2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Nagyapám Horthy Miklós

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Betörő a forró bádogtetőn

A fővárosi rendőrök a tűzoltók segítségével hozták le a tetőn bujkáló feltételezett tettest.

  • Betörő a forró bádogtetőn

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett miatt folytat eljárást egy budapesti férfivel szemben, akik a gyanú szerint 2021. július 25-én egy XX. kerületi házba és két autószerelő műhelybe tört be.

A nyomozók július 25-én este éppen egy feltört lakásban helyszíneltek, amikor előbb egy riasztó hangjára, majd egy közeli műhely tetején elrejtőzni próbáló férfira figyeltek fel. A feltételezett betörőt elfogták, majd megbilincselése után a fővárosi katasztrófavédők segítségével emelőkosárban hozták le a tetőről.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 31 éves G. Rupert előbb a lakásba tört be a tetőablakon keresztül; onnan számítástechnikai és elektronikai eszközöket, ruhákat és élelmiszert zsákmányolt, amellyel összesen közel 750 ezer forint kárt okozott. Később a közeli műhely tetőablakát feszítette ki, átment a szomszédos helyiségbe is, de ekkor megszólalt a riasztó, ami lebuktatta.

A rendőrök G. Rupertet a XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

 

 

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!