál, vagyis ki irányítja a budapesti városházát? Karácsony Gergely megválasztása után sorra ültette pozícióba a Gyurcsány Ferenchez köthető személyeket. A DK már a közgyűlésben is kényelmes többséggel mozgathatja a főpolgármestert.
Radar – Elfogták a lengyel unokázós bandát+ videó

Radar – Elfogták a lengyel unokázós bandát+ videó

A lengyel, a német és a magyar célkörözési egységek egyszerre csaptak le unokázós csalókra. A hazánkban tartózkodó lengyel szökevényt Budapesten fogták el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!