2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Háború Ukrajnában

Napindító – Dunda György: Az ukránok oroszpártinak tekintik Ficót, kommentekben ünnepelték a merényletet + videó

Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be a legfrissebb ukrán eseményekről.

  • Napindító – Dunda György: Az ukránok oroszpártinak tekintik Ficót, kommentekben ünnepelték a merényletet + videó

"Itt is sokkolóan hatott a Fico elleni merénylet. Ugyanakkor, az itteni közösségi médiában is bőven lehet találkozni gyűlölködő kijelentésekkel. Olyan kommentekkel is találkoztam, ahol gyakorlatilag ünnepelték ezt az esetet. Ugye Ukrajnából nagyon sokan a háború miatt indulatosabban, máshogy reagálnak a Fico elleni merényletre, hiszen itt sokan úgy tekintenek rá, hogy beállt az oroszpárti tagok közé és nem azt domborítják ki, hogy ő békét szeretne."

- mondta Dunda György a Robert Ficót ért támadás kapcsán.

Újabb százezer ember fogható hadba

"A vezérkeari főnökség reményei szerint százezer emberrel lehet többet mozgóstani abból kifolyólag, hogy 27-ről, 25 évre csökkentették a mozgósíthatók életkorát."

 

Mindeközben sokan, akik a háború elől menekültek el Ukrajnából, már a háború végeztével sem mennének vissza hazájukba. A szakértők szerint a jelenleg külföldön élő 10 millió ukránból jó, ha a fele visszatér. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!