2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Nagy összeg az amerikai segély, de nem elég a győzelemhez + videó

Bendarzsevszkij Anton, Kiss Rajmund és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Nagy összeg az amerikai segély, de nem elég a győzelemhez + videó

Az amerikai segélycsomaggal kapcsolatban Bendarzsevszkij Anton, az OGA szakmai igazgatója beszélt.

Azok a szállítmányok, melyek most indultak útnak jellemzően Európából mennek Ukrajnába. Jellemzően az Egyesült Államok európai raktáraiból, elsősorban Németországból. Egy része már meg is érkezett. Bizonyos lőszerek, eszközök már megérkeztek, mások még úton vannak. Nem arra lesz elég, mint amire bizonyos elemzők ezt beállítják. Amikor megszavazták ezt a 61 milliárd dollár segítséget, akkor a szenátusban a demokrata házelnök azt mondta, hogy az Egyesült Államok megtette, amit kellett, most már Ukrajnán a sor, hogy megnyerjék ezzel a segítséggel a háborút. Ez egy nagy összeg, de arra nem elég, hogy Ukrajna megnyerje a háborút. Arra elég, hogy stabilizálja a frontot.” – fogalmazott az OGA szakmai igazgatója, Bendarzsevszkij Anton.

Trump üzent a CPAC-en: Alig várom, hogy újra együtt dolgozhassak Orbánnal

„Nagyon rövid beszéd volt, de hihetetlenül fontos. Azt gondolom, hogy történelmi pillanat. Nagyon drukkolunk Trump elnök úrnak, hogy ő legyen a 47. elnök is. „ -mondta Kiss Rajmund, az MCC Diplomáciai Műhely vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!