2020. augusztus 15.,
szombat, Mária napja

Troll

Troll

Troll: Hogy valakinek 90 évesen is Orbán Viktor a legnagyobb problémája

2020.08.14.

Ezúttal Pindroch Tamás, Lentulai Krisztián és Boros Bánk Levente tartott rendhagyó elemzést M. Dobos Marianne műsorvezetése mentén.

Troll: Bede Márton lehet, hogy a végén a bíróságon fog kikötni

A Troll vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője és Pindroch Tamás, a, a Figyelő főmunkatársa voltak.

Troll: Ez egy undorító politikai játszma

2020.07.31.

El a kezekkel az Indextől! – ezt üzente Kacsoh Dániel, Magyar Hírlap vezető szerkesztője a HírTV stúdiójából az ellenzéki pártoknak. További vendégek: Lentulai Krisztián és Pindroch Csaba.

Troll: Az Index-ügy nyomokban sem tartalmaz Fideszt

Mi is volt Dull Szabolcs főszerkesztő igazi bűne, amiért kirúgták az Indextől? Ez is kiderült a Troll legutóbbi adásában.

Troll: A momentumosok beszabadultak a politikába, de nem váltak politikusokká

M. Dobos Marianne műsorvezető többek között Kádár Barnabás időseket sértő kirohanását vette górcső alá vendégeivel Boros Bánk Leventével, Lentulai Krisztiánnal és Pindroch Tamással a Hír TV Troll című műsorában.

Troll: Az államnak büntetnie kell a bűnözőket

A pedofil is ember - ez a cikk pár éve jelent meg a most HVG-s Révész Sándor tollából. A Kaleta-ügy kapcsán tanulságos!

Troll: Az ellenzék nácijait lehet mentegetni

Ezen a héten Trombitás Kristóf trollkodta szét vendégeivel, Pindroch Tamással, Boros Bánk Leventével és Lentulai Krisztiánnal a baloldali médiát.

Troll: A Hitlert méltató László Imrének le kellene mondania

2020.06.26.

Vajon, Gyurcsány Ferenc mikor szólít tüntetésre és mikor határolódik el párttársa, László Imre botrányos mondataitól? Troll a HírTV műsorán.

Troll: Az ellenzék lejöhetne a szerről

A Hír TV Troll című műsorában Boros Bánk Levente, Pindroch Tamás és Kacsoh Dániel voltak M. dobos Marianne vendégei.

Troll: Az MSZP, mint az utolsó japán katona

Nagyot ment a héten Korózs Lajos és Németh Athina a TV-ben. Az MSZP nagyágyújának felfedezettje korábban volt már Kossuth-díjas rendező lánya, de lehet, hogy űrhajós is!

Troll: Deklaráltan liberális vagy tovább megyek, nemzetellenes párt a DK

A Troll vendégei Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Pindroch Tamás, a Figyelő munkatársa és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak.

Troll: A gyilkos dúlta fel a város rendjét!

Nácik dúlják fel a város rendjét, Budapest nem tűri a rasszista uszítást! - ezt írja Karácsony Gergely a Facebook-on, de a két meggyilkolt magyar fiatal egyetlen posztot nem érdemelt Budapest virtuális főpolgármesterének.