2024. 09. 16. Hétfő Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Sport

Interjút adott az olimpián „kenguru" mozgást imitáló ausztrál breaktáncos nő + videó

Rachael Gunn - ismertebb nevén Raygun - a párizsi olimpiai egyik legnagyobb mémje lett, miután a breaktáncosok versenyében 0 pontot sikerült elérnie. Az ausztrál breaktáncos az ötkarikás játékok után először adott interjút, melyben elárulta, hogy az olimpiai szereplése után azt tanácsolták neki, hogy ne menjen fel az internetre.

  • Interjút adott az olimpián „kenguru

Raygun azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a párizsi olimpián breaktánc-mozdulatok helyett inkább egy kenguru ugrálását és kígyó csúszását imitálta. A stílusa nem aratott túl nagy sikert a párizsi olimpián, ugyanis az ausztrál breaktáncos a három körmérkőzését 54-0-s arányban veszítette el. A szereplése azonban így is óriási felhajtást generált, ugyanis az ausztrál sportoló pillanatok alatt mémmé vált az interneten.

Az olimpia óta először megszólaló Raygun elárulta, hogy a produkciója után kénytelen volt távol maradni a közösségi médiától, de bevallotta, hogy utólag azért elolvasta a reakciót egy részét. 

Amint befejeztem a köreimet, az Ausztrál Olimpiai Bizottság média kapcsolattartója azt mondta, hogy egy kis vihar készülődik a közösségi médiában, úgyhogy talán jobb lenne, ha nem használnád a közösségi oldalakat” – mondta a The Projectnek adott interjújában az ausztrál Rachael Gunn.

„Nem gondoltam, hogy ekkora dolog lett volna, aztán megnéztem néhány kommentet, és azt gondoltam, hogy 'ó, ne', majd ez a rossz érzés kezdett eluralkodni rajtam. Azt gondoltam, hogy 'te jó ég, mi történt?” - folytatta a 37 éves breaktáncos, akit még az amerikai talkshow-műsorvezető, Jimmy Fallon is kiparodizált. 

Vegyes érzelmek. Nem tudtam, hogy megöleljem vagy kiabáljak vele, mert óriási platformot adott nekem. Igazából még nem láttam, még nem vagyok olyan helyzetben, hogy megnézzem, de egyszer majd megteszem” – mondta Raygun, amikor Jimmy Fallon paródiájáról kérdezték. 

„Még mindig azon vagyok, hogy le tudjam írni, mit érzek ezzel az egésszel kapcsolatban, mert ez olyan, mintha egy nagyon furcsa álom lenne, amit élek, és amiből bármelyik pillanatban felébredhetek” – tette hozzá az ausztrál breaktáncos, aki a nullpontos szereplésre ellenére rengeteget profitált a párizsi szerepléséből, ugyanis az olimpia után egy jól menő influenszer-ügynökséghez szerződött.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!