2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

A 26-os számú holttest

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Svenk

Svenk: Post Mortem - a kulisszák mögött

Már játsszák a mozik Post Mortem című magyar horrorfilmet. Bergendy Péter rangos fesztiváldíjakkal elismert alkotásának több mint 500 snittjében van számítógépes trükk. Több mint fél évig dolgoztak a hangon is: egyedi hangzásra törekedtek.

Rengeteg munka van a horrorhangzás neszeiben, zajaiban, a színészek, köztük Hámori Gabriella is részt vett például a sikolyok felvételében. Ugyanakkor voltak jelenetek, amiket a színészeknek kellett jól megoldaniuk: Schell Judit például búvárok segítségével a palackos merülést is megtanulta egy kulcsfontosságú jelenethez. Erről, és további érdekességekről is mesélnek a szereplők mozimagazinunkban, valamint exkluzív werkes forgatási jelenetekbe is bepillantást nyerhetnek a műsor nézői.

Továbbá: 

  • Vastag Csaba elmesélte, hogy melyik filmélmény volt a legmeghatározóbb az életében
  • Bemutatták a Magyar Passiót - stábunknak interjút adott Nemcsák Károly színművész, Tóth János Gergely színművész.
  • A trailer története 

Teljes adás: 

HírTV

 

 

 

További epizódok

Svenk: Koltai Lajos legújabb filmjének forgatásán jártunk

A Svenk mai adásából többek között az is kiderült, hogy még a Balaton-parton is minden a magyar filmekről szól. 2022. augusztus 06.

Svenk: Befejeződött a Hadik forgatása

Ezúttal olyan magyar filmeket mutatunk be, amelyeket még nem mutattak be, de hamarosan bekerülnek a mozikba. Műsorvezető: Zavaros Eszter. 2022. július 30.

Svenk: Mi lett volna ha? Ez a Zanox című film sikerének titka

A Svenk eheti adásában: Kerékgyártó Yvonne második nagyjátékfilmje hamarosan elérhető a mozikban, 120 éve született Jávor Pál, az első mozgóképes férfiideál. Műsorvezető: Zavaros Eszter. 2022. július 23.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!