2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Adás

Bayer show

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Politikai hobbista – Varga Miklós: Én a dalaimmal mondom el, hogy mit gondolok a világról + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Varga Miklós Máté Péter-díjas magyar énekessel, színművésszel, rockzenésszel beszélgetett.

Belföld

Gyurcsány: a Magyar Péter-jelenség többet árt az ellenzéknek, mint a Fidesznek + videó

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a Politikai Ifjúsági Party (POLIP) Egyesület közéleti táborában fejtette ki gondolatait a magyar politikáról és a baloldal helyzetéről.
Belföld

Bizarr, de Magyar Péter már gyermekvédelemmel kapcsolatos tanácsokat is osztogat

A pénteki nap ismét nem maradt történések nélkül, ugyanis a baloldal új üdvöskéje, Magyar Péter újabb tüntetést tartott a fővárosban. Magyar ezúttal a Belügyminisztérium elé hívta a szimpatizánsait.
Külföld

Magyar túszról tett közzé videót a Hamász + videó

Ez az első alkalom október 7-e óta, hogy életjelet adtak a magyar-izraeli származású kétgyermekes édesapáról.
Belföld

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

„Akik ma irányítják, nem szeretik Budapestet. Csak a pénzt és a hatalmat szeretik” – mondja a Fidesz új videójában a párt főpolgármester-jelöltje. Szentkirályi Alexandra rámutatott: a főváros Gyurcsány Ferenc fogságában van. Erről tanúskodik minden, amit csinálnak.
Külföld

Növelni tudta támogatottságát Trump a fiatalok körében

A fiatalokon úszhat el Joe Biden amerikai elnök második ciklusa – írta a Reuters. A hírügynökség által az Ipsossal közösen elvégzett kutatás szerint ugyanis Donald Trump folyamatosan növeli támogatottságát a harminc évesnél fiatalabb amerikaiak körében.
Külföld

Fegyverkeznek a skandináv országok

A svéd honvédelmi bizottság pénteken ismertette az ország védelmi terveit 2030-ig tartalmazó jelentést, aminek tartalma igazán nem lepte meg a közvéleményt: várható volt, hogy történelmű léptékű fejlesztésbe kezd a friss NATO-tag.
Belföld

Pánik a Momentumnál: nem tudja a párt összegyűjteni az ajánlásokat, ezért levélben kért segítséget támogatóitól + videó

Mindeközben egy olyan videó is napvilágra került, amelyen az látható, hogy a Tisza Párt aktivistája szorgosan töltögeti az ajánlóíveket a Jobbik pultjánál, ahol nem áll olyan személy, akitől éppen ajánlást kérhetne.
Belföld

Újabb játszóteret vehettek birtokukba a gyerekek Soroksáron + videó

Újabb játszótérrel bővült Soroksár. Szombat délelőtt közel száz gyerek és szüleik vettek részt az átadó ünnepségen. A területen nemcsak a fiatalok, hanem a középkorúak is aktívan kikapcsolódhatnak a kondiparkban vagy akár a kisfoci pályán.
Belföld

Júniusban szavazhatnak a gyermekvédelmi törvény szigorításáról + videó

A módosító javaslatokat pénteken nyújtották be a kormánypárti frakciók a parlament elé.
Külföld

Megjött a franciák esze?

Ha most lenne a francia köztársasági elnökválasztás, Marine Le Pen legyőzné Édouard Philippe korábbi miniszterelnököt és Gabriel Attal jelenlegi miniszterelnököt is - derül ki a „Le Figaro” választási elemzéséből, amelyet egy exkluzív felmérés támaszt alá.
Külföld

Orosz elnöki szóvivő: egyelőre nem teljesültek az orosz-ukrán béketárgyalások feltételei

Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő szombati sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy továbbra sincsenek meg a Moszkva és Kijev közötti béketárgyalások előfeltételei.
Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton.
Belföld

Még mindig tart a nagy kertvárosi baloldali ingatlanmutyi tárgyalása + videó

Folytatódik a nyomozás a XVI. kerületi MSZP-s székházmutyi ügyében. 2022 elején derült fény a kerületiek által csak nagy kertvárosi baloldali ingatlanmutyi néven emlegetett korrupciós ügyre.
Belföld

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke.
Belföld

Innovációval a gyerekek életéért

Az MFB támogatásával fejlesztett életmentő applikációt a Szent Márton Gyermekmentő Alapítvány.
Globál

Globál – Nem kell csatlakoznunk a BRICS-hez, már bent vagyunk! + videó

Miért döntöttek úgy az egykori gyarmati országok, hogy saját kezükbe veszik a sorsukat és mit nyerhetünk ezen mi Magyarországon? Erről beszélt Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász a Globál című műsorunkban Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
Globál

Globál Extra – Új erőközpont épül a NATO keleti bővítésének örve alatt + videó

Szergej Sojgu kedden azt mondta, hogy számos NATO-gyakorlatot tartanak az orosz határ közelében az "állítólagos orosz agresszió visszaverésére", amelyen mintegy 90 000 katona vesz részt. Sojgu szerint a NATO keleti megerősítése zajlik. Erről beszélt Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel a Globál Extra című műsorunkban.
Svenk

Svenk: A S.E.R.E.G. + videó

Miért szeretik annyira az emberek – immár a magyarok is – a sorozatokat? A témáról Kenderessy Szabolcsot, a Sorozatwiki.hu főszerkesztőjét kérdeztük a Svenkben.
Szélesvásznú történelem

Szélesvásznú történelem: Körhinta + videó

Az aktuális adásban az 1955-ben bemutatott, Fábri Zoltán rendezte Körhinta című romantikus drámáról beszélgettünk Zs. Vincze Zsuzsa koreográfussal és Szűcs Nelli színművésszel.
Paláver

Paláver – Azt hiszi, 2026 van: már fizetésemeléseket ígérget a teszkós Messiás + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
Belföld

Origo: A főváros ivóvízbázisát veszélyeztetheti a baloldal új üzlete

A főváros ivóvízbázisát veszélyeztetheti a DK-s Trippon Norbertnek és Újpest polgármesterének legújabb üzlete – erről ír az Origo.
Külföld

Dróntámadás miatt részben leállítottak egy orosz olajfinomítót

Leállítottak egy orosz olajfinomítót Krasznodar térségben, vélhetően ukrán dróntámadás miatt.

Legfrissebb híreink

Nacsa Lőrinc: elfogadhatatlan a háborús benzinár + videó

Nacsa Lőrinc: elfogadhatatlan a háborús benzinár + videó

Tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) támogatja a kormány bejelentését: az üzemanyag-kereskedőknek két hetük van arra, hogy a benzin és a gázolaj árát a régiós átlagra csökkentsék Magyarországon – mondta Nacsa Lőrinc.

Radar

Belföld

Jobbikos múltú háttéremberek segítik Magyar Pétert a szervezésben

Nemrég a Mandiner.hu írt arról, hogy az Iránytű Intézet e hét szerdán megjelent kutatását már a múlt hét csütörtökön idézte Magyar Péter, tehát a baloldal kutatóitól idő előtt eljutottak hozzá az adatok.
Belföld

Hírt adott magáról Gyurcsány Ferenc + videó

Gyurcsány Ferenc azt állítja, hogy a Fidesz vezetői nem hajlandóak és nem mernek találkozni az emberekkel, ez persze hazugság – hangsúlyozta a közösségi oldalára feltöltött videóban Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Színes

Különdíjat kapott az Európai Űrügynökség bajnokságán az egyik pécsi középiskola csapata + videó

Különdíjat kapott az Európai Űrügynökség által meghirdetett Európai bajnokságon az egyik pécsi középiskola csapata. A megmérettetésen műholdat kellett építeni szigorú szabályok szerint. A fiatalok lehetőséget kaptak arra, hogy jövőre saját fejlesztésű paneljuk eljut a világűrbe.
Színes

Harmadik születésnapját ünnepli Samu, az elefánt + videó

Hároméves lett a Fővárosi Állatkert elefántja, Samu, akit az egyik legkedveltebb lakónak is tartanak.
Belföld

Idén szokatlanul korán kezdődött az allergiaszezon + videó

A tavaszias időjárás miatt a növények pollenjei nagyobb mennyiségben kerültek a levegőbe a korábbi évekhez képest. A tüdőgyógyász szerint a gyakran orrfolyással, tüsszögéssel, és szemviszketéssel járó tünetek a leghatékonyabban az antihisztamin készítményekkel enyhíthetők.
Külföld

A HUMDA Lab csapata is részt vesz az első önvezető autóversenyen + videó

Magyar résztvevője is van a világ első önvezető formulaautós versenyének.
Külföld

A Roszatom szentpétervári gyárában megkezdődött a Paks II. atomerőmű reaktortartályának gyártása + videó

600 tonna speciális acélból készül a Paks II. atomerőmű ötös blokkjának, tartálya. A Hír TV stábja ott volt az Atomenergomas Szentpétervár melletti üzemében, amikor elkezdődött a különleges munkafázis. A paksi beruházás orosz partnere, a Roszatom és a magyar megrendelők egyaránt elégedettek a gyártási folyamattal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!