2022. 01. 27. Csütörtök Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Sport

Francia Zsuzsanna mindenben támogatja édesanyját, Karikó Katalint

Az Év Sportolója Gálán Francia Zsuzsanna kétszeres olimpiai bajnok evezős virtuálisan díjátadóként volt jelen. Most televíziónknak adott interjújában mesélt sportról, családról, leginkább édesanyjáról, akinek szabadalma alapján készült el az első Covid–19-vakcina.

2 éves kora óta Amerikában él, ennek ellenére jól beszél magyarul és 2020-at kivéve minden nyáron hazalátogatott Magyarországra Francia Zsuzsanna, aki kétszeres olimpiai bajnok lett evezésben. Ám a világ figyelme most nem rá irányul hanem édesanyjára akinek szabadalma alapján készült el a világon először klinikailag is bizonyítottan hatásos Covid–19-vakcina.

Francia Zsuzsanna már nem űzi élsport szerűen az evezést, civil pályán helyezkedett el és néhány hét múlva életet ad első gyermekének.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Benyelte

Működésképtelen italautomata miatt hívott rendőrt egy férfi Szigethalmon, ebben nem tudtak segíteni, de készséggel elutaztatták Baracskára.

Őrizetben a dílerek

A rendőrök elfogták azt a két- tállyai és miskolci - férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak.

Szolgálatba tartott, fatolvajokat fogott

Benke János r. főtörzszászlós, a Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhása három férfira lett figyelmes szerdán délelőtt, akik egy Opelbe pakolták a kivágott fát

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Isten veled, Bajnok!

Ezzel a címmel búcsúzott Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán Csollány Szilvesztertől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!