2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Adás

Komment

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Orbán Viktor: Önvédelmi képesség szükséges a béke fenntartásáért

A miniszterelnök szerint a háború oka leggyakrabban a gyengeség. Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádióban adott interjút.

Belföld

A nap kérdése

Tart attól, hogy nyugati, háborúpárti erők megpróbálnak beavatkozni a június 9-ei választásokba is?
Belföld

Az újpesti alpolgármester nem beszél a házfelújítási botrányáról

A fiktív számlákról és önkormányzati közpénzről szóló bűnügyben három gyanúsítottat is kihallgatott a hatóság.
Vezércikk

Vezércikk – A megfutamodó Magyar Péter nem mer vitázni a többi listavezetővel, inkább tüntetést szervez + videó

Az adás vendégei: Szabó László kommunikációs szakember, producer, Fricz Tamás kutatási tanácsadó, Alapjogokért Központ, Ómolnár Miklós tömegmédia divízió igazgató, Mediaworks.
Belföld

Szijjártó Péter: Minél több békepárti képviselőt kell június 9-én Brüsszelbe + videó

Minél tovább tart a háború, annál nagyobb a veszélye annak, hogy időben és térben is tovább terjedhet - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Szekszárdon.
Kultúra

A lenyűgöző szépségű Palvin Barbara is megjelent a Cannes-i Fillmfesztiválon

A magyar modell az Amerikai AIDS-kutatási Alapítvány által megrendezett jótékonysági gálaestre érkezett a Cap d'Antibes-i Hotel du Cap-Eden-Rocba. A gálát a filmfesztivál részeként tartották meg.
Napi aktuális

Címlapsztori: Budapesten tartják a 2026-os BL-döntőt + videó

A Napi aktuális vendége Kű Lajos olimpiai ezüstérmes magyar labdarúgó volt, akivel a műsor vezetője a futball világesemény BL-döntő budapesti megrendezéséről is beszélgetett.
Külföld

16 millió forintot ért az olasz antifasiszta nő „szabadsága" + videó

Az ügyvédi szakvéleményt Magyar György mondta el a televízió stúdiójában.
Belföld

A frissen alakult Tisza Párt és újdonsült vezetője körül egyre több botrányos eset lát napvilágot + videó

Egyebek mellett ezekre is választ adhatna egy nyilvános vitán Magyar Péter, de inkább elkerüli azt.
Belföld

A baloldali áskálódásnak köszönhetően nem kaptak pénzt ágazatok + videó

Kocsis Máté rámutatott: "Az ország 3200 települését megillető fejlesztési pénzeket tartják vissza, amiből bölcsődék, óvodák, mi minden épülhetne."
Külföld

Befagyasztva tartja a hazánknak járó uniós forrásokat az Európai Bizottság + videó

A nemrég véget ért vitáról brüsszeli munkatársunk, Zöldhegyi Katalin tudósított.
Belföld

Orbán Viktor: Nem akarjuk, hogy gyermekeink, unokáink odavesszenek valamilyen háborús veszedelembe + videó

A miniszterelnök hozzátette: "Bármennyire is meglepő, egy zalaegerszegi szavazat is szerepet játszik abban, hogy béke vagy háború lesz-e a következő években az európai kontinensen."
Komment

Komment - Milyen lenne a kötelező uniós sorkatonaság? + videó

Erről is vitázott Rege Zsolt a budapesti Fidelitas elnöke, Pindroch Tamas az Alapjogokért Központ vezető elemzője, Juhász Bence politológus és Szakács László a Szocialisták és Demokraták párt alelnöke a Komment című műsorunkban.
Napi aktuális

Czuczor Gergely: Az elmúlt években megállt a fejlődés Budaörsön + videó

A Napi aktuális vendége Czuczor Gergely polgármesterjelölt, Budaörs (Fidesz-KDNP) volt, aki többek között a budaörsi kampányról beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezetővel.
Radar

Radar - Megjelent a 2024-es Eb-kalauz + videó

Bán Tibor és Baumstark Tibor hosszú évek óta a sportmédia berkein belül munkálkodnak. A közelgő Eb kapcsán mutatták be hiánypótló, közös szerzeményüket.
Napi aktuális

Orbán Viktor beszédet mond a Békemeneten + videó

A Napi aktuális vendége ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány tanácsadója volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető Békemenet, a háborúba készülődő NATO és a határzár miatt megbüntetett Magyarország témákról beszélgetett.
Napi aktuális

Akár 100 millió eurót is hozhat a BL-döntő Budapestnek + videó

A Napi aktuális vendége Sipos Jenő szóvivő, MLSZ és Dénes Ferenc sportközgazdász volt, akikkel a BL-döntő Magyarországon napokban felröppent híréről, illetve a sportturizmus témáról beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.
Napi aktuális

Karácsonyék kitilthatják-e végleg a rakpartról a gépjárműforgalmat? + videó

A Napi aktuális vendége Wintermantel Zsolt polgármesterjelölt, Újpest (Fidesz-KDNP) volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető a rakpart sorsáról és az úgynevezett Trippon-balhéról is beszélgetett.
Napi aktuális

Lánczi Tamás: Az Action for Democracyhoz köthető hálózat be akart avatkozni a korábbi magyarországi választásokba + videó

A Napi aktuális vendége Lánczi Tamás elnök, Szuverenitásvédelmi Hivatal volt, akivel az intézmény által kiadott jelentésekről és a kampányfinanszírozásról beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezetővel.
Külföld

Borzalmas sérüléseket szenvedtek a turbulenciába került szingapúri repülőgép utasai

Egyeseket a 11 300 méteres magasságban bekövetkezett légörvény olyan magasra dobott, hogy fejükkel behorpasztották a mennyezetet.
Radar

Radar - Újabb magyar diák a Harvardon + videó

A Toldy Ferenc Gimnázium végzős diákjának eltökélt célja, hogy a diploma megszerzése után az ENSZ-ben dolgozzon.
Belföld

Niedermüllerék áron alul vertek dobra ingatlanokat

Kísérteties hasonlóságot mutatnak a DK-s Niedermüller Péter által vezetett erzsébetvárosi önkormányzat korrupciógyanús ügyei a már korábban napvilágra került pécsi, kétes ügyletekkel.
Radar

Radar - Mi lesz veled, Zelenszkij? + videó

Egyes hangok arról beszélnek, hogy leváltják az elnököt, amelyet a hadsereg végez majd el. Mi lesz Zelenszkij sorsa? Erre kerestük a választ.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar - VV Fanni halott + videó

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg.
Külföld

Különösen brutálisnak nevezte az újabb orosz támadást Volodimir Zelenszkij

Az eddigi információk szerint hét ember vesztette életét, és 16 sérült meg Harkivban csütörtökön, miután az orosz erők legalább 15 csapást mértek Sz-300-as és Sz-400 légvédelmi rakétákkal az ország második legnagyobb városára - hozták nyilvánosságra helyi hatóságok.
Belföld

A parlamenti választások idején a Bajnai-féle DatAdat az A4D közvetlen szerződéses partnere volt

A Szuverenitási Hivatal közzétette: már a 2019-es önkormányzati választásoknál is jelen volt az a nemzetközi hálózat, amelyik a 2022-es választási kampányban is előkerült.
Paláver

Paláver – Ha Dobrev Klára lebegteti, Magyar Péter pedig kihátrál a köztévés vitából, akkor melyikük kevésbé férfi? + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Belföld

Kolber István, korábbi Gyurcsány-miniszter és államtitkár a Fővárosi Vagyonkezelőben vigad + videó

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje hozzátette: "Karácsony tejel, Gyurcsány büszke, csak épp Budapesttel nem foglalkozik közben senki. Úszunk a szemétben, állunk a dugóban, a város meg csődközelben. Elég volt! Takarítsuk ki a városházát Gyurcsány embereitől, és aztán takarítsuk ki Budapest utcáit is."
Belföld

Gulyás Gergely: Magyarországot a migráció elleni intézkedések miatt akarják megbírságolni + videó

Gulyás Gergely rámutatott: "Éppen bennünket ér ilyen támadás, és bennünket akar a bírósággal a bizottság megbírságoltatni."
Belföld

A Szuverenitásvédelmi Hivatal jelentése feltárja a külföldről finanszírozott, politikai célokkal létrehozott hálózatot + videó

A hivatal arra is rámutatott, hogy bizonyíthatóan a Soros-hálózat finanszírozta a baloldal két évvel ezelőtti kampányát. A Hivatal figyelmeztette a hatóságokat, hogy a magyar választások tisztasága továbbra is veszélyben van.
Láncreakció

Láncreakció - Politico: júniusban megkezdené Brüsszel a hivatalos tárgyalásokat Ukrajna EU-csatlakozásáról + videó

A brüsszeli tisztviselők arra törekszenek, hogy már a jövő hónapban megkezdjék a hivatalos tárgyalásokat Ukrajna Európai Unióhoz való csatlakozásáról – írja a Politico az ügyet ismerő forrásokra hivatkozva. Erre is reagáltak műsorunk vendégei: Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Csizmadia Tamás jogász, elemző.
Újabb adaptáció készült a Monte Cristo grófjából

Újabb adaptáció készült a Monte Cristo grófjából

Újabb francia filmes adaptáció készült a Monte Cristo grófjából, Alexandre Dumas klasszikussá vált regényéből, amelyet szerda este mutattak be nagy sikerrel, versenyen kívül a 77. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!