2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Adás

Hazahúzó

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Ha szükséges, akkor jogi úton kell véget vetni a politikai gyűlöletnek, hiszen Robert Fico lelövése óta nem csak a magyar, de több nyugat-európai kormányfő is sorra kapja az életveszélyes fenyegetéseket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Napi aktuális

LMP: Dobrev akár Karácsony Gergely vesztét is okozhatja + videó

Ezúttal Dobrev Klára vezetheti a Karácsony Gergely felé tartó budapesti sárga villamost. Gál József, az LMP szóvivője volt M. Dobos Marianne vendége a péntek esti Napi aktuálisban.
Célpont

Célpont - Régi-új szereplők a fővárosi listákon + videó

Időutazás. A Gyurcsány-korszakot hozná vissza a fővárosi közgyűlésbe a baloldal listája. Feltűnik a Hagyó Miklós féle nokiás doboz emléke és a Hunwald György fémjelezte időszak is. Közben Gyurcsány Ferenc végleg leuralta a szocialistákat és a Párbeszédet.
Célpont

Célpont - Tovább tagad Karácsony Gergely a legújabb kampányfinanszírozási botrányával kapcsolatban + videó

Hiába hallgatnak vagy tagadnak a botrány szereplői, egyre több bizonyíték gyűlik össze ellenük.
Belföld

Orbán Viktor szólt Fico merénylőjéről + videó

A miniszterelnök szerint nagy erők állnak a háborúpárti politikusok, a háborúpárti álláspont mögött, és erőteljes erőközpontok érdekeltek abban, hogy a háború folytatódjon, sőt hogy kiterjedjen.
Napi aktuális

Gyűlöletcunami indult a baloldali hírportálok komment szekciójában + videó

"A merénylőt szeretettel várják Magyarországon is." - ilyen és ehhez hasonló gyűlölet komment árasztotta el az internetet nem sokkal a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni fegyveres merénylet után. Az elemzői vitára ezúttal Deák Dániel valamint Nagy Attila Tibor érkezett a stúdióba.
Külföld

Több európai politikus is halálos fenyegetést kapott + videó

A szlovák miniszterelnök ellen elkövetett támadás után Európa-szerte több magas rangú politikust is halálosan megfenyegettek. Mindez azt mutatja, hogy már nem csak Szlovákiában, de az egész kontinensen egyre nagyobb a feszültség.
Célpont

Célpontban az ellenzék új messiása + videó

Templomból kijövő emberekkel üvöltöző alelnök és fegyházat is megjárt pénzügyi háttérember. Hogy melyik pártról van szó? A Tisza Pártról, Magyar Péterről és az anyósjelöltjéről.
Célpont

Célpont - Vig Mór hallgat, de egyre idegesebb + videó

Iratismertetéssel folytatódott Vig Mór és társai negyvenrendbeli csalási pere. A hídpénzbotrány kulcsszereplője eközben hallgat arról, hogy került-e pénz városházi körökhöz abból a közel másfélmilliárd forintból, amit az A-Híd Zrt. utalt cégének.
Külföld

Élőben közvetíti a csíksomlyói búcsút a Hír Televízió

A szombati nagymisét, amire több százezer zarándokot várnak, idén a Hír televízió is élőben közvetíti, előtte és utána pedig szakértőkkel beszélget a stúdióban a műsor házigazdája, Zavaros Eszter.
Belföld

Gyulán kampányolt Lázár János

Fogunk még hozni gyárakat Gyulára - mondta az építési és közlekedési miniszter a Békés vármegyei fürdővárosban rendezett utcafórumon pénteken kora este.
Külföld

Turistákat öltek Afganisztánban

Fegyveresek agyonlőttek három külföldi turistát és egy afgán állampolgárt az Afganisztán középső részén fekvő Bamiján tartományban pénteken - közölte a tálibok belügyminisztériuma.
Napi aktuális

A Hír Televízió csíksomlyói műsorfolyama szombaton 11 órakor kezdődik + videó

A szervezők 350-400 ezer zarándokot várnak a csíksomlyói búcsúra, amely az összmagyarság legjelentősebb vallási és nemzeti ünnepségei közé tartozik. A HírTV az eseményeket élőben közvetíti. Illés Péter kollégánkat kapcsoltuk a helyszínről.
Napi aktuális

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Fontos, hogy a hagyományos értékek, a családok biztonsága megmaradjon a Hegyvidéken! Erről Fonti Krisztina a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje beszélt a HírTV péntek esti Napi aktuális című műsorában. 
Napi aktuális

Valakinek a halálát kívánni, az nem fér bele + videó

Magyar Péter és a szimpatizánsi tábora már nyíltan fenyegetik a politikai ellenfeleket, ami a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet után különösen veszélyesnek hangzik. Erről is kifejtette véleményét Pindroch Tamás, az Alapjogokért Központ vezető elemzője a Napi aktuálisban.
Belföld

A választások előtt pár héttel átadták a Városháza parkot + videó

Néhány héttel az önkormányzati választások előtt átadták a Városháza parkot Budapesten. Karácsony Gergely már 2019 elején azzal kampányolt, hogy a város főterévé alakítja a Városháza parkolóját, az átalakítás végül most valósult meg.
Kultúra

Múzeumi seregszemle május 25-26-án a Magyar Nemzeti Múzeumban és Múzeumkertben

27. alkalommal rendezi meg a Magyar Nemzeti Múzeum az ország legnagyobb múzeumi seregszemléjét.
Radar

Radar – Pályafutása is veszélye került, de már az olimpiára készül Bőhm Csaba + videó

A neves bajnok ezúttal a Radar stábjának nyilatkozott az olimpiai felkészülésről.
Radar

Radar – Megnyílt a Jégvilág a nyíregyházi állatparkban + videó

A Nyíregyházi Állatpark egyik legnagyobb attrakciója a Jégvilág.
Külföld

Kilőttek egy amerikai drónt a jemeni lázadók + videó

A jemeni húszi lázadók egy helyi gyártású rakétarendszer segítségével lelőttek egy MQ9 Reaper típusú amerikai drónt az ország északi részén - közölte pénteken a húszi lázadók katonai szóvivője.
Radar

Radar – Gyere be a műtőbe! + videó

A fenti című programmal szeretnék országszerte felhívni a figyelmet az egészségügyi szakmák fontosságára, különösen a műtős élet különlegességére.
Belföld

Másodfokú riasztást adtak ki zivatarok veszélye miatt

A következő órákban hevesebb zivatarokra lehet számítani, a villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is.
Sport

Megvan Szoboszlaiék új vezetőedzője

A jelenleg a Feyenoordot irányító holland Arne Slot váltja Jürgen Kloppot a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar -  Ökumenikus május a gyerekekért + videó

Radar - Ökumenikus május a gyerekekért + videó

Az elesettek segítése, felemelése nehéz, de társadalmilag elhanyagolhatatlan feladat. Az Ökumenikus Segélyszervezet 1991 óta végzi ezt a fontos munkát, vallási és világnézeti hovatartozásra való tekintet nélkül.
Külföld

Újra megműtötték Robert Ficót

A szlovák miniszterelnök eszméleténél van, állapota stabil, de továbbra is az intenzív osztályon van.
Kultúra

Újjáéled a magyar nemesség + videó

Elkészült a Magna Hungaria filmsorozat második része az erdélyi arisztokrácia traumáiról és újjáéledéséről. Az MCC Magyar Összetartozás Intézetének Bál a kastélyban című új rövidfilmje nemzedékeken átívelő traumákat, minden körülmények között megőrzött hagyományokat és egy sokat szenvedett társadalmi elit újjászerveződésének lehetőségeit mutatja be.
Külföld

Hont András Facebook-posztja egyértelműen cáfolja a HVG állítását

Hont András is becsatlakozott abba a vitába, melynek középpontjában Robert Fico merénylő politikai hovatartozása áll.
Láncreakció

Láncreakció – Robert Fico pártjához tartozó újabb politikust fenyegettek meg Szlovákiában + videó

Akik pedig a kérdésekre válaszolnak: Kis-Benedek József, biztonságpolitikai szakértő és Bor Olivér kiberbiztonsági szakértő.
Belföld

Az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz került a külügyminiszter és a 444.hu csörtéjének ügye + videó

Nemzetbiztonsági kockázat miatt érkezett feljelentés az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz, miután a 444-hez kiszivárogtatták a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgatójának, Szabó Hedvig altábornagynak a levelét.
Belföld

Békétlenségre hergeli követőit Magyar Péter + videó

Magyar Péter és pártja tagjainak kijelentései azért is veszélyesek, mert Szlovákiában a Robert Fico miniszterelnök elleni merénylet elkövetőjét is a politikai ellenszenvből kialakult vak gyűlölet vezérelte.
Külföld

Ukrán külügyminiszter: A külföldön tartózkodás nem mentesíti az állampolgárokat a hazájuk iránti kötelezettségeik alól

A megkérdezettek 51 százaléka szerint Lengyelországnak vissza kellene küldenie a hadköteles korú ukrán férfiakat, 39 százalék ellenzi, 10,3 százalék pedig bizonytalan.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!