2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Konteósra vette a figurát Magyar Péter Miskolcon

Magyar Péter leállíttatta a belvárosi villamosokat és újra előjött a mobilzavarós konteóval. Miskolcon tartott rendezvényt az új baloldali politikus.

  • Konteósra vette a figurát Magyar Péter Miskolcon

A miskolci városvezetés szabotázsát feltételezte Magyar Péter a városban tartott csütörtöki rendezvényének kezdetén, mivel nem állt le a belvárosban villamosközlekedés – derül ki a TikTok-oldalára feltöltött videójából. A baloldali politikus jelezte, hogy addig nem kezdi meg a gyűlését, amíg járnak a villamosok.

Magyar Péter ezúttal is hangot adott aggodalmának, amiről már lapunk is beszámolt, hogy szerinte a titkosszolgálat elkezdte blokkolni az internetet és a mobilelérést a Tisza párt országjárásának helyszínein. A rendőrség erre válaszul jelezte, hogy az az eszköz, amit a baloldal új politikusa zavaróberendezésnek nézett, egyszerű szolgálati rádiókészülék, ami a helyszínt biztosító rendőrök közötti kommunikációra szolgál, de nem alkalmas mobiljelek zavarására.

Az összeesküvés-elmélet alapját vélhetően az a jelenség adhatta, hogy olyan rendezvényeken, ahol a szokásosnál több ember gyűlik össze egy helyen, a hálózat kapacitásának korlátai miatt lelassulhat az internetelérés és akár a térerő is elmehet. 

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Molnár István Péter

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lelepleződött Magyar Péter

Lelepleződött Magyar Péter

Magyar Péter hazudott – írja az Origo. Nem a párt neve miatt választotta a Tisza Pártot, hanem mert pontosan ismerte őket. Az összekötőkapocs pedig a piramisjátékért 4 évig börtönben ült anyós jelölt volt. S. Máriának ugyanis ugyanebben a piramisjátékban bűntársa volt a Tisza Párt alapítója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!