2022. 01. 25. Kedd Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Kék hírek

Féltékenységből volt párjának és annak autójának hajtott

Vádemelés a 42 éves nő ellen, aki féltékenységből volt párja autójának és volt párjának hajtott autójával.

 

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a 42 éves nő egy Kapuvár melletti településen, egy közös ismerősüknél találkozott 31 éves párjával, akivel megromlott kapcsolatukról szeretett volna beszélni. A megbeszélés nem sikerült jól, a terhelt feldúltan távozott a családi házból. Beült autójába, majd szándékosan, kétszer volt párja járművének hajtott. A férfi a zajra kijött a házból és autója elé állva próbálta megakadályozni a további károkozást.

A feldúlt nő ennek ellenére azért, hogy a férfit megijessze, harmadszor is elindult a jármű felé, abban bízva, hogy a sértett félre fog ugrani. Mikor észlelte, hogy a sértett nem fog az autó elől elmenni vészfékezett, de így is a férfi térdének ütközött. Ezután elhajtott a helyszínről. A sértett a cselekmény kapcsán nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A vádlott ellen az ügyészség közúti veszélyeztetés és minősített segítségnyújtás elmulasztása miatt emelt vádat. Vele szemben – a halmazati szabályokra figyelemmel – négy és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

A nyomozás során a Csornai Rendőrkapitányság rendőrei jártak el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Soproni Járásbíróság fogja meghozni.

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség sajtóközleménye

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Isten veled, Bajnok!

Ezzel a címmel búcsúzott Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán Csollány Szilvesztertől.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Rendőrkézen a rongáló

A XVIII. kerületi rendőrök tetten érték és a helyszínen elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint megrongált egy gépkocsit a fővárosban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!