2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 11:00

Belföld

Letépte a Fradi-zászlót a momentumos politikus a városházáról

Letépte a Fradi zászlóját a Momentum politikusa a ferencvárosi városházáról. Takács Krisztián tettét azzal indokolta, hogy tegnap éjjel a Fradi-szurkolók leszedték az önkormányzat épületéről a Pride zászlóját, és elégették. A szurkolók azt írták oldalukon a melegek jelképének városházára való kitűzéséről, hogy "Ez a város nem az a város". Tegnap nemcsak a Baranyi Krisztina által vezetett ferencvárosi önkormányzat, de a szintén momentumos erzsébetvárosi ellenzéki polgármester is kitette a melegek zászlóját az önkormányzat homlokzatára. Karácsony Gergely pedig a fővárosi önkormányzat épületére függesztette ki a Pride zászlóját a nemzeti és a Budapestet jelképező lobogó mellé.

  • Letépte a Fradi-zászlót a momentumos politikus a városházáról

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!