2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Külföld

Trump: Minden pozitív döntés elveszhet, ha a liberális ellenzék győz

  • Trump: Minden pozitív döntés elveszhet, ha a liberális ellenzék győz

A szélsőbaloldali csoportok erőszakja és a reformok visszafordítása következhet Amerikában, ha a Demokrata Párt győz a félidős kongresszusi választásokon – ezt Donald Trump mondta egy keddi, zárt ajtók mögötti megbeszélésén, ahol evangéliumi keresztény vezetőkkel találkozott. Mint fogalmazott: a voksolás népszavazás lesz a szólás- és a vallásszabadság ügyéről. A republikánus jelöltekre való szavazásra kérte a keresztény csoportokat, mert – szerinte – ha a liberális ellenzék győz, kormányzatának minden pozitív döntése elveszhet.

November 6-án a választók az összes képviselőházi mandátumról, a szenátorok harmadáról, valamint a kormányzók kétharmadáról döntenek majd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!