2024. 09. 08. Vasárnap Mária, Adrienn napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Radar ráadás 03:00

Adás

Bayer show

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Ottó – Németország és a migráció + videó

Németországban történelmi győzelmet aratott az ellenzék által szélsőjobboldalinak bélyegzett AfD a tartományi választásokon. Bár a koalíció gondolatától eddig minden párt elzárkózott a társadalom gondolatmenetének változását jól tükrözi a bevándorlásellenes párt térnyerése. De ássunk egy kicsit mélyebbre!

Külföld

Meloni: Soha nem hagyunk fel Ukrajna támogatásával

Olaszország soha nem hagy fel Ukrajna támogatásával - szögezte le Giorgia Meloni olasz miniszterelnök a Cernobbióban megrendezett Ambrosetti fórumon szombaton mondott beszédében.
Külföld

Kijev töretlen támogatásának folytatását ígéri a francia elnök és a német kancellár

Olaf Scholz és Emmanuel Macron kijelentette: olyan hosszú ideig és olyan intenzitással folytatják Kijev támogatását, amennyire csak szükséges.
Sport

Paralimpia: Ekler Luca Európa-csúccsal ezüstérmes 400 méteren

Ekler Luca Európa-csúccsal ezüstérmet szerzett a szombat esti döntőben 400 méteres síkfutásban a párizsi paralimpián.
Sport

Balogh és Dárdai Márton kezd a védelemben Orbánnal + videó

Balogh Botond és Dárdai Márton lesz Willi Orbán védőtársa a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában a németek ellen Düsseldorfban sorra kerülő szombati Nemzetek Ligája-mérkőzésen.
Belföld

Orbán Viktor: ki kell maradni a háborúból és a blokkosodásból + videó

A legfontosabb belpolitikai kérdés a háború és béke kérdése – ezt mondta Magyarország miniszterelnöke újságírói kérdésre a kötcsei polgári pikniken.
Belföld

Az európai átlag fölött vállalnak gyereket a magyarok

Az uniós átlag fölé került a magyar termékenységi mutató, mert a magyar emberek családszeretők, és sokan szeretnének gyermeket vállalni - mondta Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára.
Külföld

The Guardian: már bánják a kurszki bevonulást az ukránok

A brit lap cikke szerint a kurszki behatolás látványos akció volt, de stratégiailag sokat rontott Ukrajna helyzetén.
Külföld

Deutsch Tamás: a háború helyett a családokat támogassa az uniós költségvetés

Erős kijelentést küldött Brüsszelnek a Fidesz EP-képviselője.
Sport

Paralimpia: Pap Bianka ezüstérmes 200 méteres vegyesúszásban

Az úszó Pap Bianka ezüstérmet szerzett szombaton az SM10-es sérültségi kategória 200 méter vegyes számában a párizsi paralimpián.
Belföld

Csendre intették a Kötcsén tüntetőket a baloldali újságírók + videó

Mint beszámoltunk róla, Orbán Viktor miniszterelnök szombat délután érkezett Kötcsére, a jobboldal hagyományos, zárt körű piknikjére, ahol beszédet is mond. A kormányfő a bejáratnál idén is megtartotta rögtönzött sajtótájékoztatóját, amely azonban nem zajlott le zökkenőmentesen.
Színes

Takács Péter egészségügyi államtitkár lesz vasárnap a Bayer show vendége + videó

Több hónapos várólisták, klimatizálatlan egészségügyi intézmények, egészségügyi szakdolgozókat vegzáló EP-képviselő. Hogyan látja ezeket a problémákat az egészségügyi államtitkár?
Belföld

Orbán Balázs: Magyarországnak gazdasági semlegességre kell törekednie

A gazdasági semlegesség politikája az, ami a magyar gazdaságot meg tudja emelni a következő évtizedekben is - közölte a miniszterelnök politikai igazgatója szombaton a Somogy vármegyei Kötcsén.
Svenk

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Számtalan nagysikerű magyar alkotás született a Pannónia Filmstúdióban, amelyek közül a szeptember 17-én kezdődő Budapesti Klasszikus Film Maratonon igazi gyöngyszemeket is találhatunk majd. A Svenk című műsorunkban részletesen is megismerhetik a kínálatot.
Szélesvásznú történelem

Szélesvásznú történelem: Macskafogó + videó

Ki ne ismerné és szeretné az 1986-ban bemutatott Macskafogó című rajzfilmet? A Szélesvásznú történelem adásában ezúttal Ternovszky Bélával, az alkotás Kossuth- és Balázs Béla-díjas rendezőjével, valamint a rajzfilmben szereplő Lusta Dick hangját adó Mikó Istvánnal beszélgetünk a film kulisszatitkairól.
Színes

Magyarországon is nagy rajongótábora van a Csillagok háborújának + videó

Második alkalommal rendezték meg Pécsett a Star Wars azaz a Csillagok háborúja napot. A filmeposznak óriási rajongótábora van Magyarországon is. Idén a szervezők megduplázták a kiállítóteret, így az érdeklődők a korábbinál jóval több szereplőt, jelenetet láthattak.
Paláver

Paláver: Vitézy Dávid keményen beleszállt Karácsonyba a BKK járatokon tapasztalat atrocitások miatt + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Kroó Zita.
Gazdaság

Sokat költünk külföldön

Nem garasoskodtak a külföldre utazó magyarok.
Külföld

Ezrek tüntetnek Franciaországban Michel Barnier kormányfői kinevezése ellen

Franciaország-szerte ezrek vonultak az utcára szombaton, hogy Michel Barnier kormányfői kinevezése ellen tiltakozzanak.
Belföld

Három óvónő is jelezte, nem dolgozik tovább a pedofilügyben érintett újbudai óvodában + videó

A Magyar Nemzet úgy tudja több szülő is kivette a gyermekét a pedofil botrányban érintett óvodából.
Belföld

Vádat emeltek Horváth Csaba, Tóth Csaba, Molnár Zsolt és Baja Ferenc MSZP-s politikusok ellen + videó

Sorra buknak meg korrupció gyanújával a baloldal emberei. Kiss László mellett Zugló polgármestere, Horváth Csaba, Molnár Zsolt, Tóth Csaba és Baja Ferenc ellen is vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség a Zuglói parkolási rendszerrel kapcsolatos visszaélések miatt. A célpont stábja járt utána a részleteknek.
Külföld

Nehéz helyzetbe hozta a spanyol Talgo vonatgyártót a spanyol kormány döntése + videó

Rendkívül nehéz helyzetbe hozta a spanyol kormány a Talgo vonatgyártót azzal, hogy megvétózta a Magyar Vagon felvásárlási ajánlatát. A baloldal nemzetbiztonsági okokra hivatkozva hiúsította meg az üzletet, amivel a cég jövőjét tekintve óriási bizonytalanságot jelent. A HírTV-t Tóth Brigitta tudósította, Murciából. 
Belföld

Ma rendezik a Dobozy-kúrián a kormánypártok kötcsei találkozóját + videó

Ma rendezik a Dobozy-kúrián a kormánypártok kötcsei találkozóját, amelyen hagyományosan a Fidesz elindítja a politikai szezont. Az esemény fő szónoka Orbán Viktor miniszterelnök lesz. A helyszínről Bálint Eszter tudósított.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar – A magyar tenger története + videó

Radar – A magyar tenger története + videó

A Balatoni Múzeumot még 1898-ban azzal a céllal alapították, hogy a Balaton kultuszát emeljék. A kiállítás a Balatont és környékét mutatja be, a látogatók megismerhetik a magyar tenger kialakulását, történetét, kulturális és természeti értékeit, valamint a tóhoz kapcsolódó turizmust is.
Sport

Paralimpia: Szvitacs Alexa bronzérmes asztaliteniszben

Az asztaliteniszező Szvitacs Alexa bronzérmet szerzett a WS9-es kategóriában a párizsi paralimpia szombati versenynapján.
Belföld

Ígéretet tett Miskolc leendő polgármestere a Barlangfürdő újjáépítésére + videó

Újjá fogjuk építeni a Miskolctapolcai Barlangfürdőt - mondta szombaton Miskolc megválasztott, október elején hivatalba lépő polgármestere a pénteken kigyulladt barlangfürdőnél tartott sajtótájékoztatóján. A barlangfürdő tetőszerkezete teljesen leégett.
Külföld

Visszatért a májusi merénylet helyszínére a szlovák miniszterelnök + videó

Robert Ficot négy hónappal ezelőtt lőtte meg egy merénylő Nyitrabányán, a kihelyezett kormányülés után. A politikus hivatalból most ismét a városba utazott.
Sport

Három konzul segíti a magyar szurkolókat Düsseldorfban + videó

Ma este kezdi meg szereplését a magyar labdarúgó válogatott a Nemzetek Ligájában. Idegenben az a német csapat lesz az ellenfél, amelytől a nyári EB-n kikaptunk. A találkozó előtt, közben és után három konzul segíti a magyar drukkereket.
Külföld

Erős sajtóvisszhang kísérte a magyar miniszterelnök Cernobbióban elmondott beszédét + videó

Kiemelt figyelemmel foglalkozott az olasz sajtó Orbán Viktor beszédével, mely pénteken az Európai Ház – Ambrosetti fórumán hangzott el.
Sport

Paralimpia: Kiss Péter Pál megvédte címét KL1-ben

A kajakos Kiss Péter Pál címét megvédve aranyérmet szerzett a KL1-es kategóriában, 200 méteren a párizsi paralimpia szombati versenynapján. Suba Róbert ugyanebben a számban negyedik lett.
Sport

Paralimpia: Pap Bianka a legjobb idővel döntős

Pap Bianka a legjobb idővel jutott be az esti döntőbe az SM10-es kategória 200 méteres vegyesúszó számában a párizsi paralimpia szombati versenynapján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!