2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Bayer show

Bayer show - Ma a brüsszeli korrupciós botrány egyik kulcsfigurája az európai „érték”

A családok által fizetendő rezsiszámla Magyarországon a legkisebb, és ez a jövőben is így lesz - hangsúlyozta a Fidesz Európai Parlamenti képviselője a Bayer show-ban. Deutsch Tamás szerint a baloldal eltörölné a rezsicsökkentést. Ezzel kapcsolban felhívta a figyelmet: bárhogyan mesterkedjen Brüsszel, nem engednek a kedvezményből. Emellett a politikus éles kritikával illette a hazánkat bíráló brüsszeli képviselőket is.

  • Bayer show - Ma a brüsszeli korrupciós botrány egyik kulcsfigurája az európai „érték”

Hát egy korrupciós szakértő kellett nekik, ugye? És hát megtalálták a saját elvtársaik között. Marc Tarabella, a megtestesült korrupció - így reagált a Fidesz Európai Parlamenti képviselője a Bayer show-ban arra, hogy Magyarország ellen szavazott a brüsszeli korrupciós botrány egyik gyanúsítottja, Marc Tarabella.

Hogy a fészkes fenébe képzelhető el, hogy ilyen súlyú korrupciós ügy elkövetése után, miközben zajlik a büntetőeljárás, szabadlábra került, és szabadlábra kerülvén visszatért az Európai Parlamentbe? Hogy Mark Tarabella, a brüsszeli korrupció legbrutálisabb ügyében érintett szocialista európai parlamenti képviselő Magyarországot gyalázó, rágalmazó, Magyarországot a korrupció miatt elmarasztaló európai parlamenti határozatot megszavazzon

- mutatott rá Deutsch Tamás. 

Tarabellát azzal vádolják, hogy legalább 140 ezer eurót fogadott el egy szocialista olasz EP-képviselőtől - majd a korrupció vádja miatt letartóztatott és börtönbe küldött baloldali képviselő Magyarország ellen szavazott, mert szerinte többek között a korrupció miatt hazánk nem alkalmas a soros elnökség betöltésére. De nem ő volt az egyetlen, aki úgy vádolta hazánkat, hogy közben ő maga börtönbe került botrányai miatt.

Néhány hét múlva kerül sor a júniusi rendes, Strasbourgban megrendezendő európai parlamenti ülésre. Mindenki készüljön föl, erősítse a lelkét. Ott fog ülni az európai parlamenti széksorokban Eva Kaili. És egyébként bármilyen Magyarországot rágalmazó ügy merül föl, akkor a magyar dollárbaloldali képviselőkkel együtt morális alapon fogja majd Magyarországot támadni

- vetítette előre a a Fidesz EP-képviselője

Deutsch Tamás arról is beszélt, hogy a baloldal eltörölné a rezsicsökkentést. A politikus hangsúlyozta: bárhogyan mesterkedjen Brüsszel, nem engednek a kedvezményből.

A politikus a gyermekvédelmi törvény ügyében is a hazai álláspontot képviseli. Elmondta: a brüsszeli bürokrácia meg akarja semmisíteni az Európai Bíróságon a magyar gyermekvédelmi törvényt, azonban Magyarország hajthatatlan és megvédi a családokat és a gyermekeket.

Teljes adás: 

 

További epizódok

Gulyás Gergely: Ha egy amerikai politikus külföldről fogad el pénzt, börtönbe kerül

Gulyás Gergely: Ha egy amerikai politikus külföldről fogad el pénzt, börtönbe kerül

A külföldről érkező források nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek - hívta fel rá a figyelmet a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Bayer show-ban. A tárcavezető kiemelte, senki nem gondolhatja, hogy csak úgy, emberbaráti szeretetből támogatja valaki a baloldali ellenzéket. 2023. október 01.
Bayer show - Kovács Zoltán: Véresen komoly játszma zajlik ma az Európai Unióban

Bayer show - Kovács Zoltán: Véresen komoly játszma zajlik ma az Európai Unióban

Egy konzervatív közép-jobb fordulatra van szükség az európai unióban. Egyebek mellett erről beszélt Kovács Zoltán a Bayer Showban. 2023. szeptember 24.
Kövér László: Ezek nímandok, macskajancsik

Kövér László: Ezek nímandok, macskajancsik

Élesen bírálta a jelenlegi nyugati politikai elitet Kövér László házelnök a Bayer show-ban. Az Országgyűlés elnöke szerint azt látni, hogy Nyugaton szinte már nincsenek európai értékek, pedig - mint fogalmazott - Európa, attól Európa, hogy keresztény. 2023. szeptember 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Visszatért a Bayer show

Visszatért a Bayer show

Kéthónapnyi szünet után Bayer Zsolt ismét megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!