2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Troll

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

  • Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Adásunk kötelező eleme, hogy kit és mi bosszantott fel a héten.

Lentulai Krisztián arra emlékeztetett, hogy Fluor Tomi zenész a forint árfolyamának alakulására, annyit jegyzett meg a Twitteren, hogy „de legalább nem b­*zik az óvodások…” Dezse Balázs a bejegyzés kapcsán rámutatott, pont Fluor az aki leragadt a g*cigránátnál, nem tudott onnan tovább fejlődni és semmi olyan célja nincs, hogy valamit ő adjon a fiatal generációnak.

Apáti Bence a majomhimlővel kapcsolatos hírt hozott. A 444 írta meg, hogy „Megvan az első majomhimlős román”, a hírt pedig egy majommal illusztrálták, majd az illusztrációt azt néhány óra múlva lecserélték.

„Mi a baja a melegekkel?” – kérdezte Szlovákiában egy magyar képviselőtől, Gyimesi Györgytől az egyik legismertebb szlovák műsorvezető. Kalmár Tibor szerint semmi, ugyanakkor a fő gond az, ha ők provokálnak.

Gav Duncan Németországból hozott egy hírt, miszerint migránsok törtek-zúztak egy pride-on.

Dezse Balázs focis témát hozott! Fekete-Győr András ismét mellényúlt. Hiszen megpróbált úgy csinálni, mintha örülne a magyar labdarúgó-válogatott Anglia elleni győzelmének, de a kommentelők darabokra szedték.

Adásunk második felében pedig a világraszóló magyar győzelemről esett szó

Teljes adás:

További epizódok

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. július 02.
Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 25.
Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!