2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

Baloldali politikusokkal vonult az LMBTQ közösség a fővárosban + videó

29. alkalommal vonult szombaton a fővárosban az LMBTQ közösség. A Budapest Pride felvonuláson idén is jelen voltak baloldali pártok, sőt a Momentum és a Két Farkú Kutyapárt saját kamionnal is készült. A tömeg elején sétált a többi között Karácsony Gergely főpolgármester és David Pressman, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete. Baloldali politikusokkal vonult az LMBTQ közösség a fővárosban + videó
Elhunyt Kovács Péter tornász, a Kovács-szaltó névadója

Elhunyt Kovács Péter tornász, a Kovács-szaltó névadója

Szombaton, 64 éves korában elhunyt Kovács Péter olimpiai bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes tornász, a Kovács-szaltó névadója. 2024. június 22.
Magyar Péter kihívóan táncolt egy tőle vélhetően húsz évvel fiatalabb lánnyal + videó

Magyar Péter kihívóan táncolt egy tőle vélhetően húsz évvel fiatalabb lánnyal + videó

Újabb videó került elő Magyar Péterről, ahogy egy nála nagyságrendileg húsz évvel fiatalabb lánnyal kihívóan táncol egy belvárosi szórakozóhelyen pénteken – erről ír a Magyar Nemzet. 2024. június 22.
Megkezdte a Magyar Honvédség a területvédelmi tartalékosok nagyarányú létszámnövelését

Megkezdte a Magyar Honvédség a területvédelmi tartalékosok nagyarányú létszámnövelését

Megkezdte a Magyar Honvédség a területvédelmi tartalékosok nagyarányú létszámnövelését, az elindított toborzó kampányban pedig várják azokat, akik hozzá szeretnének járulni Magyarország védelméhez - mondta Drót László, a Magyar Honvédség Területvédelmi Erők Parancsnokságának parancsnoka. 2024. június 22.
Szemtanú: Magyar Péter bedobta a Dunába az ellopott telefont

Szemtanú: Magyar Péter bedobta a Dunába az ellopott telefont

Jelentkezett egy szemtanúnak, aki látta, amikor a belvárosi luxus-szórakozóhelyről botrányokozás miatt eltávolított Magyar Péter a Lánchíd mellett a rakparton bedobta a Dunába az erőszakkal elvett telefont. 2024. június 22.
Kisgyerekeket mentettek ki egy felforrósodott autóból

Kisgyerekeket mentettek ki egy felforrósodott autóból

Úgy tűnik, nem lehet elégszer elmondani: nem szabad a gyerekeket otthagyni a felforrósodó autóban! 2024. június 22.
Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ismét utcára vonulnak a melegek. Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást, emiatt a közlekedés sok helyen leáll vagy lelassul. A Híradóban a helyszínről kapcsoltuk tudósítónkat Futó Boglárkát. 2024. június 22.
Két évtizedes ellenzéki vezetés ért véget Gyöngyösön + videó

Két évtizedes ellenzéki vezetés ért véget Gyöngyösön + videó

Véget ért a két évtizedes ellenzéki városvezetés Gyöngyösön - jelentette ki a település megválasztott polgármestere a Magyar Nemzetnek. 2024. június 22.
A felső tízezer kedvelt szórakozóhelyéről dobták ki Magyar Pétert + videó

A felső tízezer kedvelt szórakozóhelyéről dobták ki Magyar Pétert + videó

Akár egymillió forintot is el lehet költeni egyetlen éjszaka azon a szórakozóhelyen, ahol dulakodásba keveredett a Tisza Párt alelnöke. 2024. június 22.
Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

A Pride-ra mindig úgy tekintettem, mint a remény diadalára a kilátástalanság felett, a szeretet diadalára a gyűlölettel szemben, az igazság diadalára a kirekesztés ellenében. A Pride elfogadás, öröm és tánc – olvasható Donáth Anna Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében. 2024. június 22.

Lemondott Komjáthi Imre és Kunhalmi Ágnes az MSZP társelnöki tisztségéről

Az ATV értesülései szerint az MSZP országos választmányi ülésén Komjáthi Imre és Kunhalmi Ágnes is lemondott a tisztségéről. 2024. június 22.

Hajnal Miklós: Magyar Péterékkel nem tudott a Momentum versenyezni + videó

Azzal a téttel, amit Magyar Péterék adtak, nem tudott a Momentum versenyezni – ezt mondta Hajnal Miklós azzal kapcsolatban, hogy pártja még az 5 százalékos bejutási küszöböt sem érte el az európai parlamenti választásokon. 2024. június 22.

Több mint három méter magas díszletről zuhant a mélybe Jegercsik Csaba színész

Péntek este baleset történt a Vígszínházban a Vámpírok bálja című előadáson. 2024. június 22.

Egyre népszerűbbek az Ipoly víziútjai + videó

Továbbfejlesztenék a Ipoly folyó turisztikai lehetőségeit a folyó mentén fekvő települések. 2024. június 22.

Ferencz Orsolya: egy családapa és politikus nem viselkedik így + videó

Magyar Péter garázda viselkedésére reagált Ferencz Orsolya miniszteri biztos, a Vezércikk műsorunkban. A politikus hangsúlyozta: egy családapától és felelős politikustól nem ez az elvárt magatartás. 2024. június 22.

Így bulizott Magyar Péter: egy fiatal lány lábai között csúszik-mászik + videó

Mint ismeretes: botrányosan viselkedett Magyar Péter, biztonsági őrök vezették ki egy szórakozóhelyről péntek hajnalban. 2024. június 22.

Nagy viharok várhatók szombaton

Mutatjuk, hogy csaphatnak le viharok szombaton. Jégesőre is fel kell készülnünk. 2024. június 22.

Bayer Zsolt: Elment mulatni a Péter

Mindig mindenki hazudik, egyedül a hernyó beszél reggeltől estig színtiszta igazat – írja Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében, amelyet változtatások nélkül közlünk. 2024. június 22.

Bakondi György: A migrációval kapcsolatos súlyosan téves EU-s álláspontot is felül lehet bírálni

A schengeni követelményeket teljesítő magyar határőrizeti rendszert hátba támadták – mondta az interjúban Bakondi György. 2024. június 21.

Orbán Viktor: A német technológiai váltásban Magyarország is benne marad

Orbán Viktor a magyar közmédiának felidézte, a megbeszélésnek két témája volt: az európai ügyek és a német-magyar kétoldalú kapcsolatok. 2024. június 21.

Hőséggel küzd az ország, de hőség van Dél-Európában is + videó

Ma tetőzhet a meleg! A kánikula az idősek, a gyermekek és a betegek számára különösen megterhelő lehet. Több vármegyében is vörös kód van érvényben. Hazánk mellett Dél-Európában is rendkívüli a hőség. 2024. június 21.

Indulnak a nyári táborok, akár a Balatonon is nyaralhatnak a gyerekek + videó

Megtartották az utolsó tanítási napot és több iskolában már el is ballagtak a diákok, így hivatalosan is megkezdődött a vakáció. Ezzel együtt pedig indulnak a nyári táborok. 2024. június 21.

Brüsszel újra a rezsicsökkentés azonnali megszüntetésére szólította fel Magyarországot + videó

A Századvég Európa projekt kutatásának eredményei alapján ma minden negyedik európai anyagi okokból fűtési és díjfizetési nehézségekkel küzd. Mind a kettő mutatóban Magyarországon mértük a legalacsonyabb arányt, ami annak a következménye, hogy Magyarország működteti a legnagyobb szabású rezsivédelmi programot. 2024. június 21.

Ripost: Szemtanúk szerint Magyar Péter megütött egy embert

Újabb részleteket mondtak el a Ripostnak azok a szemtanúk, akik péntek hajnalban közvetlen közelről látták Magyar Péter botrányos viselkedését a pesti belváros egyik felkapott szórakozóhelyén. 2024. június 21.

Extrahőségre extratippek azoknak, akik kevésbé bírják ezt a szélsőséges meleget

A Metropol által kínált alábbi tippek, trükkök, praktikák segíthetnek, hogy elkerüljük a hőség miatti, ájulással fenyegető rosszullétet. 2024. június 21.

Megnehezíti a munkát a hőség Pécsen is + videó

A nagy meleg az építkezéseken dolgozókat is megviseli. ilyenkor törvényi előírás, hogy a munkáltatóknak biztosítani kell az egészséges munkavégzés feltételeit. 2024. június 21.

A fegyelmi tanács szerint az újbudai óvoda vezetője nem vétett a pedofil ügyben + videó

Az óvoda-igazgató felelősségét azért vizsgálta a testület, mert márciusban az intézmény pedagógia asszisztensét, pedofília gyanújával vette őrizetbe a rendőrség. 2024. június 21.

Kiszelly Zoltán: Mindig felbukkan egy új ember, akibe beleszeretnek az ellenzékváltó szavazók

Kiszelly Zoltán szerint a DK jövője Magyar Péter jövőbeni teljesítményétől függ. 2024. június 21.

Tűzgyújtási tilalom lép életbe több vármegyében is

Az elmúlt napokra jellemző kánikula miatt továbbra is fennáll az erdőtüzek kockázata, ezért a hatóságok Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád mellett szombattól Baranya, Békés, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyékben is tűzgyújtási tilalmat rendelnek el - közölte az Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) az MTI-vel. 2024. június 21.

Legfrissebb hírek

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.
Ottó – Hazánkkal akar példát statuálni az Európai Bíróság + videó

Ottó – Hazánkkal akar példát statuálni az Európai Bíróság + videó

A szombati Ottó első témája az a példátlanul szigorú, Európai Bíróság által hozott ítélet, amely 200 millió euróra bünteti Magyarországot, amiért nem követi az uniós bevándorlási politikát. A témában Vargha Márk, a Migrációkutató Intézet vezető elemzője úgy fogalmazott, az Európai Unió hazánkkal próbál példát statuálni a többi tagállam felé.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!