2024. 06. 28. Péntek Levente, Irén napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Balaton hullámain 03:00

Belföld

Kisgyerekeket mentettek ki egy felforrósodott autóból

Úgy tűnik, nem lehet elégszer elmondani: nem szabad a gyerekeket otthagyni a felforrósodó autóban! Csak a Magyar Gyermekmentő Alapítvány munkatársainak köszönhető, hogy nem történt tragédia. Egy éves és három éves gyermekeket hagytak 35 percig egy kocsiban a tűző napon.

  • Kisgyerekeket mentettek ki egy felforrósodott autóból

A napokban a Magyar Gyermekmentő Alapítvány számolt be a Facebook-oldalán arról, hogy valaki két kisgyermeket hagyott bezárva egy autóban 35 percre, a tűző napon, Budapesten. A gyerekek közül az egyik 1 éves, a másik pedig 3 éves. 

Bár a hőség beköszöntével a szakemberek minden évben figyelmeztetnek arra, hogy milyen kockázatokkal jár a felforrósodott kocsiban hagyni gyermeket vagy házi kedvencet – mégis évről-évre akad ahhoz hasonló eset, mint ami legutóbb történt a fővárosban. Ezúttal csak a rendőrségnek és a gyermekmentő alapítványnak volt köszönhető, hogy nem történt tragédia.

A teljes cikket a Borsonline-on olvashatják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!