2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Troll

Troll: Ha Gyurcsány nem is lenne ott, az avatarjai ott lennének

A 2022. évi választás arról fog szólni, hogy orbáni vonal, vagy gyurcsányi vonal. Teljesen mindegy, hogy hová dugja el az ellenzék Gyurcsány Ferencet, hogy milyen pozíciót szán magának a bukott miniszterelnök, a következő országgyűlési választás tétje valóban az lesz, hogy jön-e az újabb „Gyurcsány-kormány”, vagy sem – hangzott el Troll című műsorunkban. Ezúttal Bándy Péter, a Magyar Demokrata főmunkatársa, Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese és Boros Bánk Levente, a Médinéző ügyvezetője elemzett Trombitás Kristóf műsorvezetése mentén.

  • Troll: Ha Gyurcsány nem is lenne ott, az avatarjai ott lennének

Izgalmi állapotba került a ballib média: már a győzelem ízét érzik, mikor az ellenzéki összefogásról ábrándoznak, ugyanakkor sokkal érdekesebb volt az a cicaharc, amit levívott egymással Fekete-Győr András és Gyurcsány Ferenc, ami egy emlékezetes balatoni találkozóval kezdődött, majd üzengetéssel folytatódott. Mint azt a Momentum elnöke végül bejelentette, a volt miniszterelnök ígéretet tett rá, hogy semmilyen kormányzati szerepre nem készül. Trombitás Kristó felvezetőjére reagálva Lentulai Krisztián közölte, a Gyurcsány név és a megígérte ige egymás mellett nagyon furcsán hat. A Karc FM főszerkesztő-helyettese úgy fogalmazott, a „Gyurcsány Ferenc megígérte” utáni bármilyen kijelentés teljesen értelmezhetetlen.

Lehet, hogy ezt Fekete-Győr benyalta

– tette hozzá.

Az, hogy Gyurcsány Ferenc a háttérből kívánja 2022-től a hazáját szolgálni, az épp olyan furcsa, mint hinni neki. Erről már Bándy Péter, a Magyar Demokrata főmunkatársa beszélt.

Az újságíró meglátása szerint Gyurcsány jelezte, hogy mindenképpen ott akar mozogni az új kormány körül, ha pedig Dobrev Klárának hívják az esetleges miniszterelnök-jelöltet, akkor a kérdés már mindegy is.

Vadai Ágnes rákosista húrokat pengető fenyegetéséről szólva Trombitás Kristóf elmondta, a DK frakcióvezető-helyettesének Facebook-posztját olvasva az volt az érzése az embernek, mintha a Gyurcsány-párt hivatásos rajongói vérszemet kaptak volna, hogy

„Úristen a főnököt bántják, ezt nem hagyhatjuk”.

Boros Bánk Levente emlékeztetett,

az, „aki nincs velünk, az ellenünk van” kifejezést már Lenin és Engels is használta, minden bolsevik és kommunista alapfilozófiája, amikor át kell venni a hatalmat.

Döntse el mindenki, hogy kivel van, Gyurcsány pont ezt fogalmazta meg egy másik Facebook-posztban, amikor Vidnyánszky apropóján mindenkit megfenyegetett, aki a mostani kormány mögött van, azzal le fognak számolni – tette hozzá a Médianéző ügyvezetője.

A legfontosabbnak azt tartja ugyanakkor Boros Bánk Levente, hogy mindenki megértse, ha esetleg az ellenzék győz 2022-ben akkor is Gyurcsány-kormány jön létre, még ha a DK elnöke nem is vállal kormányzati pozíciót, hiszen a bukott miniszterelnök nem változott meg, ami – fűzte hozzá – nagy tragédiája az ellenzéknek.

Mi pedig köszönjük, mert addig, amíg Gyurcsány Ferenc ott van, van egy komoly viszonyítási pont, ha nem Gyurcsány Ferenc van ott, hanem Dobrev Klára, akkor is Gyurcsány Ferenc van ott, ha Vadai Ágnes ül a kormányban, akkor is Gyurcsány Ferenc ül ott, tehát bárki, aki a DK színeiben a leendő kormány része lesz, az Gyurcsány Ferencet képviseli

– mutatott rá Boros Bánk Levente.

„Takács Krisztiánék takarodjanak”

Adásunk második felében szóba került, hogy beindult a Pride-időszak, a fővárosi polgármesterek tényleges munka helyett inkább szivárványos zászlókkal hergelik a csendes többséget.

Mint ismert letépte a Fradi zászlóját a Momentum politikusa a ferencvárosi városházáról. Takács Krisztián tettét azzal indokolta, hogy a szurkolók leszedték az önkormányzat épületéről a Pride zászlóját, és elégették. Boros Bánk Levente úgy fogalmazott,

ezek a momentumos hülye gyerekek azt gondolják, hogy azért, mert az ő kicsi fejükben az van, hogy ők most hatalmon vannak egy városban, akkor ők önmegvalósíthatnak és akkor a b*zi zászlót ki lehet tenni az önkormányzatra, miközben ott nem szerepel zöld-fehér zászló, sőt tetézik.

Emlékeztetett, Takács Krisztián a közösségi oldalán úgy magyarázkodott, hogy az Aryan Greens nem egyenlő a Ferencvárossal.

Ha megkérdeznénk, akkor 10 fradistából 10 fradista azt mondaná, hogy teljesen hülye a Takács testvérpár és takarodjanak

– jelentette ki.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!