2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Texasi republikánus képviselő: Bidenék a nagyanyjukat is eladnák Ukrajna finanszírozásáért

Keith Self texasi republikánus képviselő eljött felszólalni a magyarországi CPAC Hungaryre, ami után interjút adott a Magyar Nemzetnek.

  • Texasi republikánus képviselő: Bidenék a nagyanyjukat is eladnák Ukrajna finanszírozásáért

Az interjúban kifejtette, hogy „a demokraták a nagyanyjukat is eladnák Ukrajna finanszírozásért!”, valamint „Joe Biden nem biztosított elég gyorsan fegyvereket Ukrajnának a győzelemhez. Azokat csak lassan, fokozatosan adta, hogy Ukrajna ne veszítsen. És van különbség! Én 25 évig szolgáltam a seregben, tehát tudom, mi a különbség a győzelem és a között, hogy nem szenvedünk vereséget.

AMI A HÁBORÚ KÖLTSÉGEIT ILLETI, AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK GDP-JE 27-28 EZER MILLIÁRD DOLLÁR. AZ EU GDP-JE KÖRÜLBELÜL 20 EZER MILLIÁRD, MIKÖZBEN OROSZORSZÁG GDP-JE 2,5 EZER MILLIÁRD. EZ TEHÁT NEM EGY FAIR, TISZTESSÉGES KÜZDELEM AZ EU ÉS OROSZORSZÁG KÖZÖTT.

Az EU népessége a háromszorosa Oroszországénak. Véleményem szerint mindezek mögött Kína, a nagy medve – avagy sárkány – húzódik. Az Egyesült Államoknak Kínára kellene koncentrálnia, az EU el tudja intézni Ukrajnát! Lehet, hogy ez némiképp az éghajlat-politikára vagy a jóléti államra szánt költségvetés terhére megy majd, de az EU a maga 20 ezer milliárd dolláros GDP-jével egy 2,5 milliárd dolláros GDP-vel rendelkező Oroszországgal áll szemben, ami nem tisztességes küzdelem!”

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!