2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Bayer show

Kocsis Máté: Extrém, ahogy Magyar Péter visszaélt a családi bizalommal + videó

Magyar Péter extrém módon élt vissza a családi bizalommal, amikor titokban felvette a közte és a felesége közötti beszélgetést - erről Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Bayer show-ban.

  • Kocsis Máté: Extrém, ahogy Magyar Péter visszaélt a családi bizalommal + videó

A kormánypárti politikus szerint afelett nem lehet napirendre térni, ha valaki a saját családjairól. Kocsis Máté úgy látja, ha valaki ilyen módon visszaél a családi bizalommal, az miként gondolja, hogy a közéletben boldogulni fog, hiszen mindenkinek az lesz a kisagyában, hogy vajon felveszi-e ezt a beszélgetést.

A frakcióvezető emlékeztetett, Magyar ezzel a hangfelvétellel nem a feleségét, hanem saját magát és az álláshelyeit akarta védeni. 

Saját elmondása szerint azért készített hangfelvételt, hogy megvédje a megszerzett pozícióit, nem pem pedig a feleségét

- jegyezte meg.

Veszélyes Brüsszel háborús politikája

Kocsis Máté úgy látja, a baloldal nyugati finanszírozói mindent megpróbálnak, hogy Magyarországnak háborúpárti kormánya legyen.

Azoknak, akik finanszírozzák a magyar baloldali politikát, most az hogy Gyurcsány Ferencnek hívják vagy Márki-Zay Péternek vagy Magyar Pétrnek, vagy mit bánom én, hogy hívják őket, azoknak a finanszírozóknak elemi érdekük, minden pénzt megér számukra, hogy Magyarországnak háborúpárti kormánya legyen

- mutatott rá.

A pedofil bűnelkövetők elfelejthetik az elévülési időt

Még áprilisban benyújtja a kormány a gyermekvédelmi törvény szigorítását - mondta a Fidesz frakcióvezetője. A gyermekvédelemben dolgozó vezetőknek kötelező lesz a pszichológiai alkalmassági vizsgálat. A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportjának vezetője hozzátette: itt nem állnak meg.

Ne általánosítsunk, de a jelzőrendszerben résztvevők, gyermekháziorvosok, védőnők, pedagógusok nem jelzik az általuk észlelt bántalmazásokat. hogy ezt miért, hogy nem akarnak belekeveredni, plusz munka, nem tudni, de van jó néhány ilyen eset. És ezentúl ez büntetőjogilag szankcionálva lesz

- tette hozzá.

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!