2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Adás

Radar

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Deutsch Tamás: soha nem volt még akkora a tétje az európai parlamenti választásoknak, mint most + videó

A június 9-i választáson ki kell söprűznünk a brüsszeli bürokrácia háborúpárti, migránssimogató és genderideológiai őrületet képviselő tagjait! – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz Facebook-oldalára feltöltött videójában.

Külföld

Ukrajna rendkívüli légvédelmi támogatást kért szövetségeseitől + videó

A norvég külügyminiszterrel arról tárgyalt az ukrán külügyminiszterrel, hogy olyan modern légvédelmi eszközöket és fegyvereket kapjon Ukrajna, amelyet Izrael kapott a napokban.
Belföld

Szentkirályi Alexandra: Ha Karácsony Gergelyen múlik, tovább romlik az utak állapota Budapesten + videó

A kormánypártok főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony cserbenhagyta a főváros lakóit, ugyanis tizedére csökkent az útjavítási keret Budapesten.
Belföld

Menczer Tamás kifejtette az Országgyűlésben, miért háborúpárti Magyar Péter + videó

Az új baloldali „csodagyerek” próbált mosakodni a háborúpárti álláspontja miatt. Nem sikerült... – hangsúlyozta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.
Külföld

Szijjártó Péter: szigorú bevándorláspolitika nélkül nem lehet Európa biztonságáról beszélni + videó

Magyarország és Dánia is rendkívül elkötelezett a szigorú bevándorláspolitika mellett, s hazánk a soros európai uniós elnökségének idején is prioritásként fogja kezelni a migráció megállítását – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Koppenhágában.
Belföld

Hidvéghi Balázs: A Kehi-jelentésben visszaélésre utaló nyomok találhatók + videó

Pénzkiszivattyúzási műveletnek tűnik az egész ügy – ezt mondta a hídpénzbotrányról Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke. Hidvéghi Balázs kijelentette: a Kehi-jelentésben olyan visszaélésre utaló nyomok találhatók, amikre választ kell adnia Budapest baloldali vezetésének.
Belföld

Szentkirályi Alexandra jelöléséről döntött a Fidesz választmánya + videó

A Fidesz Országos Választmánya ma egyhangúlag támogatta Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelöltségét – közölte Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalán.
Belföld

Bérlakásprogram híján riogat Pikó András

A helyzet nemcsak azért kínos, mert a baloldali politikus saját bérlőit ijesztgeti teljesen fölöslegesen, hanem azért is, mert 2019-es kampányában nem ezt ígérte.
Külföld

Hogy hangozna románul: "Nyújts feléje védő kart!" ?

Kölcsey Ferenc egészalakos, a költőt széken ülve ábrázoló szobra Nagykároly központjában, a polgármesteri hivatal előtt áll.
Belföld

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

Zalatnay Saroltát felháborítja, hogy Magyar Péter május 5-én, anyák napján tartja a következő nagygyűlését.
Külföld

Autómentes hétvégék bevezetésével riogatott a német miniszter

Wissing szerint „ha a Zöldek megkapják, amit akarnak”, azaz maradnak a szektorális célok, akkor be kell tartatnia a hatályos törvényt, abból pedig bizony vezetési tilalom lesz.
Külföld

Az orosz fegyveres erők francia zsoldosok állását találták el Szlavjanszkban

Az orosz fegyveres erők francia zsoldosokra csaptak le Szlavjanszkban – írja a Magyar Nemzet a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökségre hivatkozva.
Belföld

Magyar Péter a háborúpárti globalista baloldal érdekeit szolgálja

Magyar a Klubrádiónak adott interjújában még arra is utalt, hogy amerikai rakétákat telepítettek észak-keleti szomszédunkban.
Külföld

Már online felületen is kitölthető a pécsi városvezetésről szóló kérdőív + videó

A kormánypártok polgármester-jelöltje úgy látja, hogy itt az ideje Pécsett a változásnak.
Külföld

Késes támadás történt Sydney egyik templomában

Késes támadást jelentettek Sydney egyik templomából hétfőn, többen megsebesültek, köztük egy pap is - közölték a helyi hatóságok.
Külföld

Újabb korrupciógyanús botrány Ursula von der Leyen személye körül + videó

A Híradóban kapcsoltunk a belga fővárosba, brüsszeli tudósítónkhoz, Zöldhegyi Katalinhoz.
Sport

Macron: Ha úgy látjuk, hogy kockázatos, akkor vannak B és C terveink is

Több ezer sportolót hajókkal szállítják majd a Szajna kijelölt szakaszán, a francia kormány jelezte, biztonsági okokból a nézők nem juthatnak el ingyenesen az olimpia nyitóceremóniájára.
Belföld

Elszívja a baloldali szavazókat Magyar Péter + videó

A legnagyobb vesztese a Magyar Péter jelenségnek a Momentum.
Radar

Radar – Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula + videó

Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula, Kossuth-díjas színész, a Nemzeti Színház művésze. Rengeteg mozifilmben, tévéfilmben, kabaréjelenetben és több száz színházi szerepben láthatta a közönség az elmúlt évtizedekben. Túlzás nélkül lehet mondani, hogy az egész ország ismeri és szereti. A Radar is elment a Nemzeti Színházba, hogy boldog születésnapot kívánjon Bodrogi Gyulának, aki éppen egy próbáról érkezett - egy új előadással készül a premierre.
Radar

Radar – Hatékonyabbá válhat a daganatos és cukorbetegek kezelése + videó

Daganatos és cukorbetegek számára jelenthet előrelépést egy új tudományág, az onkodiabetológia születése. Bánhegyi Róbert több mint két évtizedes kutatómunkája milliók életén segíthet. Mint kiderült, a cukorbetegség kezelésére használt gyógyszereknek például rákellenes hatása is lehet. A jövőben újfajta megközelítéssel vizsgálhatják és kezelhetik majd a pácienseket.
Radar

Radar – Rács mögött a drogbanda + videó

Drogterjesztő hálózatot számolt fel közös akcióban A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A banda tagjai a kristály nevű pszichoaktív kábítószert árulták, amiből rengeteg pénzt kerestek, amelyet feléltek és aranyékszerbe fektettek. Az új pszichoaktív anyagok elterjedését segíti, hogy olcsók és könnyen hozzáférhetőek.
Paláver

Paláver – A másfél milliárd forint a közbeszerzési eljárás alatt került az A-Hídtól a számlagyáras ügyvédhez + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Gajdics Ottó.
Külföld

Lord David Frost: Még több progresszív liberalizmust, szocializmust kapunk a Munkáspárttól

A brit politikussal készült interjúban többek között szóba került a brexit, a szigetország jelenlegi gazdasági helyzete, az Európai Unióval való mostani kapcsolata, illetve a migráció, a woke-mozgalom és az Európában egyre nagyobb teret nyerő iszlám.
Belföld

Az új antibiotikumok egy része nemcsak hosszú távon lesz hatástalan, de még veszélyessé is válhatnak

Az elmúlt 10-15 évben a kutató és csapata olyan módszereket fejlesztettek ki, amelyekkel gyors és rutinszerű módon tudják feltérképezni a kórokozók ellenálló képességét.
Külföld

Az USA nem vesz részt egy esetleges Izrael által indított Irán elleni katonai akcióban + videó

A szombati iráni támadást követően a Fehér Ház nemzetbiztonsági kommunikációs tanácsadója kijelentette, hogy Washington továbbra is segíteni fogja Izrael védelmét, de nem akar háborút a perzsa állammal.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar - Jövőnk emlékei + videó

Radar - Jövőnk emlékei + videó

A jazz-rock élő legendája, Leslei Mandoki ismét összeült stúdiójában a világ legjobb zenészeivel és olyat alkottak, amely minden eddigin túlmutat.
Gazdaság

A gazdák a bejelentett esőre várnak + videó

Annak ellenére, hogy most van a napraforgó és a kukorica optimális vetési ideje, mégis szinte üres a muzslyai határ. A gazdák a jövő hétre bejelentett esőre várnak, nehogy a nagy szárazság miatt kárba vesszen az elszórt vetőmag.
Színes

Megkezdték az egykori zugligeti villamos restaurálását + videó

A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum fő-igazgatója elmondta: az intézmény újabb és újabb forrásokat kap a kormányzattól, hogy a régi járműveket megmentsék az utókornak. Részelek Illés Pétertől.
Belföld

Szentkirályi Alexandra: Változást Budapesten! + videó

A Fidesz-KDNP főpolgármester jelöltje egy Karácsony-Gyurcsány-Dobrev fotóra reagálva sürgette a változást.
Külföld

Orbán Balázs: A brüsszeli baloldal törekvése ellenére kedden kezdetét veszi az idei National Conservatism Conference’ Brüsszelben.

Az antif-mozgalom után most brüsszeli szocialisták próbálnak keresztbe tenni a konzervatív konferenciának.
Külföld

Nőkre vadászott a sydney-i késes ámokfutó

Kifejezetten nőket vehetett célba a Sydney keleti városrészében, a Westfield Bondi Junction bevásárlóközpontban szombaton elkövetett, hat halálos áldozatot követelő késes ámokfutás tettese - közölte az ausztrál rendőrség hétfőn.
Külföld

Folytatódik a kimenekítés Kazahsztán és Oroszország árvíz sújtotta területeiről

Már több mint 111 000 embert menekítettek ki Kazahsztánban a márciusban kezdődött áradások miatt - közölte hétfőn a rendkívüli helyzetek minisztériuma.
Külföld

Irán támadásai a világ minden tájáról újabb támogatókat gyűjtöttek Izrael mögé

Irán rakétatámadása után néhány arab állam kiállt Izrael mellett. Az olyan országoknak, mint Jordánia és Szaúd-Arábia, számos oka van erre.
Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
A nap kérdése

A nap kérdése

Tart a közel-keleti háborús konfliktus eszkalációjától?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!