2024. 07. 23. Kedd Lenke napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Több mint három méter magas díszletről zuhant a mélybe Jegercsik Csaba színész

Péntek este baleset történt a Vígszínházban a Vámpírok bálja című előadáson.

  • Több mint három méter magas díszletről zuhant a mélybe Jegercsik Csaba színész

Azt írja a Mandiner, hogy a külsős produkció által színre vitt musical második felvonásának elején a Professzort alakító 

Jegercsik Csaba esett le egy 3-5 méter magas díszletelemről.

A beszámoló szerint ezt követően az előadást megszakították, ezt a nézőkkel a darab producere közölte, azonnal leeresztették a függönyt, és a nézőket is megkérdezték, hogy van-e köztük orvos. A darabot végül a leállás után folytatták, a professzor szerepét is helyettesítették az esti előadásban.

Az Index információi szerint a művészt műteni kellett.

A darabot színpadra vivő PS Produkció az MTI érdeklődésére közölte: a 348. előadáson a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet.

"Jegercsik Csaba színművészt, aki több mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, kórházba szállították, megfelelő orvosi ellátást kap" - írták.

Kitértek arra is, hogy az előadást a Vámpírok bálja társulatának döntése alapján végül megtartották. Arra a kérdésre azonban nem válaszoltak, hogy a hétvégére tervezett további négy előadást is megtartják-e.

Az MTI a baleset kapcsán megkereste a Vígszínházat is. Úgy reagáltak: a PS Produkció saját szakemberekkel dolgozott, a Vígszínház pedig "most is, mint minden házbérlésnél" ügyeletet biztosított a bérlő részére.

A szerződés szerint minden felelősség a bérlőt terheli - hangsúlyozták.

"A Vígszínház jobbulást kíván Jegercsik Csabának! Bízunk abban, hogy mihamarabb felépül, és ehhez minden támogatást megkap" - írták.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!