2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 15:00

Adás

Európai Híradó

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Két halálos áldozata van egy motorcsónak-balesetnek a Dunán, többen eltűntek + videók

Szállodahajóval ütközött egy kisgéphajó szombaton késő este Verőce magasságában, a Dunán. A balesetben ketten életüket vesztették öt embert pedig - három férfit és két nőt - eltűntként keresnek - hangzott el a BRFK vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Külföld

Már nincs életveszélyben Robert Fico

Robert Fico, a meglőtt szlovák kormányfő a legrosszabbon túl van, már nincs életveszélyben - közölte vasárnap Robert Kalinák szlovák miniszterelnök-helyettes, védelmi miniszter.
Belföld

Ilaria Salis áldozatnak tartja magát

Tudom, hogy a történelem igazságos oldalán állok, és nem akarom, hogy politikai nézeteimért ítéljenek el - nyilatkozta a Magyarországon fogva tartott antifaaktivista, Ilaria Salis a La Stampa olasz napilapban vasárnap megjelent interjúban.
Belföld

Magyar Péter és a mesterséges intelligencia + videó

Hogy milyen viszonyban van egymással Magyar Péter és a mesterséges intelligencia? Erre is fény derül a Sajtóklub vasárnap esti adásában, amelyben Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Bencsik András, és Néző László vitatja meg a hét legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeit.
Kultúra

Amikor a szakmaiságot felváltja az ideológia és a politikai korrektség

Habár a Világ Kultúráinak Háza irodalmi díjának zsűrije mesterműnek, sőt a legjobbnak minősítette Nádas Péter író Rémtörténetek című kötetét, úgy tűnik a magyar író azért részesülhetett rangos elismerésben, mert fehér - derül ki a prae.hu. elemző cikkéből, melyet az Index szemlézett. 
Belföld

Bayer Zsolt: Eljött az idő, hogy erőt mutassanak a normális emberek

A háború Nyugat általi eszkalálása, a szlovák miniszterelnök elleni merénylet keltette gyűlölethullám miatt sosem volt olyan aktuális a június 1-i békemenet, amelyen "erőt kell mutatni" - hangoztatta Bayer Zsolt a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
Globál

Globál – „Néztünk a szemükbe és tudtuk, hogy nem segíthetünk rajtuk...” + videó

Boros Imre és Bogár László, a Globál című műsorban leplezi le a rendszerváltás eseményeit, a szerkesztő-műsorvezető Virághalmy Sarolta.
Belföld

A természet lassan visszaveszi Kispest első polgármesterének patkánytanyává lett házát

Karácsony Gergely főpolgármester és a kispesti baloldali városvezetés több év alatt sem tudta felújítani a híres kispesti műemléképületet.
Belföld

Deutsch Tamás: Magyar Péter gyárilag erőszakos + videó

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke Putnokon minősíthetetlen hangnemben kiabált a templomból érkezőkkel, köztük a fideszes polgármesterrel. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője erről is kifejtette véleményét a HírTV Politikai hobbista című műsorában.
Kék hírek

Fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a verőcei hajóbalesetet túlélő férfi

Fej- és kulcscsontsérülést szenvedett az a férfi, aki kijutott a partra a Verőcénél szombat éjjel történt hajóbaleset után. A Dunán vélhetően szállodahajóval ütközött egy kis géphajó; eddig két holttestet találtak, a nyolc utas közül ötöt még keresnek.
Külföld

Aggódhat Joe Biden egy friss közvélemény-kutatás miatt

Egy új közvélemény-kutatásból kiderült, hogy Donald Trump támogatottsága a fekete amerikaiak körében több mint kétszeresére nőtt a 2020-as választások óta - írja a Magyar Nemzet.
Sport

Uszik nyerte a Fury elleni címegyesítő bokszcsatát

Az ukrán Olekszandr Uszik lett a profi boksz abszolút nehézsúlyú világbajnoka, miután a magyar idő szerint vasárnap hajnali címegyesítő mérkőzésen pontozással legyőzte a brit Tyson Furyt a szaúd-arábiai Rijádban.
Belföld

Továbbra is hárítja a kampányfinanszírozási botránnyal kapcsolatos kérdéseket Karácsony Gergely + videó

Senkitől sem fogadtak el olyan adományt, hogy tartani kelljen attól, cserébe kérnének is valamit - ezt állította Karácsony Gergely Híradónknak.
Belföld

Kocsis Máté: Az Unió jelenlegi vezetése képtelen garantálni a békét is és a jólétet is + videó

A háborús pszichózis akkora erővel zajlik, hogy szinte teljesen áthatja az európai polgárok mindennapjait, függetlenül attól, hogy a háború álláspontján vagy a béke álláspontján vannak - mondta a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.
Belföld

Pünkösd napját ünneplik vasárnap a keresztény egyházak + videó

A húsvéti időszakot lezáró ünnepen a keresztények a Szentlélek eljövetelére, az egyház alapítására és az egész világra kiterjedő missziós munka kezdetére emlékeznek. Az ünnep alkalmából országszerte ünnepi szentmiséket, istentiszteleteket tartanak.
Külföld

Izraeli katonák ellen követtek el merényletet

A háború kezdete óta az izraeli hadsereg 630 katonája vesztette életét, körülük 282 a Gázai övezetben.
Belföld

Egyetlen szavazattal is lehet valaki képviselő vagy polgármester

Egyetlen érvényes szavazattal is lehet valaki képviselő vagy polgármester a június 9-ei települési önkormányzati vagy az ezzel egy időben tartandó nemzetiségi választáson.
Gazdaság

Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten

A részvénypiac forgalma a héten 49,84 milliárd forint volt az előző héten elért 59,47 milliárd forint után, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével gyengültek.
Sport

A magyar válogatott győzelemmel kezdte meg az Európa-ligát

A magyar válogatott győzelemmel mutatkozott be a női röplabda Európa-liga ezüst divíziójának csoportkörében, miután szombaton 3-1-re nyert a lett csapat ellen az izlandi Kópavogurban.
Külföld

Donald Trump a fegyverviselés jogának támogatását hangoztatta

A Nemzeti Lőfegyver Szövetség vezetése közölte, hogy Donald Trumpot támogatja az elnökválasztáson.
Európai híradó

Európai híradó – Kötelező érzékenyítésre törekednek-e a liberális politikusok az EU-ban? + videó

Schaller-Baross Ernő, a Fidesz EP képviselőjelöltje és Szilvay Gergely politológus, író, a Mandiner főmunkatársa volt Zöldhegyi KAtalin vendége.
Svenk

Svenk: Ki kap életműdíjat az idei Magyar Mozgókép Fesztiválon? + videó

Ebben az adásban a hamarosan kezdődő Magyar Mozgókép Fesztivál, egy új magyar film forgatása a befejezéséhez közelít volt a téma. A műsorban megszólalt Gulyás Buda, Balázs Béla-díjas operatőr, számos népszerű, magyar film alkotója.
Globál

Globál Extra – Nebraska meglépte: fityiszt mutatott a pénzügyi háttérhatalomnak.+ videó

A részletekről beszélt Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász a Global Extrában Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.

Legfrissebb híreink

Radar

Ottó

Ottó – 20 éve csatlakoztunk az EU-hoz: Milyen jövőképünk volt akkor a Nyugatról? + videó

20 éve csatlakoztunk az Európai Unióhoz: milyen reményeket fűztünk a csatlakozáshoz? Milyen képet mutatott a kétezres évek elején az európai közösség? Mit vártunk a csatlakozástól és milyen jövőképünk volt akkor a Nyugatról? Schmidt Pál korábbi köztársasági elnököt, az első magyar jelöltekkel zajló uniós választás fideszes EP-listavezetőjét kérdeztük.
Sport

Dupla balszerencséje ellenére is nyert a Paks a Kisvárda ellen

A fotón a Fradi feletti korábbi győzelem mámorában lévő paksi csapat látható.
Külföld

Továbbra is heves vita tárgya Fico merénylőjének pártállása, világnézete

Ezt tudjuk eddig a merénylőről és a lehetséges politikai motivációiról, írta meg a Mandiner.
Politikai hobbista

Politikai hobbista – Magyar Péter a kattintásvadász messiás + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Deutsch Tamással beszélgetett.
Külföld

Gál Kinga: A brüsszeli döntéshozók szembemennek azzal, ahogy az Európai Uniót annak idején az alapítóatyák elképzelték

Mint Gál Kinga elmondta, az elmúlt öt évben hibás döntések születtek Brüsszelben. 
Belföld

Szánthó Miklós: Meg kell mutatnunk június 9-én az EP-választásokon, hogy közös ügy a woke Brüsszel legyőzése

A panelbeszélgetés során a főigazgató kiemelte az Európai Unió létrehozásának fő céljait.
Belföld

Így fenyegetőzik az egyre agresszívabb Magyar Péter + videó

A Tisza Párt alelnöke fenyegetni kezdte politikustársait is, úgy fogalmazott: "június 8-án nem leszünk annyira békések Budapesten a Hősök terén."
Pünkösd: az egyház születésének napja + videó

Pünkösd: az egyház születésének napja + videó

A szakember arról is beszélt, hogy könyvet írt a pünkösről, éppen emiatt, a karácsony az a születésről szól, a húsvét a halálról és a feltámadás reményéről, a pünkösd pedig a Szentlélek kiáramlásáról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!