2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 23:00

Troll

Troll: Márki-Zay Péter a politikai Alekosz

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

Troll: Ha valaki megbukott a buliban, akkor az a Momentum

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc voltak Lentulai Krisztián vendégei. 2021. október 09.

Troll: Jakab Péter elhitte magát, ez lett a veszte

Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc voltak Pindroch Tamás vendégei. 2021. október 02.

Troll: Rámutattunk az ellenzéki praktikákra

A megújult Troll e heti adása többek között az őszi parlamenti időszak első etapjáról szólt. 2021. szeptember 25.

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak 2021. szeptember 18.

Troll: Az áruló a legrosszabb állatfajta

 M. Dobos Marianne vendégei a Trollban Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője valamint Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak. 2021. július 02.

Troll: Ezek a liberálisok tényleg nem értik a magyar emberek lelkét

Ezúttal Pindroch Tamás, Kacsoh Dániel és Boros Bánk Levente tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 25.

Troll: Aki fellép a fellépés ellen, az morálisan rossz oldalon áll

A Troll vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Dávid Bence mérnök voltak. 2021. június 18.

Troll: A baloldali sajtó szerint nyilatkozataik megkérdőjelezhetetlenek

Hollik István a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, Menczer Tamás a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára és Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője voltak az e heti Troll vendégei. 2021. június 11.

Troll: Trianon egy baloldalinak sehogy nem fáj…

Az e heti Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak. 2021. június 04.

Troll: 2002 óta Gyurcsány Ferencről szól a balliberális oldal

Az e heti Trollban M. Dobos Marianne vendégei Boros Bánk Levente, Dávid Bence és Pindroch Tamás voltak. 2021. május 28.

Troll: Magyarországon az ellenzéki újságírók hatalmi központnak képzelik magukat

A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak. 2021. május 21.

Troll: Magyarországról vagy rosszat vagy semmit!

A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak. 2021. május 14.

Troll: Karácsony = Gyurcsány

A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak. 2021. május 07.

Troll: Ez a „vakcinanácizmus” emberéleteket veszélyeztet

A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak. 2021. május 01.

Troll: Szögezzük le, Orbán Viktor nem kacarászik az elhunytak számán

A bedőlt oltásellenes narratíva után az elhunytakról beszél az ellenzék - hangzott el adásunkban, amelyben ezúttal új vendéget is köszöntöttünk. 2021. április 23.

Troll: Aki a keleti vakcina ellen kampányol, az oltásellenes

A héten is bőven volt témája Boros Bánk Leventének, Kacsoh Dánielnek és Pindroch Tamásnak. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. április 16.

Troll: Gyurcsány fejében már ott van, kit kell kuláknak tekinteni

A Troll e heti vendégei Boros Bánk Levente, Kacsoh Dániel, és Megadja Gábor. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. április 09.

Troll: A szivárványos BLM-szobor szimbolizálja a baloldalt

Rendhagyó módon ezúttal nagycsütörtök jelentkezett a Troll Néző Lászlóval és Pindroch Tamással. Skype-on Nacsa Lőrincet és Boros Bénk Leventét kapcsoltuk. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. április 01.

Négyéves a Troll

Az e heti Troll vendégei a stúdióban Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak, skype-on pedig Boros Bánk Leventét a Médianéző ügyvezetőjét kapcsoltuk. 2021. március 26.

Troll: A Momentum tele van Nostradamusokkal

A Troll vendégei a stúdióban Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak. 2021. március 19.

Troll: A baloldali orgánumok a káosz érzetét keltik

A Troll vendégei Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa , Rákay Philip kommunikációs- és médiaszakember és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak. 2021. március 12.

Legfrissebb hírek

Szükség van a nemzeti szuverenitást védő álláspontok megerősítésére

A pénzügyi zsarolás sem megengedett, ahogy a kényszerítés, zsarolás sem, a demokrácia így nem működik - jelentette ki Mateusz Morawieczki a lengyel jogállamiságról tartott európai parlamenti plenáris ülésen. Halkó Petrát, a Századvég nemzetközi elemzőjét kérdeztük. Közlése szerint a kettős mérce egy létező jelenség az Európai Unióban.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!