2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 15:00

Adás

Híradó

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Ma tartják az összmagyarság legjelentősebb vallási eseményét + videó

Böjte Csaba a csíksomlyói búcsúról elmondta: "Az itt lévő emberek egyharmada vagy legalább 25%a gyalog jött ide a környékbeli falvakból."

Külföld

Az "Újuljatok meg!"mottóval tartották meg az idei csíksomlyói búcsút + videó

A teljes szombati csíksomlyói mise itt visszanézhető.
Belföld

Bayer Zsolt: Az erőszakkal szemben egyetlen lehetőség van, erőt kell mutatni

Bayer Zsolt megjegyezte: "Az erőszak egész egyszerűen elönti Európát, és messze nem csak a háborús őrületről és a háború eszkalációjáról van szó.
Belföld

Egyre inkább radikalizálódnak Magyar Péter követői

A véres erőszak iránti vágyakozás és a gyűlöletkeltés továbbra is kiemelt téma a Magyar Péter követőit összefogó egyik számottevő közösségimédia-csoportban.
Belföld

A bíróság azt is kimondta, hogy S. Mária okozta egy károsultra vetítve a legnagyobb kárt

A bűnügy szálai a 2010-es évekig nyúlnak vissza, amikor F. Attila testvérével elkezdte kiépíteni a bűnszervezetet.
Külföld

Dimitrij Medvegyev: Ha ez így megy tovább, a garantált biztonsági övezet valahol a lengyel határon lesz.

Medvegyev óvva intett: "Tehát jól számolják ki, hogy milyen hatósugarat osztanak ki a náciknak, uraim!"
Belföld

A ferencvárosi lakók kárára klímaüldözésbe kezdett Baranyi Krisztina

Több ezer tulajdonos ellen indíthat a IX. kerületi önkormányzat eljárást a szabálytalan klímaberendezések felszerelésével kapcsolatban.
Külföld

Már Donald Trump szerint is kitörhet a harmadik világháború

Zelenszkij elindítja a harmadik világháborút – írta cikke címében a Magyar Nemzet, illetve a lap beszámol Donald Trump egyik kampányeseményéről, ahol a republikánus elnökjelölt a harmadik világháborúról beszélt.
Külföld

Fico merénylője egy tálból cseresznyézett a szlovák baloldallal

Felvétel is bizonyítja immár a szlovák miniszterelnök merénylője és a Momentum testvérpártja közti kapcsolatot.
Belföld

Megnövekedett forgalomra kell számítani az ünnep miatt + videó

A MÁV sajtó-ügyeletese, Váczi Viktor a tömeg-közlekedésben is több utasra számít, ezért az elő-vételes vonat-jegyek megváltását javasolja.
Külföld

Több, mint háromszázezer hívőt várnak az idei csíksomlyói búcsúra + videó

A nagymisét, amire több százezer zarándokot várnak, idén a Hír Televízió is élőben közvetíti. A helyszínről Illés Péter tudósított.
Külföld
Gazdaság

Tállai András: A kormány adópolitikájának egyik pillére, hogy tovább kell csökkenteni az adminisztrációt és folytatni az adócsökkentést

Tállai András felhívta a figyelmet arra is: kedden éjfélkor jár le a személyijövedelemadó-bevallás határideje.
Belföld

Parlamenti szalon rendezvényt tartott a Fidesz Országgyűlési képviselőcsoportja + videó

Az eseményen felszólalt a kormánypártok főpolgármester-jelöltje is, aki arról beszélt, hogy Karácsony Gergely - amolyan jó tanulóként - ott működik együtt Gyurcsány Ferenccel, ahol csak tud.
Külföld

Rétvári Bence: A V4-országok között erős a kapocs a kultúrában és a közéletben + videó

Rétvári Bence hangsúlyozta: "A lengyelek szokták is ábrázolni a fáknak az összenövő gyökerei, amelyek a kultúrában, de a közéletben is sorsfordító kérdésekben sokszor karakteresen megmutatja, hogy mi igenis közösen gondolkodunk, és az lehet, hogy eltér másoknak a gondolkodásától."
Külföld

Ismét rakétatámadás érte Ukrajna második legnagyobb városát + videó

Közben a NATO magas rangú parancsnoka is azt mondta, hogy Oroszország jelenleg nem rendelkezik elegendő katonával ahhoz, hogy stratégiai áttörést érjen el a térségben.
Belföld

Pünkösd: az ünnep, amikor a Szentlélek áll a középpontban

Pünkösd ünnepe arról szól, hogy Isten az Ő Lelkét adja nekünk, ez pedig csodálatos ajándék, amivel valóban be lehet töltekezni – olvasható többek között az Axióma elemző cikkében.
Vezércikk

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Ha szükséges, akkor jogi úton kell véget vetni a politikai gyűlöletnek, hiszen Robert Fico lelövése óta nem csak a magyar, de több nyugat-európai kormányfő is sorra kapja az életveszélyes fenyegetéseket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
Belföld

Karácsony Gergely szerint minden a jogszabályoknak megfelelően történt a 2019-es kampánya alatt + videó

Karácsony Gergely így hárított: "Azt sokszor elmondtam, nem foglalkozom a Magyar Nemzet hazugságaival, sem az Önök hazug híradóival, sem az Önök hazug orgánumaival, és nem is akarok ennél többet hozzátenni."
Célpont

Célpont - Régi-új szereplők a fővárosi listákon + videó

Időutazás. A Gyurcsány-korszakot hozná vissza a fővárosi közgyűlésbe a baloldal listája. Feltűnik a Hagyó Miklós féle nokiás doboz emléke és a Hunwald György fémjelezte időszak is. Közben Gyurcsány Ferenc végleg leuralta a szocialistákat és a Párbeszédet.
Célpont

Célpont - Tovább tagad Karácsony Gergely a legújabb kampányfinanszírozási botrányával kapcsolatban + videó

Hiába hallgatnak vagy tagadnak a botrány szereplői, egyre több bizonyíték gyűlik össze ellenük.
Célpont

Célpontban az ellenzék új messiása + videó

Templomból kijövő emberekkel üvöltöző alelnök és fegyházat is megjárt pénzügyi háttérember. Hogy melyik pártról van szó? A Tisza Pártról, Magyar Péterről és az anyósjelöltjéről.
Célpont

Célpont - Vig Mór hallgat, de egyre idegesebb + videó

Iratismertetéssel folytatódott Vig Mór és társai negyvenrendbeli csalási pere. A hídpénzbotrány kulcsszereplője eközben hallgat arról, hogy került-e pénz városházi körökhöz abból a közel másfélmilliárd forintból, amit az A-Híd Zrt. utalt cégének.
Külföld

Élőben közvetíti a csíksomlyói búcsút a Hír Televízió

A szombati nagymisét, amire több százezer zarándokot várnak, idén a Hír televízió is élőben közvetíti, előtte és utána pedig szakértőkkel beszélget a stúdióban a műsor házigazdája, Zavaros Eszter.
Külföld

Élőben közvetítjük a csíksomlyói búcsút + videó

A szombati nagymisét, amire több százezer zarándokot várnak, a Hír Televízió is élőben közvetíti. A műsorfolyam 11 órától indul, a 11:30-kor kezdődő misét honlapunkon, youtubeos csatornánkon és facebookos oldalunkon is élőben lehet követni.
Külföld

Gyilkos vihar tombol az USA déli részén + videó

A rendőrség és a tűzoltóság nagy erőkkel dolgozik a károk helyreállításán.
Belföld

Gyulán kampányolt Lázár János

Fogunk még hozni gyárakat Gyulára - mondta az építési és közlekedési miniszter a Békés vármegyei fürdővárosban rendezett utcafórumon pénteken kora este.
Külföld

Turistákat öltek Afganisztánban

Fegyveresek agyonlőttek három külföldi turistát és egy afgán állampolgárt az Afganisztán középső részén fekvő Bamiján tartományban pénteken - közölte a tálibok belügyminisztériuma.
Napi aktuális

Gyűlöletcunami indult a baloldali hírportálok komment szekciójában + videó

"A merénylőt szeretettel várják Magyarországon is." - ilyen és ehhez hasonló gyűlölet komment árasztotta el az internetet nem sokkal a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni fegyveres merénylet után. Az elemzői vitára ezúttal Deák Dániel valamint Nagy Attila Tibor érkezett a stúdióba.
Napi aktuális

A Hír Televízió csíksomlyói műsorfolyama szombaton 11 órakor kezdődik + videó

A szervezők 350-400 ezer zarándokot várnak a csíksomlyói búcsúra, amely az összmagyarság legjelentősebb vallási és nemzeti ünnepségei közé tartozik. A HírTV az eseményeket élőben közvetíti. Illés Péter kollégánkat kapcsoltuk a helyszínről.
Napi aktuális

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Fontos, hogy a hagyományos értékek, a családok biztonsága megmaradjon a Hegyvidéken! Erről Fonti Krisztina a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje beszélt a HírTV péntek esti Napi aktuális című műsorában. 

Legfrissebb híreink

Valakinek a halálát kívánni, az nem fér bele + videó

Valakinek a halálát kívánni, az nem fér bele + videó

Magyar Péter és a szimpatizánsi tábora már nyíltan fenyegetik a politikai ellenfeleket, ami a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet után különösen veszélyesnek hangzik. Erről is kifejtette véleményét Pindroch Tamás, az Alapjogokért Központ vezető elemzője a Napi aktuálisban.

Radar

Külföld

Több európai politikus is halálos fenyegetést kapott + videó

A szlovák miniszterelnök ellen elkövetett támadás után Európa-szerte több magas rangú politikust is halálosan megfenyegettek. Mindez azt mutatja, hogy már nem csak Szlovákiában, de az egész kontinensen egyre nagyobb a feszültség.
Belföld

Orbán Viktor szólt Fico merénylőjéről + videó

A miniszterelnök szerint nagy erők állnak a háborúpárti politikusok, a háborúpárti álláspont mögött, és erőteljes erőközpontok érdekeltek abban, hogy a háború folytatódjon, sőt hogy kiterjedjen.
Kultúra

Múzeumi seregszemle május 25-26-án a Magyar Nemzeti Múzeumban és Múzeumkertben

27. alkalommal rendezi meg a Magyar Nemzeti Múzeum az ország legnagyobb múzeumi seregszemléjét.
Radar

Radar – Megnyílt a Jégvilág a nyíregyházi állatparkban + videó

A Nyíregyházi Állatpark egyik legnagyobb attrakciója a Jégvilág.
Külföld

Kilőttek egy amerikai drónt a jemeni lázadók + videó

A jemeni húszi lázadók egy helyi gyártású rakétarendszer segítségével lelőttek egy MQ9 Reaper típusú amerikai drónt az ország északi részén - közölte pénteken a húszi lázadók katonai szóvivője.
Radar

Radar – Gyere be a műtőbe! + videó

A fenti című programmal szeretnék országszerte felhívni a figyelmet az egészségügyi szakmák fontosságára, különösen a műtős élet különlegességére.
Belföld

Másodfokú riasztást adtak ki zivatarok veszélye miatt

A következő órákban hevesebb zivatarokra lehet számítani, a villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is.
Újjáéled a magyar nemesség + videó

Újjáéled a magyar nemesség + videó

Elkészült a Magna Hungaria filmsorozat második része az erdélyi arisztokrácia traumáiról és újjáéledéséről. Az MCC Magyar Összetartozás Intézetének Bál a kastélyban című új rövidfilmje nemzedékeken átívelő traumákat, minden körülmények között megőrzött hagyományokat és egy sokat szenvedett társadalmi elit újjászerveződésének lehetőségeit mutatja be.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!