2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Célpont

„Megbántam, hogy részt vettem a nagykövet vacsoráján” - a Célpontban a Pressman-estek + videó

Influenszerek, baloldali politikai aktivisták és David Pressman. Így néz ki manapság egy vacsora a budapesti amerikai nagykövetségen. És hogy miről szól a diskurzus két fogás közben? Ennek jártunk utána.

  • „Megbántam, hogy részt vettem a nagykövet vacsoráján” - a Célpontban a Pressman-estek + videó

Amerikából hazaköltöző influenszerek, homoszexualitásukkal lájkokat begyűjtő tartalomgyártók, baloldali aktivisták és az amerikai nagykövet.

A hetekben történt, hogy David Pressman többször egymás után magyar tartalomgyártókat, énekeseket és színészeket látott vendégül a budapesti amerikai nagykövetségen. Annak aki nem ismerné vagy nem tudná, hogy ki is pontosan David Pressman. Ő az Egyesült Államok magyarországi nagykövete. Aki rendszeresen bírálja a hazai demokráciát, a magyar törvényeket é sokszor emeli fel a hangját a többi között az LMBTQ-csoportok jogaival kapcsolatban. 

Most pedig úgy néz ki, hogy a fiatalok körében népszerű közösségi hálókról ismert tartalomgyártókat vette célba. 

Az elmúlt hetekben Pressman egy vacsorán látta vendégül a többi között Osváth Zsoltot aki korábban az ellenzéki összefogás 2022-es kampányát segítette, nemrég pedig Karácsony Gergellyel gyűjtött aláírást, de jelen volt az eseményen az Amerikából nemrég hazaköltöző influenszer is Forstner Csenge, és a homoszexualitásával híressé vált Whisper Ton azaz Strenner Antal is.

A rendezvény még a tartalomgyártó közösséget is megosztotta. A Youtube-on népszerűvé vált videós Dancsó Péter a nagyköveti vacsora után élesen bírálta a rendezvényen résztvevőket. Úgy fogalmazott:

David Pressman egy szektát szervez.

Osváth Zsolt csak személyeskedni tudott és nem kaptunk válaszokat arra a kérdésre, hogy mi is történt a vacsorán.

Forstner Csenge pedig látva a többi résztvevőt és közéleti tevékenységüket stábunk előtt már visszakozni kezdett a részvételével kapcsolatban.

Teljes riport: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint van értelme a békéről tárgyalni Oroszország részvétele nélkül?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpontban az ellenzék új messiása + videó

Célpontban az ellenzék új messiása + videó

Templomból kijövő emberekkel üvöltöző alelnök és fegyházat is megjárt pénzügyi háttérember. Hogy melyik pártról van szó? A Tisza Pártról, Magyar Péterről és az anyósjelöltjéről.
Célpont - Régi-új szereplők a fővárosi listákon + videó

Célpont - Régi-új szereplők a fővárosi listákon + videó

Időutazás. A Gyurcsány-korszakot hozná vissza a fővárosi közgyűlésbe a baloldal listája. Feltűnik a Hagyó Miklós féle nokiás doboz emléke és a Hunwald György fémjelezte időszak is. Közben Gyurcsány Ferenc végleg leuralta a szocialistákat és a Párbeszédet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!