2021. április 18.,
vasárnap, Andrea, Ilma napja

Troll

Troll

Troll: Aki a keleti vakcina ellen kampányol, az oltásellenes

2021.04.16.

A héten is bőven volt témája Boros Bánk Leventének, Kacsoh Dánielnek és Pindroch Tamásnak. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Troll: Gyurcsány fejében már ott van, kit kell kuláknak tekinteni

2021.04.09.

A Troll e heti vendégei Boros Bánk Levente, Kacsoh Dániel, és Megadja Gábor. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Troll: A szivárványos BLM-szobor szimbolizálja a baloldalt

2021.04.01.

Rendhagyó módon ezúttal nagycsütörtök jelentkezett a Troll Néző Lászlóval és Pindroch Tamással. Skype-on Nacsa Lőrincet és Boros Bénk Leventét kapcsoltuk. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Négyéves a Troll

Az e heti Troll vendégei a stúdióban Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak, skype-on pedig Boros Bánk Leventét a Médianéző ügyvezetőjét kapcsoltuk.

Troll: A Momentum tele van Nostradamusokkal

A Troll vendégei a stúdióban Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak.

Troll: A baloldali orgánumok a káosz érzetét keltik

A Troll vendégei Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa , Rákay Philip kommunikációs- és médiaszakember és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak.

Troll: Egy igazi kakofónia, ami kijön az ellenzékből

M. Dobos Marianne vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak az e heti Trollban.

Troll: Sírni lehet attól, amit a baloldal a járvány alatt tesz

Ezen a héten is rendhagyó Trollal jelentkezett a Hír TV. M. Dobos Marianne vendégei Kovács Zoltán, Nacsa Lőrinc és Hollik István voltak.

Troll: A Klubrádió most picit hallgat, egy fél év múlva meg újra fog indulni

A rádió beadta a pályázatát ugyanerre a frekvenciára, a frekvenciát úgy látszik, hogy meg is fogja nyerni, mert egyedül indul - hangzott el Troll című műsorunkban.

Troll: A baloldali kettősmérce legújabb szintje

Óriási balhé van az ellenzéki térfélen. Boros Bánk Levente, Kacsóh Dániel és Pindroch Tamás ezúttal is elemezte a közelmúlt eseményeit.

Troll: Balos fake news-gyárat reklámoznak Karácsonyék

2021.02.05.

„Mert az a független és objektív, amire ők azt mondják” A Troll legutóbbi adása Kacsoh Dánielle, Pindroch Tamással, Boros Bánk Leventével és M. Dobos Marianne-val.