2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Koronavírus: Szigorítana a kormány az álhírterjesztőkkel szemben

Az álhírek terjesztése miatt a büntető törvénykönyv szigorítását javasolja a kormány. Az új rendelkezés szerint, aki a különleges jogrend idején olyan valótlan tényt közöl amely akadályozza a védekezés eredményességét vagy meg is hiúsítja, arra akár 5 év börtön is kiszabható lenne. Az igazságügyi miniszter elmondta: a törvényjavaslatról az Országgyűlés csak akkor dönthet sürgősséggel, ha eltér a házszabálytól, amihez a parlamenti képviselők négyötödös támogatása szükséges. Varga Judit ezért arra kért minden magyar ember egészségéért felelősséget érző képviselőt, hogy támogassák törvényjavaslat napirendre vételét.

  • Koronavírus: Szigorítana a kormány az álhírterjesztőkkel szemben

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!