2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Miért nem a lemondását fogalmazza Sneider Tamás?

Senkit nem lepett meg Sneider Tamás újabb, immár sokadik botránya a Lapzárta mostani résztvevői közül. Szirmai Dávid szerint az, hogy valaki egy volt szkinhed, az erősen behatárolja azt, hogy egy embertől mire lehet számítani. Kovács András szerint pedig a Jobbikon belül erős belső viszályok dúlhatnak, komoly ellentétek feszítik a pártszakadás után is, ennek lehet következménye a szivárogtatás-cunami.

  • Miért nem a lemondását fogalmazza Sneider Tamás?

„Tudjuk mi volt a múltja. Szkinhedvezérként valószínű bomberdzsekit nem venne, de biztos elejt néhány mondatot, amin a „karaktergyilkosságra éhes sajtó el tud csámcsogni” – mondta Szirmai Dávid, a Blikk főszerkesztő helyettese a Hír TV Lapzárta című műsorában. Hozzátette: akik a Jobbikban megválasztották, tudták kire szavaznak, nincs igazából semmi meglepő a napvilágra került anyagokban.

Kovács András az origo.hu újságírója emlékeztetett, hogyha a vidéki jobbikos képviselők Facebook-lapjait, vagy egyáltalán azokat a fórumokat nézi az ember, ahol jobbikosok vannak jelen, azt láthatjuk, hogy ugyanúgy „zsidóznak és cigányoznak” mint előtte. Már Vona Gábor elhíresült néppártosodási irányváltása is felszínes volt, és ebbe illeszkedik a mostani, Sneider fémjelezte „nagy összeborulás” a baloldal pártjaival – véli. „Egy kudarcot vallott politika szerves folytatása, amelyről már egyre jobban hullik le a cukormáz.”

„Valószínűleg egy olyan beszéd szivárgott ki, ami arról szól, hogy én vagyok a párt új elnöke, erős ember vagyok, és ahogy az szokás, azt erősíti meg, hogy ő megvédi a tagságot, a választókat egyfajta veszélytől. Utal a cigánybűnözésre és általában véve a cigányokra – mutatott rá Kovács András, aki szerint az is fontos, hogy ez a felvétel már jóval a Vona Gábor-féle néppárti fordulat utáni időkből származik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gyulán kampányolt Lázár János

Gyulán kampányolt Lázár János

Fogunk még hozni gyárakat Gyulára - mondta az építési és közlekedési miniszter a Békés vármegyei fürdővárosban rendezett utcafórumon pénteken kora este.
Turistákat öltek Afganisztánban

Turistákat öltek Afganisztánban

Fegyveresek agyonlőttek három külföldi turistát és egy afgán állampolgárt az Afganisztán középső részén fekvő Bamiján tartományban pénteken - közölte a tálibok belügyminisztériuma.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor szólt Fico merénylőjéről + videó

Orbán Viktor szólt Fico merénylőjéről + videó

A miniszterelnök szerint nagy erők állnak a háborúpárti politikusok, a háborúpárti álláspont mögött, és erőteljes erőközpontok érdekeltek abban, hogy a háború folytatódjon, sőt hogy kiterjedjen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!