2021. 11. 28. Vasárnap Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Hírek 10:00

Troll

Troll: Kiderült, kik álltak valójában a Gyurcsány-film letiltása mögött

Vincze Emília, a Célpont riportere, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész a Trollban. Meghívott vendégünk pedig ezúttal Kálomista Gábor producer volt. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

Tapolcán továbbra sem lehet moziban megtekinteni az Elk*rtuk című filmet. Kálomista Gábor, aki jól ismeri a várost, hiszen édesanyja is ott lakott 25 éven keresztül, adásunkban elmondta: Akit „ők” most maguk előtt próbálnak tolni a Tapolcai Városi Mozi igazgatóját, Bakonyi Veronikát jól ismeri és ő egy filmszerető ember.

Nem csak meggyőződésem, hanem tudom is, hogy neki semmi köze ehhez, hanem a két „bátor jobbikos bajnok”, az országgyűlési képviselőjük és a városvezető utasította személyesen, hogy ezt kell írni, majd nem állnak ki, hogy ők voltak, hanem ezt a szerencsétlen asszonyt próbálták úgy megvédeni, hogy egyre jobban betolták az aknatűzbe (…) ilyenek a derék tapolcai jobbikos legények, akik olyan szinten próbálják a Gyurcsány s*ggét kinyalni, hogy már nem győznek balról hova előzni

– fogalmazott a producer.

Kálomista Gábor hozzátette: egy meggyőződéses jobbos várost becsaptak, amikor azt mondták, nincs közük Gyurcsány Ferenchez, majd nagyon gyorsan rácsatlakoztak erre a vonatra.

Amit Tapolcán csinálnak, az nettó fasizmus, a helyiek közül sokan nincsenek megelégedve azzal, hogy a város a saját eszmeiségét próbálja egy filmen keresztül kifejezni, tehát betiltani a filmet, a városvezetés komoly cenzorként működik

– jegyezte meg.

De, hová tűnt Gyurcsány Ferenc?

Vincze Emília, a Célpont riportere azt a témát vetette fel, hogy a bukott miniszterelnök teljesen eltűnt az utóbbi hetekben? Nem tudjuk, mi lehet vele, nem aktív a Facebookon. Vajon mi ez a rejtélyes eltűnés?

Liverpooli merénylet

Gav Duncan a liverpooli merényletre hívta fel a figyelmet. Szerinte a radikális iszlamisták egyáltalán nem valók az európai életre. Kiemelte, a baloldali Daily Mail szinte sajnálkozva írt a félresült merényletben életét vesztett terroristáról. Tényleg sajnálni kell azt, aki embereket akart a halálba vinni.

Magyarországról közvetítették MTV EMA-t

Tóth Szabi zenész szerint az tény, hogy a világsztárok mellett csak az LMBTQ-közösség tagjai kaptak díjakat. Tényleg egy ilyen direkt provokációra lett ez az egész kifuttatva?

Teljes adás:

HírTV

 

További epizódok

Troll: Az új hír a baloldalon, hogy a Fidesz akarta megvenni a Városházát

Lentulai Krisztián vendégei Vincze Emília, Apáti Bence, Tóth Szabi és Németh Alajos "Lojzi" voltak az e heti Trollban. 2021. november 27.

Troll: Ha nincs a jobboldali sajtó, akkor a Városházát lehet, hogy el is adják

Lentulai Krisztián vendégei az e heti Trollban Tóth Szabi zenész, Apáti Bence a Magyar Nemzet főmunkatársa, Gav Duncan a skót Fidesz-bérenc és mai sztárvendégünk Sasvári Sándor színművész. 2021. november 13.

Troll: Vajon, mikor követelik a gyertya áfájának csökkentését?

A stúdióban Tóth Szabi zenész, Gav Duncan, a skót Fidesz-bérenc, Kalmár Tibor író, médiaguru és ezúttal Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2021. november 06.

Legfrisebb híreink

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) Dél-Afrikából indult variánsa miatt - jelentette be szombat este Naftali Bennett izraeli miniszterelnök.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!