2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Európai Híradó 04:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: A kínai-magyar partnerség húsbavágó dimenziójává vált a nemzetközi gazdasági együttműködésnek + videó

Hidegkuti Konstantin, Tóth Máté és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: A kínai-magyar partnerség húsbavágó dimenziójává vált a nemzetközi gazdasági együttműködésnek + videó

Egyre több szó esik nyugati csapatok Ukrajnába vezényléséről.

"Itt gyakorlatilag egy színjáték is benne van ebben a kérdésben. (...) Egy eszkalációs spirált láthatunk a jelenlegi helyzetben, mint a fegyverszállításoknál. Hogy először csak sisakokat, aztán csak páncélozott járműveket kértek, aztán hirtelen a Leopard-koalíciónál tartunk és akkor adjuk át a cirkáló és ballisztikus rakétákat Ukrajnának. Most is azt látjuk, hogy most kezdik berántani a motort és ezt követően nagyobb lendületet is kaphatnak"

- fogalmazott Hidegkuti Konstantin, nemzetközi kapcsolatok szakértője, a moszkvater.com állandó szerzője.

Kína-magyar kapcsolatok alakulása és gazdasági jelentősége

"Nem csak Kína számára fontos Magyarorszrág, de Magyarország számára is különösen fontos Kína. Ebben érdemes progresszív módon nagyon a tények mentén hozzáállni és értékelni Kínát. (...) A számok alapján a kínai-magyar partnerség egy elképesztően húsbavágó dimenziójává vált a nemzetközi gazdasági együttműködésnek"

- mondta Tóth Máté, energiajogász.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gyulán kampányolt Lázár János

Gyulán kampányolt Lázár János

Fogunk még hozni gyárakat Gyulára - mondta az építési és közlekedési miniszter a Békés vármegyei fürdővárosban rendezett utcafórumon pénteken kora este.
Turistákat öltek Afganisztánban

Turistákat öltek Afganisztánban

Fegyveresek agyonlőttek három külföldi turistát és egy afgán állampolgárt az Afganisztán középső részén fekvő Bamiján tartományban pénteken - közölte a tálibok belügyminisztériuma.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában - Erőszakkal elhurcolták a focistát + videó

Háború Ukrajnában - Erőszakkal elhurcolták a focistát + videó

Nem játszanak az ukrán futballisták és klubjaik, miután az egyik játékosukat erőszakkal vitték el a katonák. A részletekről Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Stier Gábor, a moszkvater.hu főszerkesztője beszélgetett a Háború Ukrajnában című műsorunkban Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!