2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Troll

Troll: Fel kellene fogni, hogy nem menekültek, hanem migránsok érkeztek a déli határra

Csúsztat a köztévé a migránskaraván kapcsán, természetesen az Index szerint. De, miről van szó valójában? Troll Szarvas Szilveszterrel, Boros Bánk Leventével és Lentulai Krisztiánnal. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. Troll: Fel kellene fogni, hogy nem menekültek, hanem migránsok érkeztek a déli határra
Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. július 02.
Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 25.
Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 18.
Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 11.
Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. 2022. június 04.
Troll: Lehet, hogy titokban, busójelmezben, Karácsony Gergely is körülnéz a Néprajzi Múzeumban

Troll: Lehet, hogy titokban, busójelmezben, Karácsony Gergely is körülnéz a Néprajzi Múzeumban

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa és Tóth Szabi zenész a héten is megpróbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. május 28.
Troll: Gyurcsányék nem tudják lenyelni, hogy amit ők kínálnak, abból nem kér a többség

Troll: Gyurcsányék nem tudják lenyelni, hogy amit ők kínálnak, abból nem kér a többség

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa és Tóth Szabi zenész héten is megpróbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. május 21.
Troll: Jobbik Jakabbal az élen = Eddig mínusz 800 ezer szavazó

Troll: Jobbik Jakabbal az élen = Eddig mínusz 800 ezer szavazó

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. május 14.
Troll: A Momentumnak csak egy momentuma volt

Troll: A Momentumnak csak egy momentuma volt

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Apáti Bence. 2022. május 07.

Troll: Diadalittas az itthoni baloldal Macron győzelmétől

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa és Tóth Szabi zenész héten is megpróbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. április 30.

Troll: Az ellenzék még mindig nem jött rá, hogy célravezetőbb lenne, ha önkritikát gyakorolna

A Troll vendégei, Tóth Szabi, Kalmár Tibor, Apáti Bence és Gav Duncan voltak. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 23.

Troll: A demokrácia arról szól, hogy a többség akarata érvényesül!

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője a héten is megpróbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. április 16.

Troll: Újra „előjött a fényre” Gurmai Zita és érvénytelen gyermekvédelmi népszavazásra buzdít

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa a héten is megpróbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. március 26.

Troll: Ha lenne Bikicsunáj-díj, akkor azt Jakab elvtárs vinné

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa a héten is megpróbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. március 19.

Troll: Zöld politikus nem létezik, azt ki kell szedni a szótárból

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa a héten is megpróbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. március 12.

Troll: A háborúból csendben ki kell maradnunk

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa a héten is megpróbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. március 05.

Troll: Az ellenzék az gondolja, hogy a háborút a Facebookon kell megvívni

Az ellenzék azt gondolja, hogy bármit lehet mondani...no comment! 2022. február 26.

Troll: Egyre több szavazót veszít a baloldal!

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa a héten is megpróbálta próbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. február 19.

Troll: Elképesztő Márki-Zay és csapatának kocsmai stílusa

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa a héten is megpróbálta próbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. február 12.

Troll: Márki-Zay nem adathalász, hanem pénzhalász

Ezúttal Nacsa Lőrinc országgyűlési képviselő, KDNP-frakciószóvivő, Kalmár Tibor író, médiaguru, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa megfejteni a közelmúlt történéseit. 2022. február 05.

Troll: Karácsony minden egyházba szeret belerúgni

Ezúttal Kalmár Tibor író, médiaguru, Tóth Szabi zenész, Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa és a mostantól bajusztalan Bódi Ábel próbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. január 29.

Troll: Karácsony Gergely olyan kemény, mint a puding

Ezúttal Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa próbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. január 22.

Troll: Igény van a normalitásra Magyarországon!

Ezen a heten a Trollban Vincze Emília, Toth Szabolcs, Gav Duncan és Kalmár Tibor elemzi a hét legvitatottabb témáit, a már megszokott egyedi stílusban. 2022. január 15.

Troll: Az ellenzék nem versenyt akar, hanem eltaposni....

Az idei első Troll vendégei Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence a Fidesz illiberális NER-táncosa voltak. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. január 08.

Troll: A békemenet volt az év legmeghatározóbb élménye

Az év utolsó Trolljának második részében Hollik István, a Fidesz- KDNP kommunikációs igazgatója, Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselő, Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa és Tóth Szabi zenész volt Lentulai Krisztián vendége. 2021. december 31.

Troll: Az év majdnem utolsó adásában bemutatkozott a kazincbarcikai férfi kórus

A Troll férfi ötöse év végi külön mutatvánnyal is készült. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2021. december 31.

Troll: Lehet, hogy ti vagytok a magyarok, de mi jobban tudjuk

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Bódi Ábel, az Identitás Generáció vezetője voltak a Troll e heti vendégei. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2021. december 18.

Troll: Kelet-Németország volt a szocialista blokk Kaliforniája

Apáti Bence a Fidesz illiberális NER-táncosa, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Bódi Ádám az Identitás Generáció vezetője voltak a Troll e heti vendégei. 2021. december 11.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!