2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

A választások előtt pár héttel átadták a Városháza parkot + videó

Néhány héttel az önkormányzati választások előtt átadták a Városháza parkot Budapesten. Karácsony Gergely már 2019 elején azzal kampányolt, hogy a város főterévé alakítja a Városháza parkolóját, az átalakítás végül most valósult meg.

  • A választások előtt pár héttel átadták a Városháza parkot + videó

A főpolgármester az átadón azt állította, az elmúlt években sokat tettek azért, hogy a park megvalósulhasson.

Ahogy visszaadtuk a politikát a budapestieknek, ahogy egy nyitott kormányzás keretében a legfontosabb döntésekbe bevontuk a budapestieket, úgy ezt a teret, amelyet elzárva tartottunk a budapestiek elől, most hivatalosan is átadjuk a budapestieknek.

Bár a parkot átadták, a Városháza udvar felőli homlokzata még nem készült el: erről korábban a Magyar Nemzet azt írta, hogy a felújítás során több hibát is elkövettek, ami miatt a hatóságok is vizsgálódnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!