2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Adás

Napi aktuális

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Féltek a tatabányai étterem dolgozói Magyar Péter híveinek őrjöngése miatt + videó

Ismét botrányos jelenetek zajlottak Magyar Péter országjárása során. Ezúttal egy tatabányai étterem és kávézó előtt őrjöngtek a hívei. Öt aktivista szeretett volna a teraszon leülni, de - állításuk szerint - ezt a személyzet megtiltotta nekik, mert a Tisza Párt kitűzőjét viselték. Az étterem üzemeltetője szerint ez nem igaz, csupán annyi történt, hogy a teraszon lévő asztalok foglaltak voltak.

Napi aktuális

Tony Abbott: Orbán Viktor kiemelkedik Európa vezetői közül + videó

Tony Abbott a mi hősünk, ő azt mondta, hogy a migrációt meg kell állítani, és ő volt az, aki meg is állította - jelentette ki Orbán Viktor az idei CPAC Hungary rendezvényen. Ausztrália volt miniszterelnöke hétfőn este a HírTV Napi aktuális műsorában reagált a magyar kormányfő szavaira.
Napi aktuális

Földi László: Abban nincs erkölcsi kötelesség, hogy európai fiatalokat viszünk a vágóhídra + videó

Az Egyesült Államoknak igen, de Moszkvának nem áll érdekében, hogy Európában háború törjön ki - jelentette ki Földi László titkosszoláglati szakértő a HírTV stúdiójában arra reagálva, hogy a nyugati országokban egyre inkább fokozódik a háborús pszichózis.
Kék hírek

Megtalálták Daniellát, a verőcei tragédia utolsó áldozatát

A Duna ma délelőtt Verőce térségében visszaadta a holttestét - írta a BRFK a közösségi oldalán.
Belföld

Bayer Zsolt: Peti nem hagyja magát átverni + videó

Háromból semmi! Magyar Péter szegedi születésűnek mondta Babits Mihályt, József Attilát és Szentgyörgyi Albertet is! Erre pedig Bayer Zsolt is reagált a Bayer show-ban.
Külföld

Zelenszkij gyávának nevezte az egész világot + videó

A folyamatos moszkvai légicsapásokkal egy időben az ukrán elnök az amerikai és kínai kollégáját szólította fel, hogy vegyenek részt a júniusi svájci békecsúcson.
Komment

Komment - Háború Ukrajnában - szélsőséges álláspontok ütköztek + videó

Kell-e fegyvert küldeni Ukrajnának, mi az unió háborús stratégiája: ha egyáltalán van neki? Ezúttal is négy vendéggel tárgyaljuk meg az elmúlt órák/napok legfontosabb támáit.
Külföld

A Hamász felfüggeszti a tűzszüneti tárgyalásokat

A Hamász felfüggeszti részvételét az Izraellel közvetetten folytatott tűzszüneti tárgyalásokon a több tucat emberéletet követelő rafahi légicsapás miatt - közölték hétfőn a radikális iszlamisták képviselői a dpa német hírügynökséggel.
Radar

Radar - Egy éve veszett nyoma Suhajda Szilárdnak + videó

Napra pontosan egy éve érkezett a szomorú hír: nem keresik tovább a Himalája megmászása során eltűnt Suhajda Szilárdot. A sportoló első magyarként, oxigénpalack és teherhordók segítsége nélkül szerette volna elérni a világ legmagasabb pontját. Hogy sikerült-e neki, rejtély marad.
Radar

Radar - Megvan, hogy ki a legújabb magyar űrhajós + videó

A Hunor Magyar Űrprogram újabb mérföldkőhöz ért. Kiválasztották, azt asztronautát aki egyedüli magyarként 2025-ben a Világűrbe léphet. Hosszú út vezetett eddig a napig.
Külföld

Rémisztő nyilatkozatok bizonyítják, hogy fokozódik a világháborús pszichózis

Lengyelország fontolgatja orosz rakéták lelövését Ukrajna területe felett saját légvédelmi eszközeivel – minderről már Pawel Wronski lengyel külügyi szóvivő beszélt, akit csütörtökön idézett honlapján a Newsweek című amerikai hetilap.
Belföld

Dübörög Orbán Viktor kampánya + videó

„Dübörög a kampány. A béke a tét!” – írta közösségi oldalára feltöltött videójához a miniszerelnök, amelyben összefoglalta kampánykörútjának múlt heti állomásait.
Napi aktuális

Pócza István: Rászólhattak az uniós költségvetési biztosra, hogy nem kellene lemenni a magyar határhoz + videó

Jelentős összeggel tartozik az Európai Bizottság Magyarországnak a határvédelem miatt, mivel a kerítés megépítésének költségeihez mindössze egy százalékkal járult hozzá az EU. A témában vendégünk volt Pócza István, a Batthyány Lajos Alapítvány szakmai programvezetője.
Külföld

Zelenszkij egymilliárd eurós katonai támogatást szerzett Madridban

Kétoldalú biztonsági megállapodást írt alá több mint egymilliárd euró (385 milliárd forint) értékű katonai támogatás biztosításáról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Madridban hétfőn.
Radar

Radar - Női energiákkal telt meg a Millenáris Park + videó

A hazai ínyencek legnagyobb seregszemléjét idén is a Millenáris Parkban tartották. Olyan női séfek, cukrászok, pékek, kistermelők kaptak fő szerepet az ikonikus fesztiválon, akik talán kevésbé kerülnek előtérbe a hagyományosan inkább férfiak által dominált szakmákban.
Kultúra

Bemutatták a legújabb leletcsoportot Visegrádon

Régészeti szenzációnak számító faragott márványtöredékekre bukkantak a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző feltáráson. A leletanyagot hétfőn mutatták be Visegrádon.
Paláver

Paláver: Üvöltözésbe fulladt a Külügyi Tanács ülése Brüsszelben, ahol Szijjártó Péter is felszólalt + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. A műsor vendége Dr. Vántsa Botond, Szigetszentmiklós fideszes polgármesterjelöltje volt.
Gazdaság

Rohad a főváros úthálózata

Rohamosan romlik Budapest közúti infrastruktúrájának állapota, ez lehet a hétköznapi tapasztalata azoknak az autósoknak, akik napi szintet koptatják az aszfaltot Budapest útjain.
Külföld

Súlyos incidens tört ki az egyiptomi és az izraeli katonák között

Tűzpárbaj tört ki egyiptomi és izraeli katonák között Rafahnál, egy egyiptomi katona meghalt - tudatta hétfő délután az izraeli hadsereg (IDF).
Belföld

Exkluzív interjú a következő magyar űrhajóssal - a HírTV műsorán

A szakértői bizottság végleges döntése alapján Kapu Tibor lehet az az ember, akit Magyarország hosszú évtizedek után ismét a világűrbe küld. Hétfőn este a Napi aktuális című műsorunkban vele láthatnak interjút, ugyanakkor vendégünk lesz Farkas Bertalan is, aki 44 évvel ezelőtt járt a világűrben.
Belföld

Az innováció és a szakképzés erősítésének fontosságát hangsúlyozta Hankó Balázs + videó

Az 1552-es egri hősök nyomán, nekünk magyaroknak kell helyreállítanunk az európai normalitást az oktatásban, a képzésben és az innovációban. Erről az innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkár beszélt Egerben.
Külföld

Az olaszok többsége bízik Magyarországban és az Orbán-kormány által képviselt józanságban + videó

Elhatárolódnak az olasz pártok a NATO-főtitkár kijelentésétől. Jens Stoltenberg azt mondta: Ukrajna szabadon dönthet arról, hogy a nyugati fegyverekkel oroszországi célpontokat lő, vagy nem.
Belföld

Menczer Tamás: Ön el akar menni Ukrajnába harcolni? + videó

Ez nem a mi háborúnk, ebből ki kell maradnunk, a kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak, június 9-én csak a béke, csak a Fidesz! – írta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója Facebook-bejegyzésében.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar – Így készülnek sportolóink a párizsi olimpiára + videó

Radar – Így készülnek sportolóink a párizsi olimpiára + videó

Folyatjuk IRÁNY PÁRIZS! című rovatunkat, amelyben a párizsi olimpiára készülő magyar sportolókat igyekszünk bemutatni. Pici sérüléssel bajlódik, de ez sem zavarja abban, hogy Párizsból is aranyéremmel jöjjön haza. Szilágyi Áronnal a korábbi és leendő sikerekről is beszélgetett Rizmayer Mihály.
Belföld

Kocsis Máté: Pikó Andrásnak szemmel láthatóan meghaladta a képességeit Józsefváros fejlesztése

„Ha Pikó Andrásban saját a saját helyettesei sem bíznak, akkor a kerület polgárai miért szavazzanak rá?” – tette fel a kérdést Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán.
Külföld

NATO-főtitkár: elítélendő, hogy az elmúlt hónapokban ígért segélyeket nem szállították le Ukrajnának

A Kijevnek átadott NATO-fegyverek azonnal ukrán tulajdonba kerülnek, így Kijevnek képesnek kell lennie arra, hogy azokkal csapást mérjen például "oroszországi légi bázisokra" – jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár.
Belföld

Esélylatolgatás az önkormányzati választások után + videó

Hangzatos és látványos ígéretekkel kampányolt a baloldal 2019-ben - írja a Magyar Nemzet.
Sport

Remek magyar sikerrel zárult a 40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság Budapesten + videó

Szervezésből ismét jelesre vizsgázott Magyarország. Hazánk méltó házigazdája volt a 40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokságnak a Papp László Sportarénában. A Fidesz EP-listavezetője szerint ezzel is bizonyítottuk, hogy valódi sportnemzet a magyar.
Külföld
Külföld

Brüsszel elhibázott politikája miatt demonstálnak a tüntetők + videó

A Híradóban élőben kapcsoltuk Bugnyár Zoltánt.
Külföld

A gazdatüntetések miatt kénytelen volt meghátrálni az Európai Bizottság + videó

Lekerült a zöld megállapodás témája az európai parlamenti választás kampányában.
Orbán Viktor: A magyar vidék, a magyar gazdák számíthatnak ránk

Orbán Viktor: A magyar vidék, a magyar gazdák számíthatnak ránk

Brüsszel tisztességtelenül járt el a magyar és az uniós gazdákkal szemben, amikor egyre szigorúbb szabályokkal növelte a termelők költségeit, és közben versenyre kényszerítette őket olyan, a közösségen kívüli termelőkkel, akikkel szemben semmilyen elvárást nem támasztott – mondta az agrárgazdasági kamara lapjának, a NAKlapnak adott interjúban Orbán Viktor miniszterelnök.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!