2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Napi aktuális 00:10

Belföld

Követői bírálták Karácsony Gergely Partizános interjúját + videó

Karácsony Gergelyt bírálták a Partizán nézői. A főpolgármester pár nappal ezelőtt nyilatkozott Gulyás Mártonnak, a kommentelők viszont nem kímélték. Felrótták neki, hogy hiányos a tudása és, hogy nem tudott a kérdésekre válaszolni. A kormánypártok főpolgármester-jelöltje azt mondta, az emberek lassan látják, hogy ki a főnök igazából Budapesten.

  • Követői bírálták Karácsony Gergely Partizános interjúját + videó

A Partizán vendége volt pár nappal ezelőtt a főpolgármester: Karácsony Gergely a beszélgetés során több meghökkentő kijelentést tett a követői szerint.

Az megvan, hogy a 8-as busz már évek óta nem jár, de amíg járt, addig se ment el a Tisza István térig"  Mutatott rá az egyik kommentelő. Ráadásul szerintük a városvezető a műsorban többször kitérő válaszokat adott.

"Tök jogos a kérdés, és valójában nincs rá jó válaszom, ezért valami mást mondok." - mondta Karácsony.

 Volt olyan hozzászóló, aki a történtek után középső nevet aggatott a főpolgármesterre: „Karácsony »hogymondjam« Gergely”.

Az interjúban szó esett a DK–MSZP–Párbeszéd együttműködéséről is. Karácsony Gergely azt mondta, 2026-ban nem kizárt, hogy Dobrev Klára lesz a közös miniszterelnök-jelölt.

"Érdekes ez a sokadszori megtérés Gyurcsány és Gyurcsányné pártjához, engem elvesztett" - így fogadták a főpolgármester újabb megnyilvánulásait.

Az emberek lassan látják, hogy ki a főnök igazából Budapesten - erre hívta fel a figyelmet a kormánypártok főpolgármester-jelöltje. Szentkirályi Alexandra kiemelte, Karácsony Gergely kijelentéseit nehéz nem úgy értelmezni, hogy a jelenlegi városvezető hűségesküt tett Gyurcsány Ferencnek.

"Én látom annak a jeleit, hogy egyre többeknek esik le az, hogy Karácsony Gergely igazából semmit nem fog csinálni addig, amíg Gyurcsány Ferenc és emberei ülnek a hátán, és ülnek a Városházában, és én úgy látom, hogy egyre inkább arra vágynak a budapestiek, hogy az ő szempontjaik érvényesüljenek, és ne egy Gyurcsánynak legyen polgármestere, hanem a budapestieknek." - mondta Szentkirályi Alexandra, főpolgármester-jelölt.

Szentkirályi Alexandra hozzátette, Karácsony Gergelynek inkább a budapestiek problémájával kellene foglalkozni, ahelyett, hogy a DK vezetőjének próbálna megfelelni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Tizenegy EP-listát állító párt listavezetője vívott szópárbajt. Boros Bánk Levente, Szabó László és Fricz Tamás elemezték a vitán elhangzottakat. Valóban EP-vitát láttunk? Hiszen semmi más nem hangzott el, mint amit az elmúlt 14 évben hallottunk? Vajon, melyik ellenzéki politikus tudta bizonyítani, hogy jobban Orbán-ellenes, mint a másik?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!